Stikle

sokvisnja

Iskusan
Poruka
5.908
Zene, da li volite da nosite stikle i obucu sa potpeticama?

Da li prednost dajete udobnosti ili izgledu?

Svakoj zeni figura izgleda lepse i izduzenije u stiklama, ali razmisljam o tome koliko je to sve vredno? A postalo je standard...svaka proslava, izlazak, vencanje, podrazumevaju se stikle a nijedne nikada nisu udobne kao ravna obuca.

Koliko smo sebe kao zene ogranicile prihvatajuci uopste takvu obucu?

Sta mislite o tome?

Volem štikle i volem udobnost.
Isključivo kupujem kožne i sa malm platformicom, tako da se lepo oblikuju prema stopalu i ne žuljaju.
Umem da hodam u njima valjano :lol:, a umem i da potrčim za busom.
A najvolem da sednem u njima za bajs i dam po gasu :)

Inače, ako nešto ume da me nažulja do krvi, to je ravna obuća.

Svakoj zeni figura izgleda lepse i izduzenije u stiklama, ali razmisljam o tome koliko je to sve vredno? A postalo je standard...svaka proslava, izlazak, vencanje, podrazumevaju se stikle a nijedne nikada nisu udobne kao ravna obuca.

Sta mislite o tome?

Ne i ne.

Udobnost i izgled idu zajedno kada je obuca u pitanju.

Nigde se stikle ne podrazumevaju - to je neko glupo,besmisleno "pravilo" koji su izmislili muski sto mrze zenski rod da bi zlostavljali,maltretirali i terorisali pripadanice neznijeg pola.
Ako se misli na mesta gde ravna obuca nije prihvatljiva-tu su platforme.

One koje jesu-maltretiraju same sebe.Njihov izbor.Kao seksi,ful,ovo,ono a onda traze ravnu obucu jer ih bole stopala.

Svako ima pravo da obuva sta hoce ali nametanje necega kao mast hev je za one bez mozga koje belo gledaju ako ne daj Boze treba same da odaberu udobnu obucu.

Nekada sam znala u njima da hodam, sada bih prosto nabadala i izgledala smiješno. Svu sam obuću svela na udobnu, ravnu, evenutalno blagu potpeticu. Iskreno sam za to da štikla više stoji vrlo mladim djevojkama ispod 30 koje žele da istaknu svoj seksipil na prvom mjestu. Većini zrelijih žena bi neka prekomjerna pažnja više izazvala neprijatnost, posebno ako su tu potrebu negdje kao mlađe ajde da kažem iživjele.

Pravu damu ne zluja stikla.
To samo ove oklopnjace potomci sa sela pa listovi ko tenkovske gusenice.
Jaka genetika za rad u polju.

Jaoj Deki tebi bi stajale fenomenalno, tačno mogu da zamislim tu nonicu tanku gradsku u finoj sjajnoj lakiranoj štikli petnestici, crne boje pod obavezno. :aha:

Jaoj Deki tebi bi stajale fenomenalno, tačno mogu da zamislim tu nonicu tanku gradsku u finoj sjajnoj lakiranoj štikli petnestici, crne boje pod obavezno. :aha:

Da meni bi zivot bio mnogo kvalitetniji da sam se rodio ko zensko.
Mushkarci bi sekli vene a ja bi navato nekog zadriglog punishu da me izdrzava.

Nije stvar potrebe, već sviđanja.
Nisu štikle potrebne nikome, kao što nikome nije potrebna farbana kosa recimo - ali neko voli farbanu kosu pa se farba, a neko voli štikle pa ih nosi.

Ja volim fer igru,fer odnose,humor,udobnu obuću i odeću,lepe boje,ukusnu hranu...ali štikle zaista ne mogu da volim.Ne vidim ni jedan razlog zbog kojeg bih ih zavolela.
U stvari,ja ih i mrzim.:mrgreen:

Uvek sam se zaljubljivao u one koje nose patike.:heart2:

:super:

=========================

Sto se mene tice, meni su stikle ok, neke devojke stvarno u njima izgledaju "wow", ali ali i sam vise volim tu svakodnevnu, udobnu varijantu.
Da mogu da biram, radije bih da izadjem sa devojkom koja dodje u patikama, starkama ili sta vec, nego u stiklama.

Sta mislite o tome?

Kad mi se nose, nosim, kad mi se ne nose, ne nosim. I ne izgledaju mi lepse zene u stiklama od onih bez njih...

Sta mislite o tome?

volim, ali mi noge zesce stradaju
sada sve vise nosim ravno, ili stiklu i platformu do 5 cm, cetvrtastu
ne mogu, oticu mi noge, bole me, nazuljam se...
stikle nosim vrlo vrlo retko, sad su mi najudobnije platforme 4 cm visine i to nosim jer mi je udobno, i japanke, i baletanke

Back