Stikeri sa motivima Beograda na Vajberu

Vesti Krstarice

Domaćin
Poruka
3.392
Aplikacija Vajber ponudiće u sklopu serije "Young Love In..." oko 30 stikera sa motivima Beograda, na srpskom i engleskom jeziku, saopštila je uprava Grada Beograda.

Kako se navodi, Beograd je medju prvih 10 gradova koji će se naći u paketu stikera.

Na stikerima će biti prikazan mladi par iz te serije koji šeta Skadarlijom, jede domaće specijalitete, sastaje se "kod Konja" ili zabavlja na Savi i Dunavu.

Kako bi promovisali nove stikere, Grad Beograd i kompanija Vajber će u sredu, 28. septembra u 17.00 organizovati nastupe Sent Luis benda i Sare Jovanović na Trgu Republike.

А где су ту сплавови и старлете?

Потпун промашај.

Još kad bi mogli neki audio gif da upakuju, da se malo dočara atmosfera buke koju svaku noć proživljava stotine hiljada ljudi na NBG i centru , tek onda bismo im bili interesantni zbog neshvatljive anarhije i rasula...skoro kao majmuni u Nigeriji. Ali za kratko safari putovanje - idila. ;)

Ali niko od njih ne bi poželeo "beogradizaciju" svog grada

Počeo sam uveliko da mrzim Beograd i daleko od toga da sam jedini... pri čemu ne mislim na provincijalce koji misle da im je Bgd nekako "ukrao" njihove vlažne snove, pare i iluzije

Back