moj problem je : ,devojka mi ima tumor stitne zlezde ali nece da mi kaze koliko je velik dal je maligni ili benigni ,uopste neki rezultat ,,samo mi veoma malo rekla o tome ,znam samo da treba na operaciju da ide za desetak dana pa me interesuje gde su najbolji strucnjaci po pitanju toga ali problem je kod nju sto je i secerni bolesnik pa dal nece ima to uticaj na tumor na organizam nesto,,,totalno sam neupucen,citam po internet razne stvari,iskustva ali za ovo u kombinaciji nisam nasao, zato vas molim ako neko ima neki podatak da me informise da mi javi ili u komentaru ili na mail. ljuba.78@gmail.com ako imate broj od nekog doktora koji je strucan na polju tumora stitne zlezde bio bih vam zahvalan mnogo
dopuna:rekla mi je jos kao neku velicinu 42,3 na levoj strani ali to su nalazi iz oktobar ili novembar,,,citao sam po forumima ,,,ja mislim da je jos tada trebala na operaciju zato sto to bas nije malo ,,,,,,kolika je normalna velicina,,,
u totalu sam neupucen,ona ne zeli da razgovara o tome ,nervira se
ako moze endokrinolog kod vas ,da me malo uputi da mi da neki savet kako da joj pomognem bio bih vam zahvalan i ako mozete da im prosledite ovaj e-mail
jer stvarno vise neznam sta da radim
unapred zahvalan Ljubomir Petrovic
dopuna:rekla mi je jos kao neku velicinu 42,3 na levoj strani ali to su nalazi iz oktobar ili novembar,,,citao sam po forumima ,,,ja mislim da je jos tada trebala na operaciju zato sto to bas nije malo ,,,,,,kolika je normalna velicina,,,
u totalu sam neupucen,ona ne zeli da razgovara o tome ,nervira se
ako moze endokrinolog kod vas ,da me malo uputi da mi da neki savet kako da joj pomognem bio bih vam zahvalan i ako mozete da im prosledite ovaj e-mail
jer stvarno vise neznam sta da radim
unapred zahvalan Ljubomir Petrovic