Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ako ti je lepo ne treba da bezis.
Smisao mog komentra je bio da su novac i moc za nekoga afrodizijak, a za nekoga znak da se nasao gde mu nije mesto... (konkretno za mene)
Ja se osećam prastaro za ove teme.
Novac me nikad nije fascinirao, ali sam uvek gledala kakav odnos ljudi imaju prema novcu, to mnogo govori o njima. Na šta ga troše, koliko ga lako daju, uzimaju...
Svejedno mi je dok nekih para za normalan život ima i dok mi se iste ne poturaju pod nos.
Skromnije sam prirode, tihe i ne gode mi ni muškarci ni žene koji su nazubljeni sa te materijalne strane. Odbojni su mi. Nemamo mi nista srodno. Ne znam ni o čemu bismo razgovarali. Volim kada je novac van svih tema...
Boju automobila jedva pamtim a kamoli marku, ni svoju registraciju ne znam napamet, telefone menjam kada su u dubokoj starosti a odeća mi je meka. Kakve ja ovakva veze imam sa nečijim novcem? Niti bi on dobio divljenje od mene niti bih ja dobila zabavu od njega. Svako u svoje ćoše, tako je najbolje.