stav...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
u nadi da mi ova tema neće biti zatvorena, otvaram temu sa sledećim pitanjem...:

da li (neus)peh u poslednjih tri, četiri veza od recimo 7,8 koliko ste ih ukupno imali do sada - utiču na Vaš generalni stav po pitanu suprotnog pola...?

hvala...

pa ustvari moji uspesi sa ženskinjem su i doveli do mojih stavova o njima
misim kad se lože na nekoga ko ih tretira ko stoku kako da im se ne smejem? :lol:

- - - - - - - - - -

zebavam se, ne tretiram ih ja ko stoku, šali se tenzija :*

- - - - - - - - - -

:hahaha1:

Zavisi kako se zavrse, ako mi se svaka propala veza zavrsi tako sto me ona prevari, ili ono cuveno "ima neko drugi" pocece da mi se ljulja samopouzdanje, i onda ide prvo poricanje, ma one su takve, nisam ja kriv, posle sumnja, mozda sam ja problem.
Promeni u neku ruku, jer krenem da kapiram sta verovatno odredjeni deo zena ocekuje od mene, tj. muskarca u vezi, ali onda bolje biram i trazim one koje nemaju takva ocekivanja koja ne mogu da ispunim.

ma kenjjaju, dačo...

Apropo teme i ovog naseg shaljivog dijaloga - mislim da bi moja lalinska malenkost trebala da izvuce neke pouke nakon cetri banke postojanja i da sa damama mojih godina opstim, ako se je li ukaze takva prilika, iskljucivo uz sredstva zastite, 'ebo price trojica za ceo zivot, posle ispadne trojica mesecno... :)

u nadi da mi ova tema neće biti zatvorena, otvaram temu sa sledećim pitanjem...:

da li (neus)peh u poslednjih tri, četiri veza od recimo 7,8 koliko ste ih ukupno imali do sada - utiču na Vaš generalni stav po pitanu suprotnog pola...?

hvala...
utiče na to da u veze ulazim znatno opreznije, tj. govorim da nisam za vezu dok ne uvidim da je to u stvari ono što tražim

ako bi govorili u brojkama naci da bi po tome jedno njih 50 % moralo da me ispali od ukupnog broja do sada
naci solidan broj zenskog sveta , verovatno bi uticalo sta znam
medjutim nije slucaj

Back