Stil

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zapravo to nikako ne bi moglo da se nazove analizom tvoje persone, već analizom ostalih forumaša. Tvoj post iskazuje tugu kao takvu jer te niko nije komentarisao pa sam osetio potrebu da objasnim naše ponašanje i strahove sa kojima se sučeljavamo.
Analiza pojedinca je uslavno povezana sa analizom grupe:lol:

ja tek treba u velikom stilu da izvedem bobija da piski i da iznesem djubre,ne znam sta da obucem za tu priliku,stikle,slafrok i sta bih jos mogla?

...Uz stikle i slafrok, obavezno donji deo trenerke, ali suskave, ukoliko imas, geto stil...Gore moze kratka, Pigal bundica...Tako sam jednom prilikom videla Lepu Brenu, u hotelu Intercontinental...Bila je veoma zapazena...

- - - - - - - - - -

kapicu za tusiranje, ispod papilotne i zelneu masku na lice....sjajno!!!

...Cestitam na orginalnosti!...:ok: :D

...Uz stikle i slafrok, obavezno donji deo trenerke, ali suskave, ukoliko imas, geto stil...Gore moze kratka, Pigal bundica...Tako sam jednom prilikom videla Lepu Brenu, u hotelu Intercontinental...Bila je veoma zapazena...

- - - - - - - - - -

...Cestitam na orginalnosti!...:ok: :D

pa nemam ni bundicu ni suskavu trenerku,al cu da kupim ,pa da i ja budem zena od stila

...imate li zene stila,msm ono strogo modni, kombinovani
ili samo svoj lichni i bash vas zabole shta drugi misle:lol:
molim samo iskrene odgovore i bez zahebancije

shtobirekokolegaDEE...hvala.

Imam stila, a i ovo boldovano... : ))
Ako je nesto moderno sto mi nikako ne stoji, bas me briga sto je moderno- Da... :)

Back