Stikle

treba izmisliti i popularisati neke muske stikle ko one roze majice i kosulje taman da vidimo ko je sisica i beta pa nosi to ,a ko pravi muskarac i ostaje svoj, taman da se razdvoji zito od kukolja....

lepše izgleda žena u štiklama, odnosno izazovnije i je.bozovnije, ali bole prstići i listovi, a kada posrne u hodu, što mora da se desi na našim ranjavim ulicama, ne izgleda ni malo ženstveno.

po kuci obavezno nosim nanule sa stiklom od 15 cm. Na mojih 175cm to je 190cm. Gledam svet odozgo, narocito patosiram majstore kad im otvorim vrata . . .

Ja volim da vidim stikle samo ako zena ima veoma jake listove i sire clanke i mesnata kolena, kao i jaku zadnju lozu i veliku guzicetinu. Tek u sklopu svega toga, stikle mi dolaze do izrazaja. I da ima veca stopala....42-43

Naravno da žena mnogo lepše, zgodnije, vitkije i celokupnim utiskom atraktivnije izgleda u štiklama.
Ali, preduslov za to je da odabere one koje joj lepo stoje i da zna da hoda u njima, u suprotnom će ispasti smešna, što nije nimalo privlačno, ma kako lepe noge i sandale na njima imala.
Par od 15cm na golo telo je efektnije od ma kojeg seksi veša, kompleta ili negližea, a najbolje je da se upare sa lepim samodržećim čarapama do na pola butina.
Nevezano za krevet i seks, svaka haljina, pa i odelo tipa uske cigaret pantalone i strukirani sako, imaju više šmeka kada telo "poraste" na štiklama.
Mnogo ih volim, maskaru, parfem i štikle smatram najvećim ženskim saveznicima u zavođenju muškaraca.
Što ne znači da bosonoga lepotica ima manje šanse ili ona u patikama.

- - - - - - - - - -

Ono što mene najviše ljuti kod ljubiteljki štikli je to što mnoge žene zanemaruju negu stopala. Pedikir je obavezan i bolje zauvek u japankama sa nežnim, glatkim petama i urednim noktićima, nego u nekim vau salonkama koje, kada se izuju, gase ženski sjaj.

Naravno da žena mnogo lepše, zgodnije, vitkije i celokupnim utiskom atraktivnije izgleda u štiklama.
Ali, preduslov za to je da odabere one koje joj lepo stoje i da zna da hoda u njima, u suprotnom će ispasti smešna, što nije nimalo privlačno, ma kako lepe noge i sandale na njima imala.
Par od 15cm na golo telo je efektnije od ma kojeg seksi veša, kompleta ili negližea, a najbolje je da se upare sa lepim samodržećim čarapama do na pola butina.
Nevezano za krevet i seks, svaka haljina, pa i odelo tipa uske cigaret pantalone i strukirani sako, imaju više šmeka kada telo "poraste" na štiklama.
Mnogo ih volim, maskaru, parfem i štikle smatram najvećim ženskim saveznicima u zavođenju muškaraca.
Što ne znači da bosonoga lepotica ima manje šanse ili ona u patikama.

- - - - - - - - - -

Ono što mene najviše ljuti kod ljubiteljki štikli je to što mnoge žene zanemaruju negu stopala. Pedikir je obavezan i bolje zauvek u japankama sa nežnim, glatkim petama i urednim noktićima, nego u nekim vau salonkama koje, kada se izuju, gase ženski sjaj.

Uh!
:heart2:

Back