- Poruka
- 6.173
da li štedite? ne mislim na banke nego na svakodnevnu štednju? koji su vaši trikovi za uštedu? na čemu smanjujete da biste stavili u štek?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma da svi u minusu
a svi štekovi par soma jura po plakarima
srpska posla
Ostavljam sicu koja mi ostane od kusura u jednu posudu.
Isto to radim.
Oko godinu ipo.
Poveća providna plastična kutija, lepo dizajnirana.
Nekad bilo kilo senfa.
Poč'o ubacujem sav metalni novac.
Svakodnevno.
Od 1 do 20 din., sve.....
Jebbo mater ako nema 2 ipo kila.
E, sad, kur moj.
Broji pre neko veče, preko tri 'iljade.
I šta da radim sada ?
Boli me ******.
Uprtim teglu i pravac - IDEA !
nema vise kad nema konstantnog priliva novca,samo kupovina na snizenjimada li štedite? ne mislim na banke nego na svakodnevnu štednju? koji su vaši trikovi za uštedu? na čemu smanjujete da biste stavili u štek?
isto tako imamo jednu inprovizovanu kasicu pa sve pfeninge i poneku markicu koje smetaju po dzepovima sklanjamo u teglu pa jednom godisnje odnesemo u banku djeci na stedni racun, prve godine smo se iznenadili koliko se nakupilo.
A inace svakog mjeseca kad legne plata plate se racuni, ode se u veliku nabavlu, suprug i ja uzmemo koliko nam je priblizno potrebno za sitne (svakodnevne) troskove i ono sto ostane stavlja se na stednju....
Mi smo prebrojali pre neko vece 4700 iz flase koka kole koju smo punili kovanicama nesto manje od godinu dana
sve sam lepo spakovala u kesice, samo sad da odem da ukrupnim negde....
a neki drugi nacin stekanja, jok...ne mere
Meni je najteže to ukrupnjavanje.
Prodavac prebrojava, a ti stojiš pored njega i buljiš....
Meni je najteže to ukrupnjavanje.
Prodavac prebrojava, a ti stojiš pored njega i buljiš....
da li štedite? ne mislim na banke nego na svakodnevnu štednju? koji su vaši trikovi za uštedu? na čemu smanjujete da biste stavili u štek?
Ja sam tako jednom izvadila 1300 dinara metalnihOstavljam sicu koja mi ostane od kusura u jednu posudu.