maverich Primećen član Poruka 683 01.10.2008. u 17:51 - Stimulacija #26 Ja je ponekad drpam za sisu preko majce....
neizreciva Buduća legenda Poruka 34.075 02.10.2008. u 08:16 - Stimulacija #27 maverich: Ja je ponekad drpam za sisu preko majce.... Kliknite za proširenje... e sto ja volim to prostacko drpanje...ne smem ni da se naguzim a da me ne capi za doope...i ja se tu kao bunim a on je sav sretan.....
maverich: Ja je ponekad drpam za sisu preko majce.... Kliknite za proširenje... e sto ja volim to prostacko drpanje...ne smem ni da se naguzim a da me ne capi za doope...i ja se tu kao bunim a on je sav sretan.....
ludi lik iz priče Zainteresovan član Banovan Poruka 257 02.10.2008. u 08:19 - Stimulacija #28 oljamol: ...i ja se tu kao bunim a on je sav sretan..... Kliknite za proširenje... ko...imaginarni jebach?
oljamol: ...i ja se tu kao bunim a on je sav sretan..... Kliknite za proširenje... ko...imaginarni jebach?
neizreciva Buduća legenda Poruka 34.075 02.10.2008. u 08:22 - Stimulacija #29 ludi lik iz priče: ko...imaginarni jebach? Kliknite za proširenje... e necitas dovoljno sta se desava ovde....inace bi znao koliko je "imaginaran"....
ludi lik iz priče: ko...imaginarni jebach? Kliknite za proširenje... e necitas dovoljno sta se desava ovde....inace bi znao koliko je "imaginaran"....
maverich Primećen član Poruka 683 02.10.2008. u 19:29 - Stimulacija #30 Da da to za guz nisam ni hteo da pominjem.......Drpam gde stignem(a znam da joj se svidja)....
poison_2008 Primećen član Banovan Poruka 638 02.10.2008. u 19:30 - Stimulacija #31 DeeLiteOrangeAdvanced: Možda je bilo... Ako jeste, neka brišu - za to primaju platu... Jeste glupava, al mi došlo da otvorim temu... Znaš ono - on tebi ruku u gaće, ti njemu ruku u gaće... Jel upražnjavate nadraživanje partnera prstima...? Kliknite za proširenje... Pa kako ću bez toga? Zar da se nadražujemo nogama?
DeeLiteOrangeAdvanced: Možda je bilo... Ako jeste, neka brišu - za to primaju platu... Jeste glupava, al mi došlo da otvorim temu... Znaš ono - on tebi ruku u gaće, ti njemu ruku u gaće... Jel upražnjavate nadraživanje partnera prstima...? Kliknite za proširenje... Pa kako ću bez toga? Zar da se nadražujemo nogama?
Jacob Buduća legenda Poruka 49.565 02.10.2008. u 19:35 - Stimulacija #32 poison_2008: Pa kako ću bez toga? Zar da se nadražujemo nogama? Kliknite za proširenje... Nego sta Svaki deo tela treba iskoristiti za nadrazaj
poison_2008: Pa kako ću bez toga? Zar da se nadražujemo nogama? Kliknite za proširenje... Nego sta Svaki deo tela treba iskoristiti za nadrazaj