Статус модератора

Mimi95

Buduća legenda
Moderator
Poruka
49.750
Занима ме да ли негде може да се види када је одређени члан постао модератор и на којим потфорумима модерише?
Такође ме занима зашто модератори могу да виде присутност свих чланова.
Био бих захвалан на одговору.

Kada klikneš na određeni pf gore u levom uglu piše ko uređuje taj deo Foruma.

Moderator može da vidi radnje korisnika foruma, kao i to koliko puta je posetio neku temu, koliko vremena se zadržao na temi, kada je poslednji put bio ulogovan na Forum.

E, sada ti nama reci zašto te sve to opterećuje?
Opusti se i piši gde ti se piše ili čitaj.
Što manje znaš, manje te boli glava!

Kada klikneš na određeni pf gore u levom uglu piše ko uređuje taj deo Foruma.

Moderator može da vidi radnje korisnika foruma, kao i to koliko puta je posetio neku temu, koliko vremena se zadržao na temi, kada je poslednji put bio ulogovan na Forum.

E, sada ti nama reci zašto te sve to opterećuje?
Opusti se i piši gde ti se piše ili čitaj.
Što manje znaš, manje te boli glava!
Желео бих да останем сакривен,у смислу да нико не може да види где сам у датом моменту или да ли сам уопште ту.
Пре свега бих волео да знам колико дуго се неко налази на месту модератора.
То је истина,али нажалост,превише сам радознао.Неколико пута сам овде ушао у конфликт искључиво због моје радозналости.

Желео бих да останем сакривен,у смислу да нико не може да види где сам у датом моменту или да ли сам уопште ту.
То је истина,али нажалост,превише сам радознао.Неколико пута сам овде ушао у конфликт искључиво због моје радозналости.
Imaš opciju u podešavanjima za vidljivost forumskog statusa
To se odnosi na nas obične forumaše ali ne i za moderaciju i administraciju.

Taj podatak ne možeš naći nigde. Ja ti mogu za sebe reći da sam bio mod na Politici u periodu 2011. - 2015., na Igrama sam od 2017., na Automobilima od 2018., a na Vojvodini od 2019. Verujem da će ti svaki mod to reći za sebe ako ga budeš pitao.

Može da vidi online status i trenutnu aktivnost, ostalo (ovo za teme) ne.
Нисам то знао,хвала на објашњењу.

Koja mu je ovo tema po redu o istim pitanjima i zašto se dozvoljava zloupotreba ovog pdf-a?

@tab503
Ово није злоупотреба,овај потфорум је намењен за постављање питања везаних за форум.

Ja postao mod, otisao, vratio se i opet postao mod i nisam se nikad razocarao

Ako ja ista razumem.:think:
Pa kao sto znas, bio sam moderator - pa sam otisao iz privatnih razloga - onda se opet vratio i opet postao mod ali se nisam razocarao kao sto ti kazes
Prvo moras postati mod.Pa se onda razocaras.:lol:

stranac119:
Prvo moras postati mod.Pa se onda razocaras.

Decko,kome sam ja to napisao,procitaj jos jednom?
Ako ne znas citati,nek ti citaju oni koji su te postavili za moda...
A to privatnih razloga...pa izgleda da ces opet brzo iz privatnih razloga...:bye:

Nisam bio u prici i to znam .. ja sam samo odgovorio na tvoju poruku sto se tice toga da si moderator i da se razocaras .. to je to

Nisam bio u prici i to znam .. ja sam samo odgovorio na tvoju poruku sto se tice toga da si moderator i da se razocaras .. to je to
Dugo nisi bio ovde, možda ne znaš pravu situaciju.

Većinu ne zanima ko je mod, što je mod, zašto više nije i od kada nije.

Ovo je interna priča sa Mimijem, nema razloga za tenziju.

Dugo nisi bio ovde, možda ne znaš pravu situaciju.

Većinu ne zanima ko je mod, što je mod, zašto više nije i od kada nije.

Ovo je interna priča sa Mimijem, nema razloga za tenziju.

O kakvoj situaciji se govori ?
Ja nisam uocio neke bitne promene na forumu - mozda gresim a o tenziji ... ma jok .. samo sam odgovorio na ovo "razocarao" .... to je sve

Back