štikle .

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
u cemu je fora sa tim stiklama ? jel to neki falusni simbol . zelja da se bude visa ili sta ? vidio sam sada zenu od 190 u stiklama , ima 2 metra . to je vec bolesno .:dash:

U nasoj kulturi stikle su seksi, samim tim zena na stiklama je seksi nekim muskarcima. S druge strane, neke zene verovatno vole da nose stikle, mada je kao muskarac ne mogu to da razumem, em je neugodno, em moras da pazis kako hodas. Ja sam primetio recimo da niske zene nose stikle, mozda da budu malo vise, mada ne mora to da bude nikakvo pravilo.

Da sam zensko, ne bih obuo stikle ni kada moram a kamoli da ih ovako nosim, ili bilo sta sa visokom petom na foru stikli.

942886_10151213602958239_621397107_n.jpg

pa malo je hod jebozovniji vrcka se guza i zatezu se nogari
ahhahahahhahahahha omg XD

E sad...Devojke koje imaju kompleks da budu vise nosice stikle uvek. Inace stikle devojke uglavnom obuvaju kako bi izduzile nogu, istakle figuru. Uglavnom uvek kad izlaze jer ce u stiklama bolje izgledati sta god obuku, a i jednostavno neke stvari ne idu bez stikli, bar po zenskom vidjenju stvari. E sad zasto te visoke cure obuvaju stikle, misljenja su podeljena. Neki smatraju da ne treba da ih nose jer bi bile previsoke. A drugi smatraju da ne treba da ih ne nose samo zato sto su visoke i da zbog toga imaju kompleks. Ja ne znam sta je meni bolje ali po mom nekom misljenju LOUISE ROE je neko ko ima visinu a uvek nosi stikle i nikad joj na tome ne bih zamerila :D

u cemu je fora sa tim stiklama ? jel to neki falusni simbol . zelja da se bude visa ili sta ? vidio sam sada zenu od 190 u stiklama , ima 2 metra . to je vec bolesno .:dash:

Ne znam tačno, ali daje ti dodatno samopuzdanje. :) Imaš lepši hod, list je izraženiji, svesna si toga i to je to..

Mada , ne ume svako da odabere štikle. Smešno je kad se devojčice nakače na 15-ce i nabadaju kao na iglama. Ili kad se pod debljinom štikle iskrive..onda je bolje da nosi ravno

cuj bolesno
pa nije ona kriva sto ti imas...problem : )))
al vidi ima operacija danas
produze te za 10 tak cm bez problema...prvo listove
onda to isto izvedes i s bedrima...opet par cm...
uz malo srece
za par godina ti vise ne trebaju stikle : )))

Back