Staša Stojanović: Selfi poslanica nagrađena za performans

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326

Staša Stojanović: Selfi poslanica nagrađena za performans​

A. Mandićdanas 13:00
Staša Stojanović: Selfi poslanica nagrađena za performans 1
Foto: Screenshot Instagram @1.stasa
Srbija je, nakon gotovo četiri meseca od izbora dobila 13. saziv Narodne skupštine, a mandati 250 poslanika potvrđeni su u ponedeljak. Među njima se, sa svojim Instagram performansom našla Staša Stojanović, poslanica SNS-a iz Novog Sada, koja je već svoj prvi radni dan u Skupštini obeležila selfijem, koji je izazvao pažnju javnosti.

„Vidim tema sam, a tek je dan 1. Spremala sam se za sve ovo godinama, ko misli da sam ovde gde jesam tek tako, grdno se vara. Živim za to da Srbija bude još bolje i lepše mesto za život, živim za to da nam ljudi budu zadovoljni. I da, boriću se najbolje i najsrčanije“, pohvalila se novopečena narodna poslanica na Twitteru iznad fotografije sa crvenog tepiha ispred ulaza u zgradu Narodne skupštine. Ona je, prema nezvaničnim saznanjima, zaposlena u Elektrovojvodini.

Međutim, ovo neobično ponašanje master inženjerke investicionog menadžmenta, rođene 1991. godine, nije ništa novo. Ona je poručila na Instagramu da je od ponedeljka postala „najbolja verzija sebe“ i da će „nastaviti da se poredi samo sa sobom“, jer je put kojim je prošla i školu koju je stekla i svakodnevni život koji živi veruje da je „vredan ne samo ovoga već i svega što zna i što je čeka u budućnosti“.

A od škole je, osim master diplome, dobila i diplomu akademije mladih lidera SNS-a, te je u tom maniru, ostala u javnosti upamćena po nekoliko skandala, ali i njenim aktivnim pisanjem na društvenoj mreži Twitter, vrlo često u čast predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je, kako je sama naglasila „njen uzor“.

„Aleksandar Vučić je moj uzor. Ja to nikada nisam krila niti ću kriti. Divim mu se u svakom pogledu jer zna šta radi i njegova snaga daje nama, mlađima veliki elan da nastavimo njegovim stopama. Najbolji je predsednik kog je Srbija imala!!! Ostali su daleko iza njega“, glasi izliv iskrenosti na Twitteru, napisan 26.maja prošle godine.
I svakako tu je i njena ideja da je Vučić taj kojem se „treba doživotno klanjati“ , jer „drži politiku u malom prstu“, te da zbog toga treba da bude „doživotni predsednik Srbije“.

Svoju „slavu“, Stojanovićeva koja je ujedno i članica Glavnog odbora SNS-a i gradskog odbora te stranke, stekla je kada je na proleće prošle godine napravila „performans“ prekidajući konferenciju omladine Narodne stranke u Novom Sadu.

„Na konferenciji sam vam pokazala ko je mama. Uživo! Na vašem terenu! Tako da sve šta mi pišete na Twitteru možete mačku o rep okačiti. Uživo ste pokazali koliko ste nesposobna opozicija“, tada se pohvalila na omiljenoj platformi, na kojoj je svojevremeno istakla i da se vakcinisala i istom, kineskom vakcinom, kao predsednik Vučić.

Zbog prekida konferencije opozicije, čestitao joj je i Aleksandar Vučić, na hrabrosti, zbog čega je tada poručila da nema srećnije osobe od nje. Sada je Staša Stojanović, inače vlasnica pet rokovnika u koje zapisuje govore lidera „po par sati dnevno“, nagrađena poslaničkim mandatom.

https://www.danas.rs/ljudi/stasa-stojanovic-selfi-poslanica-nagradjena-za-performans/

Svaka cast mala. Da su svi kao ona i da vide tu velicinu koja upravlja !

„Aleksandar Vučić je moj uzor. Ja to nikada nisam krila niti ću kriti. Divim mu se u svakom pogledu jer zna šta radi i njegova snaga daje nama, mlađima veliki elan da nastavimo njegovim stopama. Najbolji je predsednik kog je Srbija imala!!! Ostali su daleko iza njega“, glasi izliv iskrenosti na Twitteru, napisan 26.maja prošle godine.
I svakako tu je i njena ideja da je Vučić taj kojem se „treba doživotno klanjati“ , jer „drži politiku u malom prstu“, te da zbog toga treba da bude „doživotni predsednik Srbije“.

Skupstina na dostojnom rijaliti nivou. Da ubace par zadrugasa i da opice prenos 24 casa.

Je li ovaj upao u skupstinu?

