Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
na forumu sve sami yebaci i oskarovci,a ja sam samo raspala baba![]()
![]()
mHm

inache ja sam za karakterne uloge ljudi u poznim godinama(:::::::
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na forumu sve sami yebaci i oskarovci,a ja sam samo raspala baba![]()
![]()
istina uvek izgleda lažnije od same laži ali ti si političarka, pa ti ovo drugo više prijana forumu sve sami yebaci i oskarovic,a ja sam samo raspala baba![]()
![]()
tako je sve si u pravuistina uvek izgleda lažnije od same laži ali ti si političarka, pa ti ovo drugo više prija
Nervira me kad mi priča neka ludila a kad dođe do akcije samo legne raširi noge i stenje. jbš to.
![]()
![]()
Boldovano: Jbš to, nego šta.
Poradi na unapređenju scenarija ili menjaj glumicu, nema smisla da sam na svojim širokim plećima izneseš čitav projekat.![]()
![]()
Menjam, to je ne popravljivo.
Sledeću ću naglavačke da izbacim napolje.
Tako je ortak. Kasting je najvažniji. Lakše je igrati kad je glumačka ekipa usaglašena i kad svi daju svoj pun doprinos.![]()
Eh, dešavalo se da zaigram u lošem filmu, sa neodgovarajućom partnerkom, zato ističem važnost pravilnog odabira glavne glumice.
možda jer skrivajući iza zavese, ti ne nudiš ali glasno komentarišeš, bez jasnog pogleda na date odgovore koji se očekuju od tebetako je sve si u pravu![]()
kao i sex večerastako je sve si u pravu![]()
samo trejler...puštam projekcije zatvorenog tipa i slobodne devojkesuper,jedva cekam premijeru.
hvala, i tebi takodjebas mi drago zbog tebe,puno uspeha u karijeri![]()