N
Naya
Gost
Zanima me kako pocinje da radi stitna zlezda i zasto tzv. oboleli imaju osecaj gusenja kada im se aktivira ova zlezda.Zanima me i njeno lecenje takodje. Pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aktivirala mi se pri jako stresnoj situaciji (citaj puls oko 120 ne ponovio se),tako da moze od stresa itekako,jeste problem je za ceo zivot i nauci da zivis sa time kao i sa saznanjem da si bolesna,da to si bolesna! Za decu ne znam posto ih ne planiram zbog drugih stvari ne zbog stitne,mada se licno ne bi upustila u to da me neki doskolovani majmun ubedjuje kako nema veze sto pijem lekove dete ce biti "zdravo" a znam da nije u pravu.Tako da ostavljam tebi da izaberes necu da te ubedjujem radi sta hoces.Pre god dana dobila sam lupanje srca,blago gusenje i zadihanost.Nisam tome pridodavala neku vaznost i lecila sam te probleme presololom(lekom za opustanje i smanjenje ubrzanog pulsa)koje mi je preporucio kucni prijatelj kardiolog.I ti problemi su nestajali ali su mi se opet usled nekih stresnih situacija pojavljivali .U poslednjih pola god mi i jako opada kosa,nisam nista preduzimala sto se toga tice.Zanima me da li je moguce da je u pitanju stitna zlezda koju imam vec neko vreme a da nemam nekih ozbiljnijih problema jer ipak ne pijem nikakve lekove za stitnu zlezdu.Da li se stitna zlezda moze dobiti od stresa,i koliko je ona u stvari ozbiljna z a dalji zivot.Mlada sam,a citala sam da je to problem za ceo zivot i da takve osobe ne mogu imati decu bar ne zdravu?Ne interesuju me nikakvi pasusi izvadjeni sa nekih stranica.Vise bih volela ako mi neko moze svojim recima reci o tom problemu!Unapred hvala!
Zdravo svima, operisalsa sam stitnu pre dve godine, imala sam maligni papilarni karcinom, isla sam, posle operacije, dva puta na primanje joda na Zlatibor,, hormoni su mi sada odlicni, ali moja doktorka zahteva jod jedno scintigrafsko snimanje celog tela, i ako je proslo skoro godinu dana od primanja joda, ali ja sam odbila posto nisam mogla da izdrzim bez hormona mesec dana kako bih se snimila, ZANIMA ME DA LI NEKO IMA SLICNIH ISKUSTAVA, I DA LI JE NEOPHODNO SCINTIGRAFSKO SNIMANJE, KOJE JE ZA MENE SMRTTT, I AKO SU MI HORMONI SKROZ U NORMALI???
MOLIM ZA ODGOVOR, JER IMAM PONOVO KONTROLU KOD SVOJE DOKTORKE, DA LI DA NADJEM JOS NEKO STRUCNO MISLJENJE? I ZASTO BIH SE PONOVO SNIMALA KADA SU MI NALAZI U REDU? NE MOGU TO PSIHICKI DA IZDRZIM, SNIMALA SAM SE VEC 2 PUTA, ZAR NIJE PREVISE????