Statističko istraživanje

Cherry Max:
E, manijače! Šta ti misliš da sam ja neki kreten? Šta?
Ne bih ja ovo ni započinjala da vi (odnosi se na mušku populaciju) niste počeli da nas kategorišete po tome kako izgledamo, a ne šta imamo da kažemo! Samo pogledajte par postova iznad.

A sta vi to imate da kazete, majke ti. I jedna i druga gore opisana ne istice se nicim zasto bi KONKRETNO nekoj od njih prisao. Riba ko riba. U majcici i tako to- te ribe generalno teze daju pi cku -celih 2 minuta kasnije od nafrakane sponzoruse...

Cherry Max:
Hajde da kažemo da je ovo neka vrsta školske deformacije, jer imam statistiku kao predmet. Sve u svemu, da pređem na stvar.
Moja najbolja drugarica i ja smo provele petak razgovarajući, naravno, o frajerima i o tome kakve devojke im se sviđaju. Ona tvrdi jedno, ja drugo i na kraju sam rekla da ću da sprovedem statističko istraživanje.

Pitanje glasi:
* na levoj strani imate devojku koja ima stil kao i svaka druga devojka, što znači da se totalno stopila sa masom, dosta brine o šminki i modi,
dok
* na desnoj strani imate devojku koja ne prati modu, već ima neki svoj stil (npr. farmerke, majčica, patike...) čime se ističe iz mase, a što se šminke tiče, čak je i ne koristi.
Kojoj ćete radije da priđete?

Pošto će neko da se napravi pametan i da kaže:"Izabrao bih onu lepšu!" hajde da kažemo da su obe lepe.
Iskrenost na prvom mestu!

Ovoj na desnoj strani,uvek sam smatrao da su orginalnost i teznja za razlikovajnem, stremljenje necemu vecem,idealu koji ne moze da se dosegne ali koji se uvek trazi, osoba koja ne zeli vise od sebe, nije potpuna ljudska osoba... lepo ti rece "masa"...

Cherry Max:
Pitanje glasi:
* na levoj strani imate devojku koja ima stil kao i svaka druga devojka, što znači da se totalno stopila sa masom, dosta brine o šminki i modi,
dok
* na desnoj strani imate devojku koja ne prati modu, već ima neki svoj stil (npr. farmerke, majčica, patike...) čime se ističe iz mase, a što se šminke tiče, čak je i ne koristi.

Mislim da sam masnim slovima bio jasan!
A zasto.....pa reci cu samo da vise volim opustene devojke!
8-)

Cherry Max:
Pitanje glasi:
dok

Pošto će neko da se napravi pametan i da kaže:"Izabrao bih onu lepšu!" hajde da kažemo da su obe lepe.
A svoj stil imaju samo one koji nose farmerke, majcicu, patike i ne sminkaju se?!
Bez obzira sto je takva odjeca navedena samo kao primjer, nacinom na koji je pitanje postavljeno, sugerise da je upravo takav stil oblacenja i nesminkanje pozeljno kao znak individualnosti i posebnosti (!), dok je s druge strane vec samo sminkanje determinisano kao nepozeljno za jednu samosvjesnu djevojku, koja tezi ka tome da bude jedinstvena...
Drugim rijecima, suptilno se sugerise da se dotjeruju samo zene koje nemaju svoj stil, nego kao ovce slijede modne trendove...

Elem, da sam muskarac prisla bih ovoj prvoj, jednostavno zato sto mi se ne dopadaju zene koje su vjecito u "bas me briga fazonu" - farmerkama i patikama...
Naprosto, takve zene mi nisu zenstvene, ma kako mozda lijepe bile...
Volim kad su zene dotjerane, pa makar to bilo i bez neke individualnosti...
S obzirom da ni sa jednom od njih ne bih zeljela neku ozbiljniju pricu, zasto onda da ne uzivam u drustvu one koja predstavlja gozbu za moje oci...

Cherry Max:
Hajde da kažemo da je ovo neka vrsta školske deformacije, jer imam statistiku kao predmet. Sve u svemu, da pređem na stvar.
Moja najbolja drugarica i ja smo provele petak razgovarajući, naravno, o frajerima i o tome kakve devojke im se sviđaju. Ona tvrdi jedno, ja drugo i na kraju sam rekla da ću da sprovedem statističko istraživanje.

