STAV RUSIJE JASAN, MEDVEDEV PORUČIO: Stav Rusije o poštovanju suvereniteta Srbije na Kosovu i rezolucije 1244!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.149
Pazi,Medvedev govori kako navodno daje punu podrsku Srbiji o suverenitetu na KiM.
A preCednik Srbije potpisao Briselski sporazum kojim je ponistio suverenitet Srbije na KiM,i prakticno ih priznao kao nezavisnu drzavu.
Ko je bre ovde lud?
Da,mi smo ludi sto trpimo...

Pazi,Medvedev govori kako navodno daje punu podrsku Srbiji o suverenitetu na KiM.
A preCednik Srbije potpisao Briselski sporazum kojim je ponistio suverenitet Srbije na KiM,i prakticno ih priznao kao nezavisnu drzavu.
Ko je bre ovde lud?
nije prvi put u istoriji da rusi budu veci srbi od srba
(iako ove komunjare zabole patka za bratstvo, old skul ruska politika je to)

Ko je bre ovde lud?

Znači da Briselski sporazum (koji je nedopustiv) ipak nije predaja Kosova Šiptarima

Ako pogledaš Siriju, Venecuelu ... videćeš da Rusija zna o čemu govori .

Znači da Briselski sporazum (koji je nedopustiv) ipak nije predaja Kosova Šiptarima

Ako pogledaš Siriju, Venecuelu ... videćeš da Rusija zna o čemu govori .

Briselski nesporazum je doveo Šipke na Jarinje i ukinuo zastavu Srbije na institucijama u Severnoj Mitrovici npr...
Ako nisi znala...
A poptisao ga je KO? To verujem znaš...

mustafa-dhe-vuciq.png

(Dok je Dačić merkao dupe Morgerinijevoj...)

...

Znaš nekda je stvarno fascinantna ta konfrontacija pojedinih likova sa AV, i oni su u stanju u nekoj mržnji prema toj osobi da idu do paradoksa, pri tome ne videći ništa i nikakav interes

Sve više mi to liči na neke vidove psihoza , da toliko ljudi budu opterećeni sa nekim

Meni se on ne dopada, ali mogu da vidim svet i okolnosti i bez njegove njanjave face , čak mogu da ga ignorišem, za razliku od mnogih koji i ako imaju tvrdu stolicu smatraju da je AV za to odgovoran

Mislim da to nije dobro, da je to namerno trošenje energije ovog naroda i da se radilo još od 90-tih , da je uvek onaj na vlasti bio jedini i isključivi neprijatelj . To stvara celu psihodeliriju i prenosi se sistem nepoverenja do svih instanci i stvaranje haosa .

Briselski nesporazum je doveo Šipke na Jarinje i ukinuo zastavu Srbije na institucijama u Severnoj Mitrovici npr...
Ako nisi znala...

mustafa-dhe-vuciq.png

...

I sada pošto je to potpisano ti predlažeš da mi Šiptarima lepo priznamo nezavisnost?

I sada pošto je to potpisano ti predlažeš da mi Šiptarima lepo priznamo nezavisnost?
Ма пусти будалуууууууу........ НЕ МОЖЕ И НЕ СМЕ ТО БИЛО КО ДА ПОТПИШЕ БЕЗ РЕФЕРЕНДУМА ГРАЂАНА СРБИЈЕ.............

Ма пусти будалуууууууу........ НЕ МОЖЕ И НЕ СМЕ ТО БИЛО КО ДА ПОТПИШЕ БЕЗ РЕФЕРЕНДУМА ГРАЂАНА СРБИЈЕ.............

Čak je i samoproglašena nezavisnost Kosova upitna , jer nije imala referendum , jer ju je proglasila nacionalna manjina ograničene autonomije , jer princip prava naroda na samoopredeljenje nije ispoštovan ...

Sud pravde jeste rekao da 5 ljudi (parafraziram) može proglasiti državu ... pa eto prilike za sve ambiciozne diljem sveta da se "okuće" na nekoj teritoriji

Čak je i samoproglašena nezavisnost Kosova upitna , jer nije imala referendum , jer ju je proglasila nacionalna manjina ograničene autonomije , jer princip prava naroda na samoopredeljenje nije ispoštovan ...

