Steam problem

• Začetnik teme Začetnik teme w1z
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

w1z

Početnik
Poruka
15
Kupio sam novi komp (da napomenem, nije do hardvera), instalirao steam, skinuo counter strike 1.6, startujem igricu, fps 5 :( rr sam komp, opet isto.
Zatim sam skinuo obican non-steam cs, instalirao ga, i da ga pokrenem, a ono pise : "The Sprecified video mode is not supported. The game will now run in software mode"
Reinstaliram dajver za grafiku, opet isto.. STA DA RADIM??

Integrisana Intel(R) 82945G Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.0) 256 mb

Prilozi

• ee.jpg
    ee.jpg
    31 KB · Pregleda: 1
Tu verovatno lezi problem, od integrisane graficke ne moze gore da bude, a 256 mb je jako malo za danasnje uslove igranja, mada je CS matora igra tako da iskreno ne znam da li je to zapravo do graficke, valjda ce se javiti neko iskusniji.

Hm, sada sam pogledao na netu i ta grafika koju imas je stara 8 god. a verzija 1.6 je iz 2003 tako da bi ponovo trebalo ok da radi, ali ne znam ni sam vise sta da ti napisem, probaj najnovije drajvere (ako uopste postoje u zadnjih 5 godina za tu grafiku) da nadjes i instaliraj.
Sacekaj jos malo, mozda se javi jos neko.

Kupio sam novi komp (da napomenem, nije do hardvera), instalirao steam, skinuo counter strike 1.6, startujem igricu, fps 5 :( rr sam komp, opet isto.
Zatim sam skinuo obican non-steam cs, instalirao ga, i da ga pokrenem, a ono pise : "The Sprecified video mode is not supported. The game will now run in software mode"
Reinstaliram dajver za grafiku, opet isto.. STA DA RADIM??
Grafička (tj. drajveri za nju) ti ne podržava OPEN GL
Nađi drajvere koji podržavaju OPEN GL i problem resen ili igraj u softver modu, ali softver mod je loš, bedan

Back