Status veze = komplikovano

Znaci ako pitas dobijes odgovor da se nalazi u komplikovanoj vezi

Sta su komplikovane veze ? Sta da shvatimo pod tim terminom ?

Da li se uopste isplati komplicirati sebi zivot ?

mimimi mimimi

veza ili je ili nije i jednostavna je da ne može biti jednostavnija :cool:
kad se dvoje vole, posvete i predaju jedno drugom, to je veza, tj jednostavna veza

kad dopuste da im drugi kapu kroje, slušaju savete, preispituju se jesu li ili nisu za vezu, e to je kompikovana veza, ustvari to je qrc od veze :mrgreen:

veza ili je ili nije i jednostavna je da ne može biti jednostavnija :cool:
kad se dvoje vole, posvete i predaju jedno drugom, to je veza, tj jednostavna veza

kad dopuste da im drugi kapu kroje, slušaju savete, preispituju se jesu li ili nisu za vezu, e to je kompikovana veza, ustvari to je qrc od veze :mrgreen:
Cuj cuj
Možda si Kosta u pravu.
Ali znaš li bar jednu takvu jednostavnu vezu, bez "komplikacija" sa strane?
Ja ne verujem da to postoji.
Ako raspustenik objavi da je u komplikovanoj vezi meni odma proradi kliker da je tu rijec o nemanju morala

mimimi mimimi

mimimi mimimi

to je valjda ono kad je zauzet/a a malo bi tatllane :lol:

samo sto rijetko to bude il nemaju hrabrosti pa sve ostane na slovima, vazduhu il nedoreceno ...
il pune samo svog krhki ego :lol:

Poslednja izmena:

mimimi mimimi

Da ti odgovorim zato sto si ruzna ko lopov...

To se desava kad jedno nije nacisto u kakvoj je vezi...
Npr, zenska hoce sa mnom kres shemu, a zna da nisam za takve stvari....
Onda ce da gleda da me privodi takvoj upotrebi, tj ostavice opciju koju cu ja da guram, a to je veza, a ona ce da usmerava ka kres shemi i zabavi...
Tada smo u vezi koja je komplikovana...
Nekome njena namera nije losa cak je i san snova, a nekome moja varijanta gledanja na vezu nije losa i normalna, ali kad se spoje , nastaje komplikovana veza...

Da ti odgovorim zato sto si ruzna ko lopov...

To se desava kad jedno nije nacisto u kakvoj je vezi...
Npr, zenska hoce sa mnom kres shemu, a zna da nisam za takve stvari....
Onda ce da gleda da me privodi takvoj upotrebi, tj ostavice opciju koju cu ja da guram, a to je veza, a ona ce da usmerava ka kres shemi i zabavi...
Tada smo u vezi koja je komplikovana...
Nekome njena namera nije losa cak je i san snova, a nekome moja varijanta gledanja na vezu nije losa i normalna, ali kad se spoje , nastaje komplikovana veza...
Oh Boze nije problem biti ruzna ko lopov kad sam pametna i mudra ko strijela ! [emoji38]

Vecinom su muskarci ti koji nemaju pojma sta hoce i cesce se od njih cuje da su u komplikovanoj vezi.

mimimi mimimi

Oh Boze nije problem biti ruzna ko lopov kad sam pametna i mudra ko strijela ! [emoji38]

Vecinom su muskarci ti koji nemaju pojma sta hoce i cesce se od njih cuje da su u komplikovanoj vezi.

mimimi mimimi

Mislim da gresis....
Zene nikad u danasnje vreme ne nastupaju iskreno i konkretno , vec su samo konkretne po pitanju lokalnih zahteva, znaci hocu ovo ono , a ne sta hoce da izgradi.....
A zasto?
Pa zato sto "princip izgradjivanja" veze kod zena izgleda potpuno drugacije nego kod muskaraca...

Vecina muskaraca kaze ulazem ovo , hocu ono...
Zene nastupaju sa trazim ovo, a obecavam ono, ali do tog onog trazicu ja i ovo i ovo i ovo i ovo i ovo.....
Kod 2 ili 3 ili 4 ovo, muskarac kad je pitan, odgovara da ne zna u kakvoj je vezi i veza mu je komplikovana jer je shvatio da ima posla sa neotvorenim zahtevima, pa ne zna koliko ce ceh da izadje na kraju....ako pretera, povuci ce se ili cenjkati..

Back