Sternschnuppen

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.861
Ja vam to ne možem adekvatno prevesti mozda ----> zvijezde padalice :)

Prošlu noć a i noćas će da padaju

Da li radite čudne stvari kao da umislite želju ili vas baš zabole goozica što će padaju zvezde ?

Koju želju bi okačili za repić zvezde padalice ?

Ajd da cujem

Da li radite čudne stvari kao da umislite želju ili vas baš zabole goozica što će padaju zvezde ?

Ajd da cujem

Mnogo svetla u gradu,slabo se vidi zvezdano nebo zbog osvetljenja. Pokušao sinoć ništa nisam video...čuvam želju za fontanu jbg :p

" Imam jednu želju....
Da ti tvoja medna usta...! "

Bravo

Mnogo svetla u gradu,slabo se vidi zvezdano nebo zbog osvetljenja. Pokušao sinoć ništa nisam video...čuvam želju za fontanu jbg :p

Na radost drzave svi turisti bacaju u fontanu

Ja juče za nekih pola sata desetak-petnaest izbrojao.
Nebo nije skoro bilo ovako šaroliko.
Čak se i neko sivilo dalo videti po sredini :)

Nisam ništa zamišljao.

Šteta :) trebo si :)

Ajd da cujem

Zaboravio sam na to :dash::dash:
Mislim da je adekvatni prevod meteorska kisa.

Sto se zelje tice... jedna slatka devojka :rumenko:

Plesem po sobi go sa lovorovim listom iza uvca i oko struka i zamisljam kako svetluckaju zvezdice i tako rukom kacim zelju po zelju na svaku zvezdicicu padalichicu. A onda legnem na travu, zazmurim, pa onda otvorim oci i gledam u nebo i razmisljam o sudbini. Eh....

Nisam mali, visok sam :mrgreen:

Da imam pare uvek bih se pitao da li je sa mnom zbog ljubavi prema meni ili prema mom novcaniku ili racunu u banci.
Ako me neka voli ovakvog volece me i kada zaradim :)

Ili imas neku rodjaku za udaju pa bi da mi budes rod :mrgreen:

Ja ovde sad ne vidim poentu

Vako

Crkveni miš vazda će da razmišlja da li ga je mišića odbila zbog toga što on nema i jeli to bio razlog zašto je otišla za miša koji živi u mlinu dje ima pšenice i kuruza

Pare su afrodizijak pa ti pricaj sta god da hoćeš

Ljudskom biću svakako je dato da ga neki crv sumnje mora jesti :) ako ga ne jede onda su to osobe u narodnom poznati kao " boodalice"

A ta ljubav to jeste priča za djecu

Nema više naivnih devojaka imas dve vrste one koje se školuju do maksimuma tražeći izlaz iz države ili upad u neku kompaniju i one koje su poznate kao bombe više lude no normalne koje se žele dobro udati.

Ja sad Nevidim one koje teže za ljubavi o kojoj ti pričaš :) držim ti fige da nadjes to što trazis :)

Ja ovde sad ne vidim poentu

Vako

Crkveni miš vazda će da razmišlja da li ga je mišića odbila zbog toga što on nema i jeli to bio razlog zašto je otišla za miša koji živi u mlinu dje ima pšenice i kuruza

Pare su afrodizijak pa ti pricaj sta god da hoćeš

Ljudskom biću svakako je dato da ga neki crv sumnje mora jesti :) ako ga ne jede onda su to osobe u narodnom poznati kao " boodalice"

A ta ljubav to jeste priča za djecu

Nema više naivnih devojaka imas dve vrste one koje se školuju do maksimuma tražeći izlaz iz države ili upad u neku kompaniju i one koje su poznate kao bombe više lude no normalne koje se žele dobro udati.

Ja sad Nevidim one koje teže za ljubavi o kojoj ti pričaš :) držim ti fige da nadjes to što trazis :)

Ako cemo iskreno nema jedne koja zeli da se lose uda.

Znam ja da ce me uvek nesto jesti, bar mogu da se nadam da me nece pojesti celog pre vremena.
Znam i da cu tesko naci to sto trazim ali da cu biti daleko srecniji nego sto sam sada.

Hvala ti na zeljici :cmok:

Back