Stalno zaboravljam da otvorim temu o Stjepanu Djurekovica pa sam odlucio da to ucinim nocas iako nemam odgovarajuci uvodni tekst.Učinicu to sutra.Nadam se da ce moderacija imati razumevanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stalno zaboravljam da otvorim temu o Stjepanu Djurekovica pa sam odlucio da to ucinim nocas iako nemam odgovarajuci uvodni tekst.Učinicu to sutra.Nadam se da ce moderacija imati razumevanja.
Đureković je politički fenomen Jugoslavije i značajan je u okviru raspada Jugoslavije što je za mnoge druge forumaše fascinantna tema. Ti možeš jednostvno da je preskočiš, kao i tolike druge na istoriji.Dokle vise sa Hrvatima i odakle ta fascinacija.... Interesuju me taman koliko i Finci..