39c5b940279b7ef92201ba51f7aca50a.jpg

Lider Srpske desnice i kandidat na predsjedničkim izborima održanim u Srbiji u aprilu Miša Vacić, trenutno je hit na Twitteru zbog novog snimka na kojem dokazuje svoju muževnost, u boks meču sa zamišljenim protivnikom

Na snimku vidimo Vacića dok energično skakuće u kupaćim gaćama i žestoko "nabada" vazduh.

U najnovijem izdanju, koje tinejdžeri nazivaju obično "transfer blama" Vacić je boksovao na obali rijeke. U pitanju je neprijatan prizor gdje Vacić u kupaćim gaćama boksuje, boreći se očigledno se svojim neostvarenim željama iz prošlosti i onim što očigledno ne može da bude.

https://faktor.ba/vijest/dvorska-lu...acic-u-gacama-boksuje-na-obali-rijeke-/171074

Jos jedan katastrofalan primer negativne selekcije u SNS-u. Nijedna stranka u Srbiji nije imala ovako katastrofalne kadrove pa ne treba ni ova starleta da cudi, njeno ponasanje u skupstini je kao da je otisla u diskoteku ali nije ona kriva vec onaj ko je tu postavio.
STAŠA UŽIVA U MANDATU
359

Ovo je nova poslanica u Skupštini Srbije, ljudi u nevjerici: Sramota gdje živimo​

D. J.
79
Foto: Instagram

Foto: Instagram
1 sat
FacebookMessengerTwitterEmailEmail
Nova poslanica Srpske napredne stranke Staša Stojanović svoj je ulazak u skupštinske klupe obilježila nizom objava na društvenim mrežama, a nije trebalo dugo da dio građana Srbije izrazi nevjericu i šok na Twitteru zbog Stašinog mandata u Skupštini.

Staša, koja je postala poznata po ometanju oporbenih medijskih konferencija u Novom Sadu, ali i po tome što je na sva usta hvalila predsjednika države Aleksandra Vučića, je uz fotografije podijelila i dva videa, na kojima se smiješi, uz komentar "svijet je moj".

Ubrzo se Staša našla na udaru kritika.
"Evo ga. Staša Stojanović, predstavnica srpske inteligencije. Ogadi mi vlastiti nadimak", "SNS poslanica, teška dijagnoza, Staša Stojanović. Gdje mi živimo? Skupština Srbije", "Staša Stojanović Narodni poslanik SNS-a, poslije više pokušaja da upadne u Zadrugu, upala je u Skupštinu. Pored završene SNS akademije nije mogla upasti u Zadrugu, ali za Skupštinu joj nije potrebna ova visoka škola. Ona će vam odrediti minimalac za ovu godinu", "Mene je sramota", samo su neke od reakcija.

Staša je odgovorila na kritike.

"Kakva dobrodošlica za prvi dan skupštine. Cijela Srbija piše i priča kako sam se, Bože moj, uslikala. Svi se slikaju, snimaju, daju izjave, prave konferencije, a meni žele nametnuti da je slikanje zabranjeno?! Ej, snimka prije početka koju želim imati za uspomenu, to mi žele zabraniti?! Luđaci", napisala je na svom Twitteru.
Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Srbija Narodna skupština Srbije Staša Stojanović

„Aleksandar Vučić je moj uzor. Najbolji je predsednik kog je Srbija imala!!! Ostali su daleko iza njega.“

Poznata i kao "kraljica botova" Staša Stojanović je na Instagramu u ponedjeljak svečano objavila da je postala narodna zastupnica.

Ima li netko gospodjicinu adresu, zelja mi je napisati staromodno ljubavno pismo.

🥰

Ми ову караконџулу у ствари ни не видимо. Потпуно прекречена шминком, све је прерађено... Можда су јој очи без сочива, то би онда био једини оригинални део, мада одкуд знам... небитно.
Могли су и барбику од метар 70 (тј. колико ова има) да ставе у скупштинску клупу, не би се приметила разлика у било ком погледу.

„Aleksandar Vučić je moj uzor. Najbolji je predsednik kog je Srbija imala!!! Ostali su daleko iza njega.“

Poznata i kao "kraljica botova" Staša Stojanović je na Instagramu u ponedjeljak svečano objavila da je postala narodna zastupnica.

Ima li netko gospodjicinu adresu, zelja mi je napisati staromodno ljubavno pismo.

🥰
Набави прво слику ове барбике, али без шминке и трепавица... Имаш неких 90% шансе да се разочараш. Боље је прво знати.

Сташа Стојановић

https://twitter.com/stasasns
Опростићете ми што сам потекла из обичне радничке породице у којој сам научила да све што желим треба сама себи да направим. Мој образ је пред Богом чист и то је једино битно. Сметам вам не због језика него због карактера. Тек ћете ме упознати... Поздрав

Back