ste isli u muzicku skolu?

fungirly:
E, JO secam se kako si stalno kukala zbog muzicke, ali verovatno ces jednom biti zahvalna kevi sto te je terala...Ja sam htela kao da sviram gitaru jos u petom razredu, pitao moj cale nastavnika muzickog da mu preporuci nekog nastavnika da mi drzi casove i ovaj mu odgovorio da je najbolje da ja krenem u muzicku...Paz molim te u petom razredu!!?? imbecil... te sam se ja toga okanula...I caletovu gitaru vise u ruke nisam uzela... :cry: smrc

znam glisho,znam...i drago mi je sto sam zbog muzicke:
1)razvila ljubav prema klasicnim i vrednim stvarima----->pa i do metala...
2)sto znam da taktiram,kuckam citam note(to mi je jedino kod muzichara potrebno)

ALI VERUJ MI!!!...posto sam u sestom paralelno zavrsavala i 6. osnovne,podbacila sam malo u uspehu,nisam imala volje i znage da molim profanku za 5 iz matisha pa mi ostade 3...sad vukovac ni u snu ne mogu da budem :shock:

Hmmm...neverovatno....sto se moje muzicke tice ne mogu se pozaliti...to je bilo moje najlepse doba zivota i sto je najludje i dalje je :D ...Idem i u gimnaziju i u muzicku i super mi je...solfedjo je kao i teorija i orkestar uvek bio tu i to su super stvari, vrlo jednostavne i nikad necu shvatiti kako neko to moze da nezna, mada nema veze....
"znam glisho,znam...i drago mi je sto sam zbog muzicke:
1)razvila ljubav prema klasicnim i vrednim stvarima----->pa i do metala...
2)sto znam da taktiram,kuckam citam note(to mi je jedino kod muzichara potrebno)"
neznam sta bih rekla...zavisi sta ti smatras pod klasicnim i vrednim stvarima, a ako je to metal, mogla bi malo da se zapitas (ne kritikujem, tvoj zivot, tvoj izbor, samo komentarisem...nemoj se naljutis :D ) a tajtiranje i citanje muzike nije ni pola onoga sto treba da znas da bi rekla ja poznajem bilo koju vrstu muzike...sta je sa istorijom muzike, sa harmonijom, muzickim oblicima, teorijom, solfedjom itd. to su ti sve predmeti iz srednje, koji ti pruzaju, pa recimo, samo deo obrazovanja...
Ali nema veze. Nema ljutis :wink:
Caos

New Rose:
Ernesto_Che:
Rasta gal:
joGooOOD:
Rasta gal-mozda,ja sam zavrsila pre 2 god,bila sam kod maje-solfedjarke i kod iVANA-profanka klavira-NAJ NAJ NAJBOLJA
Bila sam i ja kod Maje od 3-5 nize...ali to je bilo jako davno...Bila sam tad kod Felkerke na klaviru...

ja sam takodje bila kod Felkerke!!!a i kod maje, al sam to zaboravila...

Eee koga znate iz Vuckovica ( ko je sad srednja )?
Heh, ja sad zavrsavam srednju...A inace znam celu cetvrtu, skoro sve iz trece i manje prve dve - ko te zanima? :)

Rasta gal:
New Rose:
Ernesto_Che:
Rasta gal:
joGooOOD:
Rasta gal-mozda,ja sam zavrsila pre 2 god,bila sam kod maje-solfedjarke i kod iVANA-profanka klavira-NAJ NAJ NAJBOLJA
Bila sam i ja kod Maje od 3-5 nize...ali to je bilo jako davno...Bila sam tad kod Felkerke na klaviru...

ja sam takodje bila kod Felkerke!!!a i kod maje, al sam to zaboravila...

Eee koga znate iz Vuckovica ( ko je sad srednja )?
Heh, ja sad zavrsavam srednju...A inace znam celu cetvrtu, skoro sve iz trece i manje prve dve - ko te zanima? :)

Eeee breeeee pa ja sam tek 2. ( ali sam u Stankovicu ) eeeeeeeeee :) 100% se znamo! ( dobro ajd` sad 90% )sta sviras?

[quote="New Rose]Eeee breeeee pa ja sam tek 2. ( ali sam u Stankovicu ) eeeeeeeeee :) 100% se znamo! ( dobro ajd` sad 90% )sta sviras?[/quote]
Heh, ja sam ti na solo pevanju, a inace sam pre svirala klavir...pa moguce je da se znamo onako iz vidjenja...idem na italijanski u Stankovic :)

ja sam zavrshila samo osnovnu muzichku (odsek klavir),poshto zivim u provinciji,nisam imala uslova da zavrshim i srednju (a zelela sam....sad idem u gimnaziju....)...sad s vremena na vreme odsviram neshto za sebe (nekad sviram i ispitni program iz sheste godine,chisto da se podsetim....)...zezanje tokom svih 6 godina je bilo fenomenalno,sa nekim likovima sa solfedja se i dan danas druzim...mislim da je muzichka shkola definitivno uticala na moje muzichko opredeljenje,jer bih bez nje verovatno zavrshila slushajucu novokomponovane hard-core narodnjake...

ghetto_princess:
...slushajuci novokomponovane hard-core narodnjake...

ah draga na sta li si mislila?? :P :P ma to je turbo folk..i nista viseeeeeeeee

isla sam u osnovnu muzicku...na svoju inicijativu al kad sam videla posleeeeeeeeee...al su me naterali da zavrsim...ne sviram danas klavir(ne secam se nicega sve je bilo :P )ali m.s. je uticala na izbor muzike i na interesovanje za druge instrumente

Flame:
ghetto_princess:
...slushajuci novokomponovane hard-core narodnjake...

ah draga na sta li si mislila?? :P :P ma to je turbo folk..i nista viseeeeeeeee

isla sam u osnovnu muzicku...na svoju inicijativu al kad sam videla posleeeeeeeeee...al su me naterali da zavrsim...ne sviram danas klavir(ne secam se nicega sve je bilo :P )ali m.s. je uticala na izbor muzike i na interesovanje za druge instrumente
pa dobro,shta sad slushash?I koji su te to drugi instrumenti zainteresovali??? :) (ja sam bila u nekom tripu,da upishem uporedo i gitaru,ali nemam pojma zashto nisam....znam da se sad kajem!!!!!!! :( )

Back