Stiže pruga Beograd-Budimpešta

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.565
Do kraja 2025. godine „stiže“ pruga Beograd-Budimpešta

Do kraja 2025. godine očekuje se završetak mađarske deonice nove železničke pruge Beograd-Budimpešta.

0-02-05-1b08b0f74ac1aee05485096ba2e800756c1d41c4fa3529a9a2058579779e33e2_7326733f54ada560-e1716653366661.jpg

Ovo će biti zaista sjajno kada bude gotovo...za satak vremena u srcu Budimpešte :zaljubljena:

Иначе, летос у кампу на Рамском језеру у БиХ сретнем младог Аустрјанца који је кренуо бициклом из Аустрије да обилази Балкан, и каже ми он да му је план да иде бициклом до Бара, онда возом до Београда, да види Београд, па возом из Београда до Будимпеште, па даље за Беч.
Реко, пријатељу, мораћеш то неки други пут :mrgreen:

Ne čekaju vozovi na granici, već službenik pregleda pasoše dok je voz u pokretu.

Tako je bar bilo u moje vreme.
Ех, тебе је време одавно прегазило :mrgreen:
Надајмо се да ће успоставити неко разумно решење, ипак се ту улази у ЕУ, али могло би као код авиона, да је пасошка контрола пре уласка, и по изласку из воза?
А можда ми уђемо у ЕУ пре завршетка пруге, па неће ни бити контроле ;)

za mene pogotovo...uvek imam nekog posla u BP a sada nema sa cime da se ide...autobus je prespor i dugo ceka na granici, mini busevi stizu i idu kada idu...neuracunljivi su...

Mi ovde imamo velikih problema sa kombi prevoznicima, desavalo se vise puta da ispale ljude u poslednji cas.
Razmisljao sam da krenem vozom do Srbije ali me strah zeleznicke stanice u Budimpesti jer se gomila Srba sa kojima sam radio tamo izgubila :lol:

Mi ovde imamo velikih problema sa kombi prevoznicima, desavalo se vise puta da ispale ljude u poslednji cas.
Razmisljao sam da krenem vozom do Srbije ali me strah zeleznicke stanice u Budimpesti jer se gomila Srba sa kojima sam radio tamo izgubila :lol:
Kako se izgubiš na Keleti ? :lol:

Tamo gde staju vozovi sve je u ravni, kad se spustiš u metro imaš tačno obeležene izlaze za svaku liniju a imaju čitave...dve :lol: M2 i M4

Znači google maps i tačno ti pokaže kiji prevoz hvataš za gde, prevoz je odličan,čest i tačan.

Back