Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me vase iskreno misljenje, a li zena bolje izgleda u stiklama nego u ravnim cipelama? Hvala.
milion x boljeZanima me vase iskreno misljenje, a li zena bolje izgleda u stiklama nego u ravnim cipelama? Hvala.
Zanima me vase iskreno misljenje, da li zena bolje izgleda u stiklama nego u ravnim cipelama? Hvala.
Znaci definitivno stiklice.
Najbolje izgleda u opancima.
Pa ja bas mislim da debele noge bolje izgledaju u stiklama, jer ih izduzuju (naravno pod uslovom da doticna ne nosi minic, vec neke elegantne pantalone). Ja nisam debela, ali nisam bas ni mrsava, daleko od toga, medjutim hocu konacno pocnem da nosim stikle pa mi treba motivacija. eto.Sve zavisi kakve noge ima,po meni..
Ako su deblje noge ne volim da vidim štikle...
Ima masu ljudi kojima to uopše nije ni bitno,ali ja sam bolestan,baš obraćam pažnju,pogotovo na noge![]()
Zanima me vase iskreno misljenje, da li zena bolje izgleda u stiklama nego u ravnim cipelama? Hvala.
Pa ja bas mislim da debele noge bolje izgledaju u stiklama, jer ih izduzuju (naravno pod uslovom da doticna ne nosi minic, vec neke elegantne pantalone). Ja nisam debela, ali nisam bas ni mrsava, daleko od toga, medjutim hocu konacno pocnem da nosim stikle pa mi treba motivacija. eto.
A zavisi i kakve štikle ćeš uzeti,većina žena nema ukusa i kupuje one grandovske,užasne..![]()
Za kupleraj dusu dale !Može,e volim taj dizajn,a i jednobojne..
Ubola si baš moj ukus.
Za kupleraj dusu dale !![]()
Za kupleraj dusu dale !![]()
Tvoja zena nosi opanke?
Ih bre! Dobro, mozda jer su crvene, ali ja bih nosila crne, uz pantalone.
Moj decko ne nosi opanke.
Znaci definitivno stiklice.