Stil sa coska

QueenOfTheWorld

Zainteresovan član
Poruka
254
Koliko puta se desilo da smo krenule da prosetamo Kalemegdanom i tu navravno jedna druga treca..pedeseta devojka i sve lice jedna na drugu pod tim podrazumevam izbacene grudi zbacena zadnjica siske da ne mozes da gledas na oci i pretezno plava kosa gucci torbica obavezna...Iskreno kada ih vidim meni se sere.Zapravo pitanje za sve muskarce a i devojke je da li vise volite da vidite prirodnu devojku sa malo sminke podignute kose nekom slatkom tunikom baletankama ili ovakve klonove :)

tema prezvakana 100 puta,ali ajde,licno,kad setam gradom,bolje da sretnem neku lepu, opustenu devojku,nego ruznu,isfuranu,neprirodnu debilku.....

devojka je postala poznata siroko zbog svog neimanja mozga.....

Devojka u koju sam zaljubljen je prirodna skroz, nema ofarbanu kosu, grudi je nasledila na tatu, prezgodna je za mene, ali nije u stilu da mozes da kazes da ima dupe sise itd.. Pametna je, detinjasta, sminka se kad izadje u grad, nikako ne stavi onaj taman seljacki puder, nekad podigne i kosu, i meni je uvek prelepa i posebna. A navedene devojke ne volim, ua ua ua. A da i visoka je taman mozda 172-3.Ima smedju kosu, sjajnu, mnogo lepu. Eto takvu devojku ja voliiiiiimmmmmm. Ne volim nafurane kurveeeeeeeeee.I da ona nema siske lejdi gage naravno!

Poslednja izmena:
a kolko puta se ja brate setam kalisom a ono slucajevi, metalci neki koj su vec ****** na sta liceee majko mila :eek:

btw, ne razumem sta vam znaci kad kazete da je neko izbacio dupe,ajde sise razumem,al kako se to bulja izbacuje :confused:

inace, meni se pegla kad vidim da devojka nosi air max,sarene najk suskavce,tigrasti duxevi iz blondy-ja (a i oni sa krznom, ima ih svaka treca devojka :lol:),izblajhana kosa,ispeglane siske,nadogradjena plava kosa,itd.....
al nemam nista ni protiv siski, ni protiv sminke, ni pokazivanja atributa (naravno ako imas sta da pokazes :mrgreen:), ali da sve to bude umereno i opet da furas neki svoj fazon a ne dux koji ima bukvalno pola grada

Meni nije jadna, *** bas danas sam pricao sa drugom u skoli, i on je u fazonu da voli devojku i da obozava sex sa njom xD. A mene sramotaaaa. Ne znam zasto ali ja ovu devojku gledam na drugi nacin, ne da zelim sex sa njom, i da mi je to nesto primarno, meni je lepse samo da je zagrlim, a kad je vidim sledim se. Je l' je sa mnom sve u redu aj recite mi, ozb vas pitam.

a kolko puta se ja brate setam kalisom a ono slucajevi, metalci neki koj su vec ****** na sta liceee majko mila :eek:

btw, ne razumem sta vam znaci kad kazete da je neko izbacio dupe,ajde sise razumem,al kako se to bulja izbacuje :confused:

inace, meni se pegla kad vidim da devojka nosi air max,sarene najk suskavce,tigrasti duxevi iz blondy-ja (a i oni sa krznom, ima ih svaka treca devojka :lol:),izblajhana kosa,ispeglane siske,nadogradjena plava kosa,itd.....
al nemam nista ni protiv siski, ni protiv sminke, ni pokazivanja atributa (naravno ako imas sta da pokazes :mrgreen:), ali da sve to bude umereno i opet da furas neki svoj fazon a ne dux koji ima bukvalno pola grada
na sta lice?:d

Meni nije jadna, *** bas danas sam pricao sa drugom u skoli, i on je u fazonu da voli devojku i da obozava sex sa njom xD. A mene sramotaaaa. Ne znam zasto ali ja ovu devojku gledam na drugi nacin, ne da zelim sex sa njom, i da mi je to nesto primarno, meni je lepse samo da je zagrlim, a kad je vidim sledim se. Je l' je sa mnom sve u redu aj recite mi, ozb vas pitam.
tako se i ja osecam,ali dobro,ja imam 15 godina :D

Gle svako ima svoje misljenje. Pa dobro mozda tebi nisu lepi, al ja necu da se sisam ako mi neko kaze. Mislim da ima metalaca sa dugom kosom koji su izuzetno lepi, i da im bas ta duga kosa, koja je naravno uvek cista i ocuvana daje neki sarm. Mada ima dosta nakaza koji se ne peru:D.

baš i ne puca kalemegdan nešto od tih plavuša sa gučijem
e baletanke su mi baš trule
bolje obuj onda patike i trenerku
ko opanci neki
ako treba da biram imeđu klošarke sa repom i spaljene plavuše
pa bolje plavuša

Back