Mene JAKOOOO mrzi da cimam ljude... Nikad se prva ne setim, a kad me cimaju strasno me mrzi i smara da ga sad ja cimnem... :shock:
Zato ljudi kad me sretnu, izgrde me dobro, u fazonu:JA CIMAM KO LUD, A TI NISTA...!!Ludi ljudi, nema sta... :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Master_Chief:ja kad uvatim da cimam onda izcimam ceo imanik i onda sam miran...
corradi:Negoooo????Sta si mislila time iscimam ga svetski??? Muka mi je od cimanja telefonom.Bliznakinja:corradi:Ne da bi te napusio da me iscimas svetski....ako ces tako da mi stavis do znanja bolje nemoj.Bliznakinja:Tinar:Ja bolje da ne dajem savete.ops: To je najcheshce, kod mene, preko drugarica i drugova...
![]()
Да,тако и код мене.
Или узмем његов број,исцимам га светски...ставим му до знања да ми се свиђа.Остало је на њему јбг
ops:
Хоћеш/нећеш?![]()
![]()
![]()
Bukvalisto![]()
I nisam mislila da cimanjem stavljam decku do znanja da mi se svidja..oo zivote![]()
Heh, a zivo me zanima... Da li bi startovala Vladu Georgijeva?Bliznakinja:Eto...
Kad momci ne rade svoj "posao" ostaje na nama da prilazimo prve,ali neke (kao ja) jednostavno nisu sposobne za tako nesto i onda moraju da improvizuju.Ne moras da pljujes po tome![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DJ_MaRe:Heh, a zivo me zanima... Da li bi startovala Vladu Georgijeva?Bliznakinja:Eto...
Kad momci ne rade svoj "posao" ostaje na nama da prilazimo prve,ali neke (kao ja) jednostavno nisu sposobne za tako nesto i onda moraju da improvizuju.Ne moras da pljujes po tome![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ko tebi prica???? Napisao sam : "Sta si mislila time iscimam ga???" .....a ne me. A ako si mislila na cimanje telefonom....onda mora da si IN....Bliznakinja:corradi:Negoooo????Sta si mislila time iscimam ga svetski??? Muka mi je od cimanja telefonom.Bliznakinja:corradi:Ne da bi te napusio da me iscimas svetski....ako ces tako da mi stavis do znanja bolje nemoj.Bliznakinja:Tinar:Ja bolje da ne dajem savete.ops: To je najcheshce, kod mene, preko drugarica i drugova...
![]()
Да,тако и код мене.
Или узмем његов број,исцимам га светски...ставим му до знања да ми се свиђа.Остало је на њему јбг
ops:
Хоћеш/нећеш?![]()
![]()
![]()
Bukvalisto![]()
I nisam mislila da cimanjem stavljam decku do znanja da mi se svidja..oo zivote![]()
Sta bre to mene briga?Ko tebi sta prica uostalom![]()
Bliznakinja:DJ_MaRe:Heh, a zivo me zanima... Da li bi startovala Vladu Georgijeva?Bliznakinja:Eto...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vladu Georgijeva ne bih..
A ni Georgieva :wink:
Suvise je mator za mene..sta ces..zivot je kyrv@![]()
laura87:Bliznakinja:DJ_MaRe:Heh, a zivo me zanima... Da li bi startovala Vladu Georgijeva?Bliznakinja:Eto...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja se ne bih razmisljalaops: da mogu....
Bliznakinja:laura87:Bliznakinja:DJ_MaRe:Heh, a zivo me zanima... Da li bi startovala Vladu Georgijeva?Bliznakinja:Eto...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja se ne bih razmisljalaops: da mogu....
Ura,nasla sam srodnu dusu sto se tice Vlada![]()
![]()
![]()
![]()
i eto pocheli smo prichu u mobilnim telefonima...Moon Child:ja nikad ne cimam... mrzi mei onda mi se ljudi ljute...
![]()
ops:
a da ne spominjem sto mi je stalno iskljuceno zvono pa se precesto dessava da se i ne javim na fon.
A ti bila pijana pa nisi znala sta radisFlame:jao ljudi help...startovao me neki fenser na 18. kod drugarice...i eto meni bilo dosadno i nisam ga iskulirala...nego sam mu jos trazila broj...
![]()
![]()
![]()
![]()
ok srecom on trenutno nema kredita i ne cima al stalno pita za me
![]()
![]()
![]()
smesno je,samo zato jer jos nije tragedija![]()
POP Mare:A ti bila pijana pa nisi znala sta radisFlame:jao ljudi help...startovao me neki fenser na 18. kod drugarice...i eto meni bilo dosadno i nisam ga iskulirala...nego sam mu jos trazila broj...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IskustvoFlame:POP Mare:A ti bila pijana pa nisi znala sta radisFlame:jao ljudi help...startovao me neki fenser na 18. kod drugarice...i eto meni bilo dosadno i nisam ga iskulirala...nego sam mu jos trazila broj...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:shock:
kako me provali?
znas sta je najgore...bas bih volela da me cimnePOP Mare:IskustvoFlame:POP Mare:A ti bila pijana pa nisi znala sta radisFlame:jao ljudi help...startovao me neki fenser na 18. kod drugarice...i eto meni bilo dosadno i nisam ga iskulirala...nego sam mu jos trazila broj...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako me provali?![]()
Flame:znas sta je najgore...bas bih volela da me cimnePOP Mare:IskustvoFlame:POP Mare:A ti bila pijana pa nisi znala sta radisFlame:jao ljudi help...startovao me neki fenser na 18. kod drugarice...i eto meni bilo dosadno i nisam ga iskulirala...nego sam mu jos trazila broj...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako me provali?![]()
ops:
![]()
muuuahahahahahahahaha...Flame:znas sta je najgore...bas bih volela da me cimneops:
![]()
inspirion:pa nekad i ne zovemo jer smo se predomislili.I nasli bolje
Ala ste pune samopouzdanja......![]()