Stepen foliranja

Не видим неки ваљан разлог због чега би се служио лажима. Наравно да сам искрен и отворен, и мој став је оно што ја називам нуклеусом мог писања.
То је озбиљност коју стављам у срж мог текста, и која је видљива сваком иоле разумном, и нормалном читаоцу или форумашу. Потом се служим ''апгрејдовањем'',
или надградњом - сликовитим изразима, жаргоном, (повремено и вулгарностима) уопште свим расположивим средствима ''улепшавања'' текста како би га учинио
допадљивим и занимљивијим, јер пост као пост није интересантан ако ће бити монотоно, стерилно, уџбеничко просеравање неког досадног мудоње.
Шалу употребљавам на оним темама које квалификујем као такве да заслужују такав приступ.

Mislim da sam otvorena i iskrena, otvorena - po svom ukusu, jednostavno ako nesto smatram da ne treba da napisem na to i ne odgovaram, ali se nikad ne foliram.
Volim cesto da se shalim, ali to se uglavnom vidi na kilometar kad je tako.
Jednostavno, bilo bi dosadno da smo suvoparni, neopusteni, nezanimljivi...

Pa ja opet kazem da je sve u oku posmatraca.

I da svako uglavnom gleda iz svog ugla.

Ja mogu reci da se ne foliram, ali ne nameravam nikoga da ubedjujem u to.

Ako neko proceni da se foliras i pored toga sto si iskren, sta tad?

I kad se "foliram", to sam ja...ne kuca niko drugi osim mene, pa i ta "foliraza" ipak nesto govori...ko provali...mada mi nije bitno da li ce i ko provaliti, pisem sebe radi...bez ikakve namere d aispadnem ovakva ili onakva...iskrenost i otvorenost su diskutabilni pojmovi...nemaju svi iste arsine.

koliko se folirate, odnosno koliko ste iskreni ili bolje rečeno otvoreni u svojim LJIS pisanijima ovde
pošto se uglavnom većina sprda i baroniše kad se neka konkretna pitanja postave

mislim da je svima dovoljno jasno šta znači ovaj moj potpis...:neutral:
koliko god se trudili da prikrijete(mo) neke stvari, one iz nas prosto istrčavaju napolje...stoga nema potrebe za foliranjem, jer svi umemo da čitamo između redova...utoliko mi je gadnije pokušavanje prikazivanje sebe onakvim kakvi nismo...
ima jedna izreka...: "ćuti a vrišti"...

- - - - - - - - - -

Ako neko proceni da se foliras i pored toga sto si iskren, sta tad?

baš ništa...:lol:

koliko se folirate, odnosno koliko ste iskreni ili bolje rečeno otvoreni u svojim LJIS pisanijima ovde
pošto se uglavnom većina sprda i baroniše kad se neka konkretna pitanja postave

To sam što sam. Ne moram da budem neko drugi. Ono sam, što nosim sa sobom i u sebi. Niti se toga stidim niti sramim. Bila sam to, sada sam i ostaću to.

To šta radi većina, niko, svako...me apsolutno ne zanima. Svako radi kako ume, zna, može ili hoće.

Ja znam kako ću ja. Jer znam ko sam.

Za razliku od nekih.

:bye:

Back