startovanje

Mene JAKOOOO mrzi da cimam ljude... Nikad se prva ne setim, a kad me cimaju strasno me mrzi i smara da ga sad ja cimnem... :shock: :D Zato ljudi kad me sretnu, izgrde me dobro, u fazonu:JA CIMAM KO LUD, A TI NISTA...!!Ludi ljudi, nema sta... :wink:

corradi:
Bliznakinja:
corradi:
Bliznakinja:
Tinar:
Ja bolje da ne dajem savete. :oops: To je najcheshce, kod mene, preko drugarica i drugova... :roll:

Да,тако и код мене.
Или узмем његов број,исцимам га светски...ставим му до знања да ми се свиђа. :) Остало је на њему јбг :oops:
Хоћеш/нећеш? :lol: :lol: :lol:
Ne da bi te napusio da me iscimas svetski....ako ces tako da mi stavis do znanja bolje nemoj.

Bukvalisto :P
I nisam mislila da cimanjem stavljam decku do znanja da mi se svidja..oo zivote :roll:
Negoooo????Sta si mislila time iscimam ga svetski??? Muka mi je od cimanja telefonom.

Sta bre to mene briga?Ko tebi sta prica uostalom
k034.gif

Bliznakinja:
corradi:
Bliznakinja:
corradi:
Bliznakinja:
Tinar:
Ja bolje da ne dajem savete. :oops: To je najcheshce, kod mene, preko drugarica i drugova... :roll:

Да,тако и код мене.
Или узмем његов број,исцимам га светски...ставим му до знања да ми се свиђа. :) Остало је на њему јбг :oops:
Хоћеш/нећеш? :lol: :lol: :lol:
Ne da bi te napusio da me iscimas svetski....ako ces tako da mi stavis do znanja bolje nemoj.

Bukvalisto :P
I nisam mislila da cimanjem stavljam decku do znanja da mi se svidja..oo zivote :roll:
Negoooo????Sta si mislila time iscimam ga svetski??? Muka mi je od cimanja telefonom.

Sta bre to mene briga?Ko tebi sta prica uostalom
k034.gif
A ko tebi prica???? Napisao sam : "Sta si mislila time iscimam ga???" .....a ne me. A ako si mislila na cimanje telefonom....onda mora da si IN.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bliznakinja:
DJ_MaRe:
Bliznakinja:
Eto...
Kad momci ne rade svoj "posao" ostaje na nama da prilazimo prve,ali neke (kao ja) jednostavno nisu sposobne za tako nesto i onda moraju da improvizuju.Ne moras da pljujes po tome :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Heh, a zivo me zanima... Da li bi startovala Vladu Georgijeva? :P

Vladu Georgijeva ne bih..
A ni Georgieva :wink:
Suvise je mator za mene..sta ces..zivot je kyrv@ :P

Ja se ne bih razmisljala :oops: da mogu....

laura87:
Bliznakinja:
DJ_MaRe:
Bliznakinja:
Eto...
Kad momci ne rade svoj "posao" ostaje na nama da prilazimo prve,ali neke (kao ja) jednostavno nisu sposobne za tako nesto i onda moraju da improvizuju.Ne moras da pljujes po tome :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ura,nasla sam srodnu dusu sto se tice Vlada :D :D :D :D

Bliznakinja:
laura87:
Bliznakinja:
DJ_MaRe:
Bliznakinja:
Eto...

Ura,nasla sam srodnu dusu sto se tice Vlada :D :D :D :D

Drago mi je....secam se da nisam htela da operem desnu ruku posle koncerta jer sam ga cak tri puta uhvatila za ruku...jedva me je keva naterala :oops: :lol:

Moon Child:
ja nikad ne cimam... mrzi me :( i onda mi se ljudi ljute... :cry: :oops:
a da ne spominjem sto mi je stalno iskljuceno zvono pa se precesto dessava da se i ne javim na fon.
i eto pocheli smo prichu u mobilnim telefonima... :pPp

isti sluchaj kao kod tebe (;
samo shto je meni sad prsla i silent alert, tako da se retko oglashavam. jedino kad bacim pogled na fon... jednom mesechno :roll:

jao ljudi help...startovao me neki fenser na 18. kod drugarice...i eto meni bilo dosadno i nisam ga iskulirala...nego sam mu jos trazila broj...
:cry: :cry: :cry: :cry:
ok srecom on trenutno nema kredita i ne cima al stalno pita za me
:lol: :lol: :lol:
smesno je,samo zato jer jos nije tragedija :lol:

Flame:
jao ljudi help...startovao me neki fenser na 18. kod drugarice...i eto meni bilo dosadno i nisam ga iskulirala...nego sam mu jos trazila broj...
A ti bila pijana pa nisi znala sta radis :lol:

Flame:
POP Mare:
Flame:

:shock:

kako me provali?
Iskustvo :lol:

POP Mare:
Flame:
POP Mare:
Flame:

kako me provali?
znas sta je najgore...bas bih volela da me cimne :oops: :lol:

Flame:
POP Mare:
Flame:
POP Mare:
Flame:

kako me provali?
znas sta je najgore...bas bih volela da me cimne :oops: :lol:

A da ti cimnes njega?Kakvi su momci danas,garant se uprpio,pa ne sme da te zove-da ga ne iskuliras slucajno....

Back