Pitanje glasi:
dok

Ako ne mogu da imam obadvije, neću nijednu :wink:

Osobu koja je postavial ovu temu cenim i pozdravljam. :)
Morala sam to da naglasim, jer ne volim proste klasifikacije...
Negede sam već spomenula to. Užasava me dečja podela ljudi, kao u bajci, na dobre i loše.
Još više me užasava balavačka podela ljudi prema muzici koju ljudi slušaju.
Stvari su mahom mnogo kompleksnije.
Da, mogla bih da se složim da postoje te dve grupe u nekom najširem smislu.
One fenserke, uvek u trendu po bojama, modelima... ispeglane kose plave boje i tako dalje... znamo ih... koje su sve uniformisane...
Ali meni su uniformisane i one cure koje neguji tzv. alternativni look - sve imaju karakteristične frizure, boje kose, čarapice na prugice u raznim bojama, torbe do poda...
Nije li i to uniformisanost?
Osobenost se nosi - stavom, hodom, u pogledu, u govoru... po spoljašnjem izgledu nikad ne možemo biti posebni, uvek se priklonimo nekoj grupaciji... uvek budemo uniformisani, manje ili više...
Meni je sredina nekako zlatna. Mada mi se ne dopadaju one cure koje su večito u farmericama i majicama, dođu mi nekako skapano, iskompleksirano... nekad su mi cure slađe kad obuku suknjice, ženstvenije...
Iako su, ja mislim, pantalone zakon.
Ipak se treba oblačiti spram prilika, a davati svoj lični pečat u nekom opštem držanju.
Ja nisam ni u jednoj kategoriji, oblačim se svakojako. Ali mi nekad zasmeta to što me pojedini ljudi stave među fenserke samo zato što u ormanu imam neku stvar koja se trenutno nosi. Jbg, to je u prodaji, podnovim se... I imam utisak da ljudi preuranjno sude... Jer ja, i kad se doteram i izgledam fensi, i kad se našminkam, pametnija sam od mnogih što imaju svoj stil, uslovno rečeno.
Stil je u nama.

E ako nekog treba da pitas za muski rod (ali odgovor da dobijes sa muske strane), to sam onda ja, posto sam isao u sredju sa 30 kurtona i tako 16 odeljanja u godini,a u celoj skoli je bilo nekih dvadesetak devojaka.

Ovo ti je jedan od najboljih odgovora

Pipi Langstrumpf:
Izabrace onu kod koje ce lakse i brze imati "uspeha". Prosto....
Do tada ce nam ubijati samopouzdanje tvrdnjama da moramo da izgledamo ekstra da bi oni hteli,ali je istina da je njima svejedno,to rade samo zato da bi mi postale nesigurne pa dale bilo kome da ne bi ostale neyebane.
Ima izuzetaka koji primecuju licnost koja se ogleda u osmehu,stavu, misljenju i ponasanju,ali to su izuzeci koji cine da ja volim muski rod.

Znaci pre ce prici onoj kod koje misle da ce pre da prodju. A posto te "fenserke" uglavnom izgledaju kao neke sponzoruse onda verovatno misle da kod njih nemaju neke sanse, a i da imaju da ce da im isisaju i pare i zivce i posle ce da ih sutnu i da nadju drugog. Sta ces ali ficicki izgled donsi mnoge predrasude, koliko god se mi bunili i pricali protiv toga.

Sto se mene tice, posto su meni sve devojke lepe, ja imam malo racionalnije misljenje.
Prvo cu prici onoj koja se ne razlikuje i koja se utopila u okolinu, jer ako me ta iskulira, onda cu opusteno moci da pridjem i ovoj drugoj, posto ona nas nece ni primetiti jer smo se utopili u okolinu. Inace da sam ovu drugu prvo startovao, prva bi primetila i onda nju nebih mogao, jer je ispod njene casti da izaberem tu drugu pre nje.

Ako me nisi svatila najbolje dovedimi obe devojke pa cu ti pokazati.
A ako hoces pravu statistiku odvedi te dve devojke u Teslu.

Back