Status..

andjelija

Domaćin
Poruka
4.503
Hvala forumasima na ideji :lol:

Status..

Da li birate partnere na osnovu njihovog materijalnog statusa? I koliko vam je to bitno?

Da li ste odbili nekog ko vam se svideo jer je imao manje novca od vas?

Ili ste se upustili u vezu sa nekim jer je imao novac a nije postojala hemija?

Ja razišljam o svom materijalnom statusu, to jest moram da zaradim dovoljno da mogu da preživim sama, a momke i kasnije muža sam birala po sličnom pogledu na svet, interesovanjima i privlačnosti... a takvi ljudi su najčešće imali i sličan materijalni status.

Hvala forumasima na ideji [emoji38]

Status..

Da li birate partnere na osnovu njihovog materijalnog statusa? I koliko vam je to bitno?

Ne biram na osnovu toga.
Osetim se ugrozeno ako je boljeg stanja od mene jer se plasim da ne mogu da joj pruzim takav zivot.

Sponzor mi ne treba.

Sve je ovo iz mog ugla tj. nista dalje od udvaranja.

Послато са E7s уз помоћ Тапатока

Status..

Oj, Moravo, tija reko
tija reko, tija reko
oj, Moravo, tija reko
volesmo se, ja odreko

Sirotica nema dara
nema dara, nema dara
sirotica nema dara
ja siroma nemam para

Bez poziva dispečeru.

Bitno mi je ali nije presudno.
Nisam odbila nikoga apriori ako mi se svideo jer ne trazim mu na uvid stanje na tekućem...
nisam se upustala u veze bez hemije i strasti pa ni na jednu noć ni na par dana.

Status..

Ja se osećam prastaro za ove teme.
Novac me nikad nije fascinirao, ali sam uvek gledala kakav odnos ljudi imaju prema novcu, to mnogo govori o njima. Na šta ga troše, koliko ga lako daju, uzimaju...

Da biram po materijalnom statusu ali na moj nacin,a moj nacin je da nikad,ali bas nikad,kolko god da postoji hemija, bila sam osobom koja je veceg materijalnog statusa od mene,naravno mislim na one muskarce koji misle da cu ja poput neke sponzoruse da se prilepim za njega ako ima pare,da budem u nekoj vezi sa tom osobom ili da stupim u brak ne ne i ne,nemam ja nista protiv osobe koja dosta zaradjuje kao i ja,ali da do tog novca dolazi posteno i da mu taj novac ne znaci sve na svetu

Status..

ne, partnerke biram na osnovu velicine sisa

zao mi je andjo

Status..

znao sam da si gold diggerka,provaljena si!!

Da biram po materijalnom statusu ali na moj nacin,a moj nacin je da nikad,ali bas nikad,kolko god da postoji hemija, bila sam osobom koja je veceg materijalnog statusa od mene,naravno mislim na one muskarce koji misle da cu ja poput neke sponzoruse da se prilepim za njega ako ima pare,da budem u nekoj vezi sa tom osobom ili da stupim u brak ne ne i ne,nemam ja nista protiv osobe koja dosta zaradjuje kao i ja,ali da do tog novca dolazi posteno i da mu taj novac ne znaci sve na svetu

Malo sve ovo nepovezano i molim te koristi space i podeli ovo na 2,3 rečenice lakše je za čitanje, jer ovako izgleda kao da ne hvataš vazduh :lol:
Znači imaš lovu, tražiš sebi jednake nikako ispod toga
i naravno sve legalno el?
Pa gde ti živiš bre? :) )))

Status..

Битно ми је да је мушкарац самопоуздан, да није трајно незадовољан собом и ситуацијом око себе, да уме да се носи са околностима. И лепше ми је да мушкарац бар мало "јачи" од жене. Старомодна сам по том питању, и мени, оваквој каква сам је то некако природније.

Нисам улазила у односе који обећавају удобност у фазону да пробам, можда се нешто и пробуди. Не могу да будем са неким тек тако. Али бих слагала да ми не импонује више стабилан мушкарац иако ја у материјалном смислу од тога немам ништа, не функционишем тако.

Nisam gledala na to nikad
Ali je morao biti normalan da ima hemije i da se poklapamo što ja kažem da bude klik
Nisam materijalista ali poštujem novac jer znam da je bitan
Po tome ipak ne cenim ljude i ne gledam ko koliko ima

Back