Sud pravde jeste rekao da 5 ljudi (parafraziram) može proglasiti državu ... pa eto prilike za sve ambiciozne diljem sveta da se "okuće" na nekoj teritoriji
Pa mogu ako imaju silu iza sebe kao šiptari ili oni Oseti i Abhazi što su isto proglasili nezavisne države , koje doduše niko osim Rusije nije priznao ,al slaba je to vajda Gruziji kada zna da ih nikad neće povratiti dok je ruska vojska tamo .

ne treba sumnjati u rusku podrsku, a evo iz kog razloga, a koji se ne zasniva na rusofilstvu ni na emocijama - Srbija, zajedno sa RS je jedina oaza na evropskom tlu, osim Bjelorusije, koja nije pod atlantskom cizmom, direktno ili indirektno.....politicki, ideoloski, strategijski - to je od velikog znacaja za Rusiju i njene interese kao velike sile...naravno, sad ce se naci gomila pametnjakovica, koji ce da nas podsjete kako ne mozemo i ne smijemo sluziti tudjim interesima, bla-bla, truc-truc......ali nas u tim svojim tiradama nikad ne podsjete, sta ce nam se desiti ako se priklonimo drugoj strani, kome cemo onda lizati cizme....

Pa mogu ako imaju silu iza sebe kao šiptari ili oni Oseti i Abhazi što su isto proglasili nezavisne države , koje doduše niko osim Rusije nije priznao ,al slaba je to vajda Gruziji kada zna da ih nikad neće povratiti dok je ruska vojska tamo .

A Kosovo bi neko priznao da se NATO tamo nije zapljunuo i da propagandna mašinerija nije kreirala jednu krajnje upitnu verziju istine

Ponoviću i tebi manje od 30 godina svetom je vladao princip - Istina je ono što je neko u stanju da kreira uz pomoć medija , propagande . Sada taj princip nestaje i svi njegovi dometi počinju da se preispituju .

A Kosovo bi neko priznao da se NATO tamo nije zapljunuo i da propagandna mašinerija nije kreirala jednu krajnje upitnu verziju istine

Ponoviću i tebi manje od 30 godina svetom je vladao princip - Istina je ono što je neko u stanju da kreira uz pomoć medija , propagande . Sada taj princip nestaje i svi njegovi dometi počinju da se preispituju .
Pa ne bi verovatno , poenta je da nije dovoljno imati samo želju za nezavisnom državom ako nemaš saveznike .

Ako nisi znala...

mustafa-dhe-vuciq.png

...
razumijem ga ko brata....mislim Dacica....

ne treba sumnjati u rusku podrsku, a evo iz kog razloga, a koji se ne zasniva na rusofilstvu ni na emocijama - Srbija, zajedno sa RS je jedina oaza na evropskom tlu, osim Bjelorusije, koja nije pod atlantskom cizmom, direktno ili indirektno.....politicki, ideoloski, strategijski - to je od velikog znacaja za Rusiju i njene interese kao velike sile...naravno, sad ce se naci gomila pametnjakovica, koji ce da nas podsjete kako ne mozemo i ne smijemo sluziti tudjim interesima, bla-bla, truc-truc......ali nas u tim svojim tiradama nikad ne podsjete, sta ce nam se desiti ako se priklonimo drugoj strani, kome cemo onda lizati cizme....

I ne samo to - po sporazumu iz Jalte ovaj prostor je 50-50 ... Novi nije potpisan , do nove podele karata ovako je

Zato AV opstaje , jer je on dokaz da Zapad i Istok poštuju sporazum.

No to još vuče rizik destrukcije države od strane zainteresovanih strana ...

Pa ne bi verovatno , poenta je da nije dovoljno imati samo želju za nezavisnom državom ako nemaš saveznike .

Pa šta , kraj je istorije, nema više izmena do uništenja vaseljene?

Šta se dogodi kada saveznik ne može da brani ili nema više inters?

A šta ti radiš za Srbiju? Kad je već tebi toliko stalo
Pa u svakom slucaju vise od tebe,ali to nije tema...
Nezavisnost je PRIZNATA,cim je potpisan medjudrzavni ugovor.Ne razumes ili ne mozes da razumes?
Potpisao AV.Ostalo je deklarativno priznanje.

Nezavisnost je PRIZNATA,cim je potpisan medjudrzavni ugovor.Ne razumes ili ne mozes da razumes?

Nezavisnost nije priznata , ako jeste daj zvanični dokumet ...

Volela bih da mi navedeš šta radiš, pa da i ja radim isto, ovako ja ne znam , pa očekujem da me naučiš

Šta god da je potpisao on nema mandat da predaje deo teritorije, jer on nije nosilac suvereniteta

Nauči nešto, kada već barataš nekim faktima

:hahaha: :hahaha::hahaha:......... само се ти НАДАЈ - НАДА ПОСЛЕДЊА УМИРЕ...........

Back