Stezanje kaisha

Па прво се овде види колико не ценимо своје. Сви прво на своје, прво своје исмевају и понижавају. За туђе разумевање до неба. Тако изгледа покажу да су за боље, шта ли. Како онда да и буде другачије.
Svoje ne treba ismijavati nego gledati kako da se popravi.

Niko nama nije kriv što ne cijenimo svoje. Samo se o tom radi, da neko ne pušta lako nikoga a neko pušta bez ikakve kontrole Ko li je u pravu, šta misliš?
Nije toliko do toga ko je u pravu, koliko do toga sta se kome moze.
Nama se ne moze nista. Nikad i nije. Mi smo evropska deponija i jos kratko izvor obrazovane radne snage. Uskoro cemo samo biti deponija.

Ima i toga ali zašto su nam uvijek drugi krivi?Nije Evropa kriva što naši uzimaju migrante i voze gdje treba za par hiljada €.
Oni su tu zahvaljujuci toj evropi. Steta jedino sto do big bena ne mogu da otplivaju. A ti sitni profiteri postoje svuda. I oni su vjerovatno vrlo jaki na rijecima, posteni kao i ostali kad se prica o postenju.

Traže i za irsku vizu i nije princip ako prođe-prođe već stvarno treba. Moraš dokazati da si zaposlen, ako jesi, i moraš dokazati da imaš dovoljno sredstava na računu da se izdržavaš.
Moja kuma kad je dolazila sve je morala slati, a šta nije poslala odmah s prijavom tražili su naknadno.
Moja mama treba da dođe u oktobru i pošto je nezaposlena, onda sam ja morala poslati svoje dokumente da garantujem za nju, izvod sa tekućeg računa za zadnjih 6 mjeseci, zadnje tri platne liste i plus pismo od kompanije kojim potvrđuju da stvarno radim kod njih. I sve to stoji zvanično na stranicama imigracionog.
Знам да сад траже све то.
Чак траже и да напишеш колико новца планираш да потрошиш. :lol:
Друга колегиница је хтела да иде у неку посету летос и одбијени су за визу. Првопоменута је ишла 2009. Тад су сигурно били лабавији.

Поводом предстојећег пописа имам само да изјавим уколико анкетар жели да уђе у моју кућу мора ће

прво три пута да викне "Вучићу педеру!", уколико то не жели онда ће остати испред врата, мораће да

покаже потврду о вакцинацији против корона вируса не старију од априла ове године, да стави маску,

држи дистанцу од два метра и наравно да дође викендом од 4 до 6 ујутро.

Будимо одговорни!

Jedna suvremena dijetalna tema ;)

Zima dolazi drugarice i gospoje.
Svabe ce se grijati na svijece u debelim dzemperima.
Mi imamo pirinca i graska..tj nemamo, ali imamo.
Euribor je povilenio i nema namjeru iskulirati se.
Kirije takodjer odose u nebo.
Struja ce poskupiti, grijanje ce izgleda biti par nepar.
Gorivo je otislo odavno.
Dostavu vise i ne razmatramo, nema se 800 kinti za pet cevapa i 200 dostavljacu svaki radni dan. : )
U ducanu ostavis 5000 i odneses spizu u maloj kesi kuci.
Kila junetine je 1200-1600-3600 kinti ovisno o poziciji.
Mlijeko je odjednom deficitarno.
Krompir je preko sto kinti.
Secer, so i brasno su srecom tri bijele smrti pa ih izbjegavamo.
Karton sa 10 jaja je preko 200 kinti.
....

Kako ova inflacija utice na nasu dijetu?
Hocemo li makar biti siromasni i mrsavi
ili samo siromasni?
Da li je vekna ljeba dobar izbor ili je suvremenom covjeku ipak potreban avokado da bi sacuvao zdravlje, narocito ako vecinski nema svoje zube?

Pogledajte prilog 1218390
Utice tako da sada radim dva posla a para nemam i dalje

Back