Stjuardesa zbog 2kg viška stavljena na specijalan program od godinu dana

ako se dobro secam ne smeju da budu nize od 170, da bi bez problema mogle da zatvaraju kasete iznad glava za rucni prtljag... 63.5 kg na 1.7 visine moze da bude idealno, moze da bude zaista visak 2-3 kg,zavisi od konstitucije tela (ovo po fitnes standardima da tako kazem). Tih par kg AKO JE VISAK ne bi trebali da apsolutno smetaju ni njoj dok radi niti putnicima u avionu u slucaju neke nepredidjene situacije, nema 200kg pobogu.....
Kako ti rece smesna situacija, ako je istinita, nesto mi taj izvor vise lici na kurir nego na ozbiljne novine.
Ako je istina pa bolje za nju, ko zna kakve torture jos prolaze ti zaposleni.
S obzirom na njihove uniforme koje su totalno tetkaste...uopšte ne vidim kako može da se primeti 2kg viška u istoj. Ili nije 2kg bilo u pitanju(pogotovo godinu dana dijete) ili su razlozi ovog maltretiranja druge prirode a ovo samo izgovor da joj ogade kompaniju i da otkaz.

ako se dobro secam ne smeju da budu nize od 170, da bi bez problema mogle da zatvaraju kasete iznad glava za rucni prtljag... 63.5 kg na 1.7 visine moze da bude idealno, moze da bude zaista visak 2-3 kg,zavisi od konstitucije tela (ovo po fitnes standardima da tako kazem). Tih par kg AKO JE VISAK ne bi trebali da apsolutno smetaju ni njoj dok radi niti putnicima u avionu u slucaju neke nepredidjene situacije, nema 200kg pobogu.....
Kako ti rece smesna situacija, ako je istinita, nesto mi taj izvor vise lici na kurir nego na ozbiljne novine.
Ako je istina pa bolje za nju, ko zna kakve torture jos prolaze ti zaposleni.

možda im piše u ugovoru koliko smeju da idu u plus, i pilotima ... mada možda ne smeju ni da mršave previše da ne plaše putnike :zcepanje:
:confused:

Sto se stjuardesa tice, ni makroi od prostitutki ne zahtevaju takve kriterijume, a zna se sta prostitutke rade, a stjuardese sluze piće i daju informacije putnicima u avionu, tako da aviokompanije prema stjuardesama imaju sumnjive namere i ponašaju se kao robovlasnici.
Imaju standarde, tu je telo sve, robovkasnicki mentalitet gazdi.

S obzirom na njihove uniforme koje su totalno tetkaste...uopšte ne vidim kako može da se primeti 2kg viška u istoj. Ili nije 2kg bilo u pitanju(pogotovo godinu dana dijete) ili su razlozi ovog maltretiranja druge prirode a ovo samo izgovor da joj ogade kompaniju i da otkaz.
A cuj otkako su proterali pusenje iz aviona, svi su nervozni :P

emirates-cabin-crew.jpg

Žena koja je bila senior stjuardesa, odlična u svom poslu, stavljena je na specijalan režim ishrane od godinu dana uz stalan monitoring i obavezu da ne sme da ima ni kilogram viška.
Naravno na kraju je dala otkaz.

Avio kompanija Emirates je izjavila da kao globalna kompanija, zdravlje njihovih zaposlenih im je na prvom mestu.

Stvarno, zbog 2kg???

Ceo tekst na engleskom
https://www.independent.co.uk/trave...eNXzvl_6KebtZ0s_uTJo73Pm-EzluWyg6StGjQFOmw-4Q
Idemo opet :dash:

Ma ne znam, ali ako u ugovoru ne stoji izričito deo o višku kilograma onda nemaju pravo na to, a ako stoji, onda je trebalo da pazi na težinu.
Iako i meni liči na prenaduvanu vest, ipak stoji u pravilima da mora da ima
"a healthy Body Mass Index (BMI)”, as well as women having to wear heels and “a full face of make-up”.
Znači da je pregazila BMI i da se to videlo.
Ma preterivanje ….jak mi visak ,nije to 10-15 kg

Nisam u tom svetu nit me to nesto zanima .
Samo znam da je Formula 1 nekada promovisala proizvodjace cigareta pa onda su to zabranili ,te reklame.
Pa to, znas, Hitler je bio prvi koji je zabranjivao pusenje u prevozu i koji je tvrdio da pusenje izaziva RAK, BEZ DOKAZA.
Kada su Amerikanci usli, prvo sto. su uradili je da DELE CIGARETE sakom i kapom, aj razmisli :P

Pre ovog posla koji sada radim, išao sam u zgradu Air Srbije na razgovor za posao, ono što me dočekalo tamo i što sam video lepotica, ja mislio da sam zalutao na neki fashion week bukvalno, nema devojke da loše izgleda, nije sređena top i sve propratno.
Pa jeste, najlepsa stjuardesa koju sam video, a cesto letim, je bila u Air Srbija, devojka je toliko lepa da upada u oci, prirodno, bez operacija,botoksa i silikonskih usta. Lagano da u izboru za mis uzme jedno od prva tri mesta.

Back