Stiže video igrica u kojoj ste Isus Hrist

Neprilagođena

Leptirica
Banovan
Poruka
95.555

„Ja sam Isus Hrist“ je igrica edukativnog karaktera koja je namenjena svim gejmerima koji žele da uče o Hristu... :)

Kreatori ove igre namenili su ovu igru kao poklon za Božić,:zskace:
koji će omogućiti svim mladim gejmerima da bolje shvate Hrišćansku religiju
i da otkriju kako je Isus Hrist postao božanstvo.

„Gejming industrija može da se iskoristi i da navede mlade ljude da se okrenu ka pozitivnim stvarima.
To je upravo šta ova igra pokušava. Ona je namenjena deci koja vole da igraju igrice i koja će pomoću nje moći da nauče dosta toga o veri i religiji“,:roll:
rekli su tvorci igre koji se nadaju da će ona biti dobro prihvaćena.

Trejler igre nam pokazuje da će gejmeri moći da vide svet kroz oči Isusa, :worth:

da će imati njegove moći :per: i da će moći da se susretnu sa još 60 biblijskih likova.:super:

i am 2.jpg

https://www.muskimagazin.rs/Fun/Gaming/stize-video-igrica-u-kojoj-ste-isus-hrist

„Ja sam Isus Hrist“ je igrica edukativnog karaktera koja je namenjena svim gejmerima koji žele da uče o Hristu... :)

Kreatori ove igre namenili su ovu igru kao poklon za Božić,:zskace:
koji će omogućiti svim mladim gejmerima da bolje shvate Hrišćansku religiju
i da otkriju kako je Isus Hrist postao božanstvo.

„Gejming industrija može da se iskoristi i da navede mlade ljude da se okrenu ka pozitivnim stvarima.
To je upravo šta ova igra pokušava. Ona je namenjena deci koja vole da igraju igrice i koja će pomoću nje moći da nauče dosta toga o veri i religiji“,:roll:
rekli su tvorci igre koji se nadaju da će ona biti dobro prihvaćena.

Trejler igre nam pokazuje da će gejmeri moći da vide svet kroz oči Isusa, :worth:

da će imati njegove moći :per: i da će moći da se susretnu sa još 60 biblijskih likova.:super:

i am 2.jpg

https://www.muskimagazin.rs/Fun/Gaming/stize-video-igrica-u-kojoj-ste-isus-hrist
:rotf: Ali nisi normalna ni sekunde sa tim emotikonima.. hahaha.. kako si predstavila stvari.. - ne mogu da prestanem da se smejem.. :zcepanje::zcepanje:

Ok.. da kažem sad i što se tiče teme - ideja može da bude dobra, a i loša.. sve zavisi od toga kako naprave igricu i kakve poruke ona bude slala deci.. (što očito, što subliminalno)... videćemo..

Back