Stezanje kaisha

Tonci Provala

Buduća legenda
Poruka
28.769
Jedna suvremena dijetalna tema ;)

Zima dolazi drugarice i gospoje.
Svabe ce se grijati na svijece u debelim dzemperima.
Mi imamo pirinca i graska..tj nemamo, ali imamo.
Euribor je povilenio i nema namjeru iskulirati se.
Kirije takodjer odose u nebo.
Struja ce poskupiti, grijanje ce izgleda biti par nepar.
Gorivo je otislo odavno.
Dostavu vise i ne razmatramo, nema se 800 kinti za pet cevapa i 200 dostavljacu svaki radni dan. : )
U ducanu ostavis 5000 i odneses spizu u maloj kesi kuci.
Kila junetine je 1200-1600-3600 kinti ovisno o poziciji.
Mlijeko je odjednom deficitarno.
Krompir je preko sto kinti.
Secer, so i brasno su srecom tri bijele smrti pa ih izbjegavamo.
Karton sa 10 jaja je preko 200 kinti.
....

Kako ova inflacija utice na nasu dijetu?
Hocemo li makar biti siromasni i mrsavi
ili samo siromasni?
Da li je vekna ljeba dobar izbor ili je suvremenom covjeku ipak potreban avokado da bi sacuvao zdravlje, narocito ako vecinski nema svoje zube?

alan-ford-026-superhik-039.jpg

Ja sam naručila one male plinske bočice i onaj rešoić :) za zlu ne trebalo, još neke konzerve da kupim i da imam zalihu za 5 dana 😂
Šalu na stranu, jedino se hladnoće bojim, sve ostalo se nekako riješi. Skuvala sam mnogo kafa i ručkova na svijećama, ali ako se budem smrzavala biće mi baš teško.
Smanjenje troškova je valjda neophodno sad u ovom ludilu ali džaba nam i pare ako nam uskrate energiju.
Želim smederevac.

Ja sam naručila one male plinske bočice i onaj rešoić :) za zlu ne trebalo, još neke konzerve da kupim i da imam zalihu za 5 dana 😂
Šalu na stranu, jedino se hladnoće bojim, sve ostalo se nekako riješi. Skuvala sam mnogo kafa i ručkova na svijećama, ali ako se budem smrzavala biće mi baš teško.
Smanjenje troškova je valjda neophodno sad u ovom ludilu ali džaba nam i pare ako nam uskrate energiju.
Želim smederevac.
vi sarajlije bi mogle ladno neki kurs na temu kako prezivjeti tesko sra.nje osmislit : )

Ne znam..
Meni se anksioznost baš pojačala i osećaj tj pitanja šud aj stej or šud aj go.
S jedne strane, ovde smo među svojima, a s druge se sve nadam da neće tamo biti sranje koliko može biti ovde.
Plus, stan moramo da prodamo u kratkom roku, cene divljaju svugde, hoćemo li naći kupca za pristojne pare, a opet rel brzo i takoooo.
A da ne prolongiram još ko zna koliko pa da na kraju ne mogu da odem

Boze sacuvaj, jednom sam pružila jaja i kuvala kafu na sveću i mislila da neću nikad vise. Kupila sam plinski rešo i 3 one male bočice, mozda bi bilo dobro uzeti još koju. Imam palente, pasulja, sardine i tako koješta, mada se nadam da ako zeznuli sa strujom ipak odem kod dece, kod njih em nije tako hladno, em kad zahladi imaju pelet. Volela bih da se ovome smejemo za koji mesec, a sta ce biti videcemo.

Ne znam..
S jedne strane, ovde smo među svojima, a s druge se sve nadam da neće tamo biti sranje koliko može biti ovde.
Plus, stan moramo da prodamo u kratkom roku, cene divljaju svugde, hoćemo li naći kupca za pristojne pare, a opet rel brzo i takoooo.
naci cete kupca odmah, vidjet ces

Ne znam..
Nema tamo krize,; imaju nafte preko ušiju....bogati, a skromni i opušteni.

Лако ћемо ми. Треба да брину они који без УТ не умеју да направе нешто чорбасто или запале ватру. Шокирана сам колико је одраслих, образованих људи који не знају ни који чај да скувају за који проблем.

Лако ћемо ми. Треба да брину они који без УТ не умеју да направе нешто чорбасто или запале ватру. Шокирана сам колико је одраслих, образованих људи који не знају ни који чај да скувају за који проблем.
ja totalno nemam gdje palit vatru
bez da dodju vatrogasci kasnije

Back