sterilizacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

shatun

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
168
evo gledao sam nesto na history channel kako hitler nije htio imati djece pa je sve svoje ljubavnice tjerao da se steriliziraju . ali malo bi prosirio temu . kako vi ko zene vidite hitlera kao muskarca . jel vam simpatican ( pustimo sada politiku ) , sexy , jebozovan ili lici na bezveznjaka ?

evo gledao sam nesto na history channel kako hitler nije htio imati djece pa je sve svoje ljubavnice tjerao da se steriliziraju . ali malo bi prosirio temu . kako vi ko zene vidite hitlera kao muskarca . jel vam simpatican ( pustimo sada politiku ) , sexy , jebozovan ili lici na bezveznjaka ?

sad će da ti lokuju temu a možda i popiješ ban, mada bi ja imo štošta da kažem u vezi njega, pohvalno mislim...ako odbijemo to šta je bio i šta je radio zloga...

liči na perverznjaka... u onom negativnom smislu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back