kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.444
Da, srpski....Da, ove nonpepere je plasirao Kimdžongun![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, srpski....Da, ove nonpepere je plasirao Kimdžongun![]()
Једног пусте, другог одмах ухвате ... нема то мира.Pustili su u FBiH nekog isilovca na slobodu.
Близак сарадник США ћелија ...Granična policija je Jasmina Mulahusića (45), kojeg je u subotu uhapsila, predala Tužilaštvu BiH, koje je danas za njega zatražilo pritvor te saopštilo da se on, prema prikupljenim podacima, dovodi u vezu s osobama bliskim terorističkim organizacijama, uključujući i Al Kaidu.
Да се мало информишеш за почетак.Zapad će narednih 300-400 godina insistirati na nedeljivoj Bosni.
Šalim se, i posle toga
Misliš Krsta Šmit?Da, srpski....
Pa da, braca se pobila. Svi su oni braca. Po krvi.braće? Pa i oni u Bosni su se međusobno pobili! I te žrtve pripisali Srbima!?
Mogu oni inzistirati na tome kada to propadne... kao što mogu inzistirati još 300-400 godina i na obnovi svojih bivših kolonija! Sve ima svoj rok trajanja, VEČAN je jedino SVEMIR!Zapad će narednih 300-400 godina insistirati na nedeljivoj Bosni.
Šalim se, i posle toga
A da preskočiš Srbe? Probaj da apsolviraš banalnu stvar i sve će ti biti JASNO: Nisu Srbi išli u Tursku, nego su muslimani došli na Balkan da prave ZLOČINE i nje-sra! I trebaju ti muslimani da budu sretni da nakon WW1 NISMO i Bosnu očistili od takvih: Trećinu POBITI, trećinu PROTERATI i trećinu VRATITI na pravoslavlje.Pa da, braca se pobila. Svi su oni braca. Po krvi.
Po ideologijama su retardinja. Sve tri strane.
Niko.I? A ko je te janičare PRVO odvukao u Tursku? Moja pokojna baba!?![]()
![]()
![]()
Mislim ovaj... a šta reći na ovo?Niko.
Osmanlije su odvodile decu hriscana.
Janicari bi postajali 20 godina kasnije, kad zavrse vojnu obuku.
Niko.
Osmanlije su odvodile decu hriscana.
Janicari bi postajali 20 godina kasnije, kad zavrse vojnu obuku.
1) Javi se kada taj 'kineski(?)' virus POBIJE onoliko ljudi koliko su samo Ameri pobili NAKON WW2, iako ih niko nije napadao!
Nije valjda da su preko Čovića mujkanima uvalili Trojanskog konja?Čović: Ne bude li legitimnog predstavljanja, neće biti ni Bosne i Hercegovine
M. G.
4 sata
551
komentara
2.9k
dijeljenja
Twitter Email Email
![]()
Dragan Čović u Grabovici
Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović rekao je danas novinarima na obilježavanju godišnjice zločina u Grabovici da je legitimno predstavljanje uslov opstanka BiH.
Kako je rekao Čović, osvrčući se na nedavne izjave novog visokog predstavnika u BiH, Schmidt samo štiti BiH i sva tri naroda.
"Mislim da Christian Schmidt, kao visoki predstavnik u BiH, nije ni na čijoj strani. Kada je rekao da ovdje imamo problem legitimnog predstavljanja, govorio je to u interesu zaštite Bosne i Hercegovine. Jer, ako ne bude legitimnog predstavljanja, neće biti ni Bosne i Hercegovine", istakao je Čović.
Dodao je da dok je ovakav Ustav BiH njega će slijepo podržavati.
"Kada dođe neki novi, ako smo ga u stanju napraviti, neće se nametnuti. Mi ga moramo dogovoriti, kao predstavnici politika u BiH i onda ćemo imati novi okvir koji ćemo opet morati poštivati", dodao je Čović.
Prema njegovim riječima, u BiH postoji "lažno pozivanje na probosansko".
"Neka mi neko objasni šta znači probosansko u BiH. Ja razmišljam o Bosni i Hercegovini kao svojoj domovini", zaključuje Čović.
@JankoTheGreat Hrvati prete...
Nakon ww2 proslo je 76godina, a ni one iz Sino imperije niko nije napao, zar ne1) Javi se kada taj 'kineski(?)' virus POBIJE onoliko ljudi koliko su samo Ameri pobili NAKON WW2, iako ih niko nije napadao!
2) A penzioni i zdravstveni fondovi širom sveta jako tuguju što taj kineski virus ubija stare i boležljive penzionere?![]()
![]()
Zašto bi ga Kinezi širili? Njima treba što više kapitalističkih bogatih POTROŠAČA njihovih proizvoda!?Nakon ww2 proslo je 76godina, a ni one iz Sino imperije niko nije napao, zar ne
Ovaj virus hara manje od 2 godine, daj mu jos 74, cisto da dodjes do poredjenja u istoj ravni, videcemo ukupan broj mrtvih od njihove ruke
Ne zaleci se na rudu, neces ispasti pametan u drustvu