Статусни симболи?

fanstebre

Poznat
Poruka
9.957
Колико су вам важни статусни симболи приликом одабира партнера/партнерке тј. у којој мери обраћате пажњу на то како се облачи, који телефон има, који ауто, који сат, стан, кућу, вилу, базен ?

Да ли вреднујете партнера по томе колико су јаки његови статусни симболи ?

Poslednja izmena:
Колико су вам важни статусни симболи приликом одабира партнера/партнерке тј. у којој мери обраћате пажњу на то како се облачи, који телефон има, који ауто, који сат, стан, кућу, вилу, базен ?
Potpuno mi je nebitno. Ako je lepa ne mora da ima nista

Мудре девојке не гледају шта момак има (јер је то углавном добио од родитеља) већ колико сам уме да створи.

Тако и код нас зрелијих, важно је колико је способан да обезбеди номалан живот.

Остало је илузија.

Bitno je sve
Rasa, porodično nasleđe, obrazovanje, poznavanje nekoliko stranih jezika

Mada satiranje sve pokriva

Колико ја видим свака жена која је лепа и свесна своје лепоте апсолутно обраћа пажњу на ниво статусних симбола код мушкарца и свака има неке своје минималне критеријуме јер ваљда сматра да та њена атрактивност има неку цену. Просто стичем утисак да лепу жену, атрактивну, тешко може да заинтересује неко са скромним статусним симболима или не дај Боже да му неки статусни симбол потпуно изостане.

Са друге стране ми мушкарци изгледа више обраћамо пажњу на сам изглед него на статусне симболе код жена тако да жена ако је лепа, атрактивна не мора да има ни ауто, ни стан, ни добар телефон, ни маркирану одећу - она ће и даље бити пожељна партнерка свима.

И то је по мени коректна расподела, не жалим се, само разгледам опције трудећи се да сазнам каква су правила џунгле

Poslednja izmena:
Ne pružam se van svoje klase.
Screenshot_20241127-105758~2.png

Hahaha
samo nek dođe sa golu dušu.
simbole ćemo zajedno da crtamo

Колико ја видим свака жена која је лепа и свесна своје лепоте апсолутно обраћа пажњу на ниво статусних симбола код мушкарца и свака има неке своје минималне критеријуме јер ваљда сматра да та њена атрактивност има неку цену. Просто стичем утисак да лепу жену, атрактивну, тешко може да заинтересује неко са скромним статусним симболима или не дај Боже да му неки статусни симбол потпуно изостане.

Са друге стране ми мушкарци изгледа више обраћамо пажњу на сам изглед него на статусне симболе код жена тако да жена ако је лепа, атрактивна не мора да има ни ауто, ни стан, ни добар телефон, ни маркирану одећу - она ће и даље бити пожељна партнерка свима.

И то је по мени коректна расподела, не жалим се, само разгледам опције
Pepeljuga zaslužuje princa i zato ona ide kod njega na bal, a ne u lokalnu kafanu gde bi mogla da sretne samo običnog čoveka koji je došao da popije pivo posle teškog radnog dana. Nema veze što ona nije obrazovana, što živi na tavanu punom pacova, ona je lepa i sve što je potrebno je da se našminka, sredi frizuru, obuče se lepo i već je u rangu sa naslednikom vladara države.
Problem je samo što je princ jedan, a Pepeljuga je koliko hoćeš.

Izvinite ali ja ispod šatora ili u trosnu kuću ne mogu

🤷🏻‍♀️

Moze samo da me iziritira tako.

Normalnoj osobi statusni simboli ne znace nista.
Ali istovremeno ima pravo na stav da necce na livadu i pod sator.
Ne treba o tome misliti mnogo.
Svi se borimo kako znamo i umemo.
Potrebno je biti iskren koliko prema sebi toliko i prema drugoj strani.
Sve ostalo ne bi trebalo da je vazzno.

Pepeljuga zaslužuje princa i zato ona ide kod njega na bal, a ne u lokalnu kafanu gde bi mogla da sretne samo običnog čoveka koji je došao da popije pivo posle teškog radnog dana. Nema veze što ona nije obrazovana, što živi na tavanu punom pacova, ona je lepa i sve što je potrebno je da se našminka, sredi frizuru, obuče se lepo i već je u rangu sa naslednikom vladara države.
Problem je samo što je princ jedan, a Pepeljuga je koliko hoćeš.
Kad princ bude mogao da ostane trudan, ponese bebu devet meseci u stomaku, ispili je iz svoje čke, podoji iz svojih sisa i obezbedi nastavak loze - tad će i on moći "samo da bude lep i našminkan".
Do tad moć žene da porodi celo čovečanstvo je više nego dovoljan doprinos vezi. I previše. A vama nezahvalnicima to nije dovoljno. A hoćete najlepšu bebu od najlepše žene.
Plačete što morate da cepate drva.

Poslednja izmena:

Meni je odbojno kad je neko opterećen statusnim simbolima. To mi nekako vrišti nemam ličnost i mnogo sam površan.
Naravno imati kuću, telefon i auto je neka osnovna potreba a ne statusni simbol.
Život iznad svojih mogućnosti u dugovima i kreditima mi je najveći mogući turn off.

Kad princ bude mogao da ostane trudan, ponese bebu devet meseci u stomaku, ispili je iz svoje čke, podoji iz svojih sisa i obezbedi nastavak loze - tad će i on moći "samo da bude lep i našminkan".
Do tad moć žene da porodi celo čovečanstvo je više nego dovoljan doprinos vezi. I previše. A vama nezahvalnicima to nije dovoljno.

a što bi iko plakao :think:kad postoji ovo

vertikalni-cepac-za-drva-ls-10t-sa-cetvorokrakim-nozem-villager-153413-552933.jpg

:mrgreen:

Do tad moć žene da porodi celo čovečanstvo je više nego dovoljan doprinos vezi. I previše. A vama nezahvalnicima to nije dovoljno.
Dok obrću se repa ti samo budi lepa
Jer ne vidi se dno mog dubokog džepa

Nemoj mnogo da razmisljas, o opstanku covecanstva, a i generalno.

Back