Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek nesto malo, za vanredne situacije...bez nekog posebnog cilja i razloga
Mada, sve sto zaradim ide u kucu, to mi je sasvim normalno...nema onog sta si ti platio a sta ja...
Pa da, uvek je tu neki mali steknaravno, prijo...naravno...sve što zaradimo i treba da ide u kuću...nego mislio sam na štekić a da ne zna dragi...
i odjednom...opla...evo dragi, ženče uštedelo...![]()
kolka je snajčica sad...? beše 98...?
Imam.
Nije to štek da on ne zna,ali ne zna iznos - ne zznam ga ni ja uvek, jer nekad utrčim za nešto, krckam, pa vraćam,ali uvek to bude tamo-ovamo približna cifra...
ni centa
ako budem to pocela da radim to ce biti jer pripremam razvod
dok smo ekipa ekipa smo![]()
znaci brate ja ne znam gde nalazite logikuznači ti misliš da one koje to rade planiraju razvod...![]()
nisam ti skonto to s logikom...ne znam kakvu logiku i u čemu da nalazim, eto tako stoje stvari uglavnom...
jel to oćeš da kaeš da štekaju samo one kod kojih je muž prisvojio sav novac, a nije ostavio ništa za nju...?pa kako je logicno da ja to mislim,da te zene spremaju razvod
imam drugarice koje imaju stekove,tj vecina njih ima
u nekim slucajevima opravdano ,u nekim ne
da mi je muz alkoholicar ili kockar i ja bih krila verovatno
to nije moj fazon,probala sam,ali nisam umela sebi da objasnim sta ce mi koj moj taj stek kad sam slobodna da trosim pare kako zelim,i ne spremam nikakvu pokvarenost,i batalim