State Department finansira reality show pomirenja Srba i Šiptara

...malkice bolesno, ali dobro svako ima pravo na svoja uverenja, pa i ti.

Ja naprotiv nikome ne zelim smrt, svom narodu naravno zelim sve najbolje,
ali koliko do nas stoji moramo saradjivati i komunicirati u buducnosti i sa albancima i sa hrvatima,
pre svega zbog dobrobiti srpskog naroda koji zivi u tim mesovitim sredinama.
i naravno sve ove teritorije ce opet biti objedinjene u EU.
To je za mene srpski patriotizam.

:think:Mrmoti imaju dosta posla u poslednje vreme....zar ne:)

Иако је идеја генерално добра , емисија је потпуно узалудна јер се Албанци од малих ногу у школама уче да мрзе Србе и остале суседне народе. Један бедни ријелити шоу не може да промени оно што је албанско школство стварало генерацијама.

До помирења може доћи тек када Албанци престану с фалсификовањем историје по којој:

1. Албанци су потомци Илира
2. Срби никад нису живели на Косову. Косово је одувек било албанско.
3. Средљевековне цркве, манастири и тврђаве на Косову нису српске него албанске.
4. Србија 1912 није ослободила већ '' окупирала '' одувек албанско Косово и колонизовала Србе однекуд.
5. Поларни медведи живе на Шар Планини ( тј. албанским алпима , како то сада зову )

3. Средљевековне цркве, манастири и тврђаве на Косову нису српске него албанске.

pa po toj logici,onda bi albanci trebali biti pravoslavne veroispovesti,a oni su ili katolicke ili muslimanske (mislim samo se tako nazivaju,muslimanima ali to zapravo nisu,makar vecina njih) pa kako onda pravoslavne crkve i manastiri mogu biti albanski???

Tesko mi je da poverujem da to uce,jer nikakvog smisla nema ....

pa po toj logici,onda bi albanci trebali biti pravoslavne veroispovesti,a oni su ili katolicke ili muslimanske (mislim samo se tako nazivaju,muslimanima ali to zapravo nisu,makar vecina njih) pa kako onda pravoslavne crkve i manastiri mogu biti albanski???

Tesko mi je da poverujem da to uce,jer nikakvog smisla nema ....

A sta kod njih ima smisla:mrgreen:

Pa oni i nisu muslimani,oni su nekakvi ciganski meshanci bog ce ga znati.

Back