- Poruka
- 14.452
Odgovor nije tačan. Nije u pitanju Bregović. Tebi ću da odgovorim u privatnoj poruci ako te interesuje. Inače ova tema treba da se prebaci na muziku, ne znam šta se odugovlači?
ma kako da ne.natacno..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovor nije tačan. Nije u pitanju Bregović. Tebi ću da odgovorim u privatnoj poruci ako te interesuje. Inače ova tema treba da se prebaci na muziku, ne znam šta se odugovlači?
Pre Bregovića pastirski rok je svirala YU grupa,"Crni Leptir", "Kosovski božuri", pa Zlatko Manojlović "Šošana" ( uzgred, čulo je više ljudi nego sve Bregovićeve pesme zajedno), itd... tako da.... kako da da , netačno!ma kako da ne.natacno..
Па да Коча заврши тај рад и дипломира о туђем трошку.
Pre Bregovića pastirski rok je svirala YU grupa,"Crni Leptir", "Kosovski božuri", pa Zlatko Manojlović "Šošana" ( uzgred, čulo je više ljudi nego sve Bregovićeve pesme zajedno), itd... tako da.... kako da da , netačno!
Ovo sigurno nije tacno Bregovic je jedini muzicar ovih prostora koji je i u inostranstvu poznat, a i jos svi oni koji su culi njegovu muziku u filmovima Emira Kusturice.
Чули су Бреговићев "пастирски рок" у Кустурициним филмовима?
Тешко да'ш ти положити то.
Са о Рома бабо бабо или "калашњиков" или "месечина" сигурно није оно што ти тражиш.
Pise bregoviceve pesme a ne pastirski rok.
Djurdjevdan i Mesecina jesu plagiate ali se uglavno u inostranstvu nemu prepisivaju.
Bahova je fuga pregolemaaaa....
Дај стварно човек може да ти каже суштински одговор, да не луташ више.
Нагоди се брате са њим.
А Бреговић је није оно што тражиш... бар не његови каснији радови.
Ima, sve čobanin do čobanina. Nose i šubare. Lepo ti kaže Vlajko, daj da se počastimo malo na forumu.Malo se raspitaj koliko ima fanova Bregovic u svetu pre sto pises toliko gluposti.
Ама пусти ти Бреговића лепо ти је рекао да не треба да се задржаваш на њему.Ej covece reko je covek bregoviceve pesme a nije to ogranicio na period pre zaradnje za Kusturicom.
Ама пусти ти Бреговића лепо ти је рекао да не треба да се задржаваш на њему.
Прво мораш да утврдиш шта је то пастирски рок, а то може да ти каже Лесандар (бар тврди да зна) и то није његово мишљење већ дефиниција.
А рекао си да ти не требају мишљења.
Do diplomskog imam jos 2 godine.
Ovo je jedan manji.
Gde je pastirski rok jedan mali deo uglavnom ide o drustvenim revolucijama u Jugoslaviji.
Pored toga da tema uglavnom se sastoji od licnih misljenja koje uopste i ne trebam.
Ma samo neka udari po Miloševiću, on je kriv od 20. avgusta 1941 ( a može i od ranije). Dobija 10 ko vrata.Ovo sto sam ti spomenuo je vrlo dobro stivo za tvoj rad. Jedino je problem sto ce ti tamo gde radis svoj rad to da ti bude minus.