štek...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
pitanje za udate i one koje žive sa muškarcem...:

da li imate svoj crni fond, štek, novac odvojen sa strane za "ne daj Bože", za koji on ne zna...?

razvedene i one koje se nikad nisu udavale ne moraju ništa da pišu...
hvala...

Uvek nesto malo, za vanredne situacije...bez nekog posebnog cilja i razloga :)
Mada, sve sto zaradim ide u kucu, to mi je sasvim normalno...nema onog sta si ti platio a sta ja...

Imam.
Nije to štek da on ne zna,ali ne zna iznos - ne zznam ga ni ja uvek, jer nekad utrčim za nešto, krckam, pa vraćam,ali uvek to bude tamo-ovamo približna cifra...

Imam.
Nije to štek da on ne zna,ali ne zna iznos - ne zznam ga ni ja uvek, jer nekad utrčim za nešto, krckam, pa vraćam,ali uvek to bude tamo-ovamo približna cifra...

Па и поента је у износу, а то да имате штекове па то зна и дебил.. Мсм за то не треба нека памет..

nisam ti skonto to s logikom...ne znam kakvu logiku i u čemu da nalazim, eto tako stoje stvari uglavnom...
jer ne smatram da ako imaš štek da planiraš razvod...al dobro, nismo svi isti...
a to dal to smatram lepim ili ne, druga je priča...

nisam ti skonto to s logikom...ne znam kakvu logiku i u čemu da nalazim, eto tako stoje stvari uglavnom...

pa kako je logicno da ja to mislim,da te zene spremaju razvod
imam drugarice koje imaju stekove,tj vecina njih ima
u nekim slucajevima opravdano ,u nekim ne
da mi je muz alkoholicar ili kockar i ja bih krila verovatno
to nije moj fazon,probala sam,ali nisam umela sebi da objasnim sta ce mi koj moj taj stek kad sam slobodna da trosim pare kako zelim,i ne spremam nikakvu pokvarenost,i batalim

pa kako je logicno da ja to mislim,da te zene spremaju razvod
imam drugarice koje imaju stekove,tj vecina njih ima
u nekim slucajevima opravdano ,u nekim ne
da mi je muz alkoholicar ili kockar i ja bih krila verovatno
to nije moj fazon,probala sam,ali nisam umela sebi da objasnim sta ce mi koj moj taj stek kad sam slobodna da trosim pare kako zelim,i ne spremam nikakvu pokvarenost,i batalim
jel to oćeš da kaeš da štekaju samo one kod kojih je muž prisvojio sav novac, a nije ostavio ništa za nju...? :mrgreen:

Hej, pa nije mi to za razvod....mislim, razlaz
To je ono što mi pretekne,a ne bih da potrošim tek tako...i onda prikupljam, prikupljam, pa od toga otputujemo negde mimo redovnog letovanja i zimovanja ili tako nešto...ali uvek za nas dvoje....

stekam
al nikad nemam vise od 100-200 e
al posto stalno guram po 10,20 e po nekim torbama i dzepovima jakni koje ne nosim,bas se obradujem kad slucajno naletim,a vec sam zaboravila na to

Наравно да имам штек.

Моја мајка је то звала "црни фонд", а ја "фонд за злу не требало".

И морам да кријем, јер је мој супруг широке руке и све му је "лако ћемо за паре".

Ја сам ту много опрезнија, отуда и штек.

Да не причам колико смо пара расходовали пријатељима и опростили, јер знамо да немају одакле да врате.

Па, да не бих сутра ја позајмљивала, радије штекам док могу.

Скоро нам је пукла гума на ауту (120 еврића), никакве уплате на видику и - хоп, ево га црни фонд.

Зна он да ја то имам, али никада не зна колико :heart:

Back