hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.155
ebiga napravi im tortu kad se vrate a ti idi u letnji bioskop i svima lepo...... npr valjda ne slusas druge budale
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se secam kad sam prvi put ostala sama od rodjenja svoje dece......imala sam grizu savesti kako mi je bilo divno.......i svaki put kad sam ostajala sama sam se provodila super....jesenas su bili dva dana kod neke rodbine...ja nisam mogla d a idem zbog posla
...kad sam se vratila kuci sa posla....prvo sam skuvala kafu digla noge na sto i iskljucila mobilni telefon...nazvala ih da vidim sta rade i odmah im pozlelela laku noc..preventivno da ne zovu
...narucila caribic picu a prethodno sisla i kupila crnog piva.....nisam se javljala na telefon niti sam ikog obavestila da sam solo.......uzivala u tisini pici pivu u filmovima.....ujutro sam popila kafu u kaficu blizu moje kuce cak nisam htela ni kafu da kuvam....sela u kola i otisla na Frusku goru....setala se i rucala sama u jednom restoranu na Dunavu...ribu.....tek posle rucka sam ukljucila mob...taman na vreme da me moji obaveste kako su blizu Novog Sada.....stigla sam u stan pre njih samo 15 minuta............nasmejana
.....treba to povremeno...cutanje i samoca...sto da ne...prestala je da me grize savest sto i meni samoj bude lepo
![]()
Prvi put otkada su se deca rodila ostala sam sama kod kuće. Pa to je divota! Vikend sam provela doslovno u krevetu družeći se sa daljinskim i frižiderom. A TV bogat muzičkim i filmskim programom. Verovatno još koji dan ću da se izležavam, pa će onda malo sređivanje kuće i zaostalih poslova i onda skitnja do besvesti. Već sam dogovorila i žensku žurku. Uopšte mi ne nedostaju ni deca ni muž, pogotovo. Šta ću ako mi se toliko svidi da poželim da potraje? I Desanka Maksimović je imala nešto da kaže na tu temu:
Cuj, reci cu ti svoju tajnu:
ne ostavljaj me nikad samu
kad neko svira.
Mogu mi se uciniti
duboke i meke
oci neke
sasvim obične.
Moze mi se uciniti
da tonem u zvuke,
pa cu ruke
svakom pruziti.
Moze mi se uciniti
lepo i lako
voleti kratko
za jedan dan.
Da li je još neko ostao sam kod kuće?Kako provodite vreme?
Dan deseti.Počela da izlazim iz kuće. Ada, Surčin, Bojčinska šuma. Danas ženska žurka. Nije loše za početak. A čeka me i krečenje, ali ne špajza nego dečje sobe.:-)
Dan trinaesti. Krečenje odloženo dok ne dodje muž (iako mislim da će na sve načine pokušati da eskivira - te skupo, te umoran je, te kud baš sada itd). Još mi nije dosadno. Sitnice od 12 godina se nagomilale, pa sada imam zanimacija koliko hoćeš. Čačkam nešto na računaru i sređujem nagomilane foldere da bih mogla malo da oslobodim kojekavih nepotrebnih podataka. A privlače me i ručni radovi - pletenje, izrada nakita i sl. Puno ideja, ali kakva će biti realizacija ko to zna. A danas na Adu malko da nabacim boju kada se dragi vrati da mu budem lepa. Manje će da gleda koliko sam potrošila para