Nevidjeno lupetate!!Strasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se prijatelju. 8)Skarf:Nevidjeno lupetate!!Strasno.
ha jadna si stvarno znaci.Kad dodjes u ks dovedi mi te ludake slobodno samo kazi mesto i vreme.!Miss_worms:joj sto po kushevcu znam ludake,da te znam ne bi preziveo noc 1000%...Adrian_Mutu:Jesam bas sad a ti smrduljo jedna ruzna gaborskaMiss_worms:A jel si se ti okupao skoro?smrdis...Adrian_Mutu:A el si se pogledala ti u ogledalo ?mortishaaa:ogledalo :shock: sta je to ogledalo???? :shock: :? :shock: :? OCU JA ocu ja ocu ja ocu jaExtreme_Girl:![]()
,smesno mi je da ih cak i komentarisem...
![]()
Pa molim te, trebaju mu fore....A zaboravio decko da se pogleda u ogledalo...
![]()
8)
![]()
P.S. to on kaze 8)![]()
![]()
Ali svejedno tu je verbalno nasilje....
ped**ko jedan...tvoji roditelji bi trebali da traze odshtetu od boga sto moraju da te gledaju takvog...
I ja se slazem :wink:Cheaf:Slazem se prijatelju. 8)Skarf:Nevidjeno lupetate!!Strasno.
Miss_worms:A jel si se ti okupao skoro?smrdis...Adrian_Mutu:A el si se pogledala ti u ogledalo ?mortishaaa:ogledalo :shock: sta je to ogledalo???? :shock: :? :shock: :? OCU JA ocu ja ocu ja ocu jaExtreme_Girl:![]()
![]()
![]()
8)
![]()
P.S. to on kaze 8)![]()
Miss_worms:A jel si se ti okupao skoro?smrdis...Adrian_Mutu:A el si se pogledala ti u ogledalo ?mortishaaa:ogledalo :shock: sta je to ogledalo???? :shock: :? :shock: :? OCU JA ocu ja ocu ja ocu jaExtreme_Girl:![]()
![]()
![]()
8)
![]()
P.S. to on kaze 8)![]()
mario80:de ste budjavci rahiticni...samo kuckate... 8)
Extreme_Girl: