Tako je. Ja stavio cisto da bih vas navuk'o na ovu temu.
Ovo je tako pkvareno i smrdljivo od tebe jel znas???????????????????Prava si pozercina...
Trebao si lepo da napises ime teme Steve Stevens (gitarista Billy Idola) i tacka.....
Pa nek pise neko ako hoce i ako ima sta da pise a ne da na ovaj bezobrazan nacin navlacis ljude na temu i da ih provociras...........

Jos lupas neke retardirane recenice tipa - Dzimi Hendriks je smesan - pogotovo kad svira zubima......
Jel si ti svestan svoje idiotske izjave???????????????????????
Ja razumem pogodilo te sto je njih 99,9% reklo da Steve nije najbolji gitarista cak nije ni jedan od boljih ALI KAKO TE NIJE SRAMOTA DA IZJAVIS DA JE hENDRIKS SMESAN BRE???????
Samo ti mozes ovde da budes smesan!!!!!!!!!!!!!!!

Ja ne razumem zasto navlacis licemerno ljude ovde i zasto ih izazivas kad si sam rekao da si naziv napisao samo da bi sto vise privukao ljude da pisu jer znas da si napisao retardiranu izjavu pa naravno svako normalan ce da udje besan na temu i da napise da Steve nije najbolji gitarista na svetu po ni po cemu.......A pogotovo cemo napisati mi gitaristi koji smo za razliku od tebe kompetentni da kazemo jer i sami sviramo dugo godina...................................
Ne razumem sta si hteo da postignes time da imas sto vise postova na TVOJOJusranoj temi???????Pravi si pozer.....Kao klinac sa fejsbuka koji se trka sa svima da on u razredu ima najvise prijatelja i pogleda profila.....Uzasavaju me takvi ljudi......
Hteo si da dobijes kvantitet a ne kvalitet od teme - Sam si kriv evo poceli ti ljudi vec da spamuju po temi i da pisu i kace klipove nevezano za Steva,i tema se pretvori u Ko je najbrzi i najbolji gitarista.....Znaci o svemu se pise samo ne o temi......
E bas volim tako si i zasluzio - da ti se iskalja tema o Steve-u kad si nevaspitan i kad te nisu mama i tata vaspitali normalno nego da se laktas d podmuklo zayebes ljude da im uvalis nesto........
A sad cu i ja da se pravim lud i da ti izspamujem celu temu sa jedno 20 postova - stavljacu ko je po meni najbolji gitarista kao i ovi ostali pa cu onda da ti prijavim temu kod moda da je zakljuca jer je beskorisna i lose postavljena jer na njoj ima samo spama + sto ti trolujes tj.namerno izazivas ljude na spam.....