Sto je bio toliko popularan cobanski rok u staroj Jugi (bijelo dugme e.t.c)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па да Коча заврши тај рад и дипломира о туђем трошку.

Do diplomskog imam jos 2 godine.

Ovo je jedan manji.

Gde je pastirski rok jedan mali deo uglavnom ide o drustvenim revolucijama u Jugoslaviji.

Pored toga da tema uglavnom se sastoji od licnih misljenja koje uopste i ne trebam.

Poslednja izmena:
Pre Bregovića pastirski rok je svirala YU grupa,"Crni Leptir", "Kosovski božuri", pa Zlatko Manojlović "Šošana" ( uzgred, čulo je više ljudi nego sve Bregovićeve pesme zajedno), itd... tako da.... kako da da , netačno!

Ovo sigurno nije tacno Bregovic je jedini muzicar ovih prostora koji je i u inostranstvu poznat, a i jos svi oni koji su culi njegovu muziku u filmovima Emira Kusturice.

Чули су Бреговићев "пастирски рок" у Кустурициним филмовима?

Тешко да'ш ти положити то. :ljutko:

Са о Рома бабо бабо или "калашњиков" или "месечина" сигурно није оно што ти тражиш.

Pise bregoviceve pesme a ne pastirski rok.

Djurdjevdan i Mesecina jesu plagiate ali se uglavno u inostranstvu nemu prepisivaju.

Дај стварно човек може да ти каже суштински одговор, да не луташ више.

Нагоди се брате са њим.

А Бреговић је није оно што тражиш... бар не његови каснији радови.

Ej covece reko je covek bregoviceve pesme a nije to ogranicio na period pre zaradnje za Kusturicom.

Ej covece reko je covek bregoviceve pesme a nije to ogranicio na period pre zaradnje za Kusturicom.
Ама пусти ти Бреговића лепо ти је рекао да не треба да се задржаваш на њему.

Прво мораш да утврдиш шта је то пастирски рок, а то може да ти каже Лесандар (бар тврди да зна) и то није његово мишљење већ дефиниција.

А рекао си да ти не требају мишљења.

Ама пусти ти Бреговића лепо ти је рекао да не треба да се задржаваш на њему.

Прво мораш да утврдиш шта је то пастирски рок, а то може да ти каже Лесандар (бар тврди да зна) и то није његово мишљење већ дефиниција.

А рекао си да ти не требају мишљења.

Trivia: prvi pokušaj Gorana Bregovića da koketira sa "pastirskim rokom" je pesma "Šta ću nano, dragi mi je ljut" Bisere Veletanlić pod uticajem Bate Kostića iz YU grupe. Kasnije je pesmu preradio u "Lipe cvatu".

Do diplomskog imam jos 2 godine.

Ovo je jedan manji.

Gde je pastirski rok jedan mali deo uglavnom ide o drustvenim revolucijama u Jugoslaviji.

Pored toga da tema uglavnom se sastoji od licnih misljenja koje uopste i ne trebam.

Pronadji "smernice" Zbignjeva Bzezinskog za unistavanje komunizma u SFRJ. To je osnova svih tih tzv revolucija koje su se desile.
Zanimljivo je njegovo glediste da se podrzavaju liberalni intelektualci i umetnici koji su kasnije i bili udarna igla u rusenju dotadasnjeg sistema.
Mi smo toliko glupi i naivni da vrlo lako nasedamo na strane scenarije koji nam u principu nikada nista dobro na kraju ne donesu.

Ovo sto sam ti spomenuo je vrlo dobro stivo za tvoj rad. Jedino je problem sto ce ti tamo gde radis svoj rad to da ti bude minus.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back