Stidljivost(kako prevazici)

Majina Beba

Početnik
Poruka
6
Muskarci nebi trebalo da su stidljivi,ali ****** ima i takvih,nemojte da me shvatite pogresno ja nisam stidljiv da ne mogu da beknem sa curom jednostavno mi je malo teze da pridjem curi iliti da kad mi ona JOS DA BROJ da joj posaljem poruku a da ne razmislim u sebi da li ce da me ispali,oce li izac samnom itd...trenutno sam zacopan u neku curu(starija od mene 4 godine)i sve se bojim(meni nebi nista smetalo da se mi smuvamo)da ce biti ogromna razlika u samom razmisljanu nas dvoje pa da cujem vase misljenje moje misljenje je da bi trebalo da probam ako imam sansu,ide zivot dalje :D Opet kazem malo sam stidljiv pa sad da joj posaljem poruku da izadjemo :rumenko:

Isti slučaj ( bio ) i kod mene. Preporučio bih ti da radiš vežbu koja se zove JOGI DISANJE. Kod mene je dovela do rezultata iz prve. Stvar je u tome da se ceo organizam prožme kiseonikom i posle toga automatski imaš više samopouzdanja. Vežba je prosta i nalazi se u knjizi Joga i sport, naći ćeš je lako na netu...

Muskarci nebi trebalo da su stidljivi,ali ****** ima i takvih,nemojte da me shvatite pogresno ja nisam stidljiv da ne mogu da beknem sa curom jednostavno mi je malo teze da pridjem curi iliti da kad mi ona JOS DA BROJ da joj posaljem poruku a da ne razmislim u sebi da li ce da me ispali,oce li izac samnom itd...trenutno sam zacopan u neku curu(starija od mene 4 godine)i sve se bojim(meni nebi nista smetalo da se mi smuvamo)da ce biti ogromna razlika u samom razmisljanu nas dvoje pa da cujem vase misljenje moje misljenje je da bi trebalo da probam ako imam sansu,ide zivot dalje :D Opet kazem malo sam stidljiv pa sad da joj posaljem poruku da izadjemo :rumenko:
kako swatko:heart2:

Niko nije na pijadestalu, mi ih, ako se zanesemo, sami tamo popnemo. Svi smo samo ljudi. Sa manama i dobrim osobinama. Jednostavno, treba manje da idealizujes i sebe vise vrednujes- ako se ona tebi dopala, zasto je manja sansa da se ti njoj svidis?! I musko si. A ako jesi, krenu hrabro u "Juris!" ;)

:D ja sam njoj vec uzeo broj,rekao sam ocemo li se mi jos vidjet ona je rekla ocemo kad nadjes malo vremena itd...da ne duzim dade mi njen broj da je zovem kad ocu da izadjemo jedan dan xD...i kako da vam kazem ona je iskusna a ja bale za nju :/....kako je jedan reko uzmi sve sto ti zivot pruza a ? :roll:

:D ja sam njoj vec uzeo broj,rekao sam ocemo li se mi jos vidjet ona je rekla ocemo kad nadjes malo vremena itd...da ne duzim dade mi njen broj da je zovem kad ocu da izadjemo jedan dan xD...i kako da vam kazem ona je iskusna a ja bale za nju :/....kako je jedan reko uzmi sve sto ti zivot pruza a ? :roll:

E sad... ne zovi je odmah.

Salji joj SMS.. pitas sta se radi..

i tako 2-3 vecera za redom..

I onda pitas - sta radis za vikend ?

I obavezno sam ispaniraj sta,gde kako...

Стидљивост је урођена и нема лека за то.
Али има помоћи...ако разумеш одакле (стидљиовст) долази, и како се успешно борити. Дакле: снагом ума да се бориш против природних недостатака које имаш.

ОВАКО: Стидљивост је слабост која долази од заљубљености у себе. Дакле, мањак унутрашње енергије која даје спосонобст личности да призна пораз, да погледа истини у очи и тамо види да је личност слаба да да прихвати да смо сами у својим очима испод онога што ХОЋЕМО да будемо. Другим речима: ЕГО или ти СУЈЕТА су овде превелики. Нема им места.

Кад ово схватиш, биће ти јасно да нема никаквог оправданог разлога да верујеш да си оно што у стварности ниси. Схватићеш да уопште неће те болети ако приђеш и тражиш да изађете а она те одбије. Ако ти се насмеје у лице (верујем да ти је страх од овога највећа мука), да схватиш да је то њен проблем што се смеје сасвим нормалној ствари. А та нормална ствар јесте жеља мушкарца да има пажњу жене.

И да скратим (јер овде могу да напишем читаве теореме): ПРИПРЕМИ се ментално за све могуће опције. Онда нема изненађења те нема разлога за страх. Јер СТИДЉИВОСТ је СТРАХ!! СтРАХ од тога да будеш ОДБИЈЕН! ДАКЛЕ: фокусирај своју енергију на то како најједноставније да је позовеш да изађете, уместо на то какав ће резултат бити!

Мораш се такожђе припремити и за ту могућност да твој ПРЕДЛОГ ПРИХВАТИ!! :D

Poslednja izmena:

nemoj sms da joj šalješ, leba ti :lol:

Back