Osobu koja je postavial ovu temu cenim i pozdravljam.

Morala sam to da naglasim, jer ne volim proste klasifikacije...
Negede sam već spomenula to. Užasava me dečja podela ljudi, kao u bajci, na dobre i loše.
Još više me užasava balavačka podela ljudi prema muzici koju ljudi slušaju.
Stvari su mahom mnogo kompleksnije.
Da, mogla bih da se složim da postoje te dve grupe u nekom najširem smislu.
One fenserke, uvek u trendu po bojama, modelima... ispeglane kose plave boje i tako dalje... znamo ih... koje su sve uniformisane...
Ali meni su uniformisane i one cure koje neguji tzv. alternativni look - sve imaju karakteristične frizure, boje kose, čarapice na prugice u raznim bojama, torbe do poda...
Nije li i to uniformisanost?
Osobenost se nosi - stavom, hodom, u pogledu, u govoru... po spoljašnjem izgledu nikad ne možemo biti posebni, uvek se priklonimo nekoj grupaciji... uvek budemo uniformisani, manje ili više...
Meni je sredina nekako zlatna. Mada mi se ne dopadaju one cure koje su večito u farmericama i majicama, dođu mi nekako skapano, iskompleksirano... nekad su mi cure slađe kad obuku suknjice, ženstvenije...
Iako su, ja mislim, pantalone zakon.
Ipak se treba oblačiti spram prilika, a davati svoj lični pečat u nekom opštem držanju.
Ja nisam ni u jednoj kategoriji, oblačim se svakojako. Ali mi nekad zasmeta to što me pojedini ljudi stave među fenserke samo zato što u ormanu imam neku stvar koja se trenutno nosi. Jbg, to je u prodaji, podnovim se... I imam utisak da ljudi preuranjno sude... Jer ja, i kad se doteram i izgledam fensi, i kad se našminkam, pametnija sam od mnogih što imaju svoj stil, uslovno rečeno.
Stil je u nama.