Startovanje

• Začetnik teme Začetnik teme Skarf
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Miss_worms:
Adrian_Mutu:
Miss_worms:
Adrian_Mutu:
mortishaaa:
Extreme_Girl:
:lol: :lol: ,smesno mi je da ih cak i komentarisem... :lol: :lol: Pa molim te, trebaju mu fore....A zaboravio decko da se pogleda u ogledalo... :lol: :lol: 8)
ogledalo :shock: sta je to ogledalo???? :shock: :? :shock: :? OCU JA ocu ja ocu ja ocu ja :lol:
P.S. to on kaze 8)
A el si se pogledala ti u ogledalo ? :roll:
A jel si se ti okupao skoro?smrdis...
Jesam bas sad a ti smrduljo jedna ruzna gaborska :!:
joj sto po kushevcu znam ludake,da te znam ne bi preziveo noc 1000%...
Ali svejedno tu je verbalno nasilje....
ped**ko jedan...tvoji roditelji bi trebali da traze odshtetu od boga sto moraju da te gledaju takvog...
ha jadna si stvarno znaci.Kad dodjes u ks dovedi mi te ludake slobodno samo kazi mesto i vreme.!

Miss_worms:
Adrian_Mutu:
mortishaaa:
Extreme_Girl:
:lol: :lol: ,smesno mi je da ih cak i komentarisem... :lol: :lol: Pa molim te, trebaju mu fore....A zaboravio decko da se pogleda u ogledalo... :lol: :lol: 8)
ogledalo :shock: sta je to ogledalo???? :shock: :? :shock: :? OCU JA ocu ja ocu ja ocu ja :lol:
P.S. to on kaze 8)

DA li da ista kazem?Ne mislim da bi ga to u potpunosti pokopalo!Miss, hvala! :lol:

Miss_worms:
Adrian_Mutu:
mortishaaa:
Extreme_Girl:
P.S. to on kaze 8)

DA li da ista kazem?Ne mislim da bi ga to u potpunosti pokopalo!Miss, hvala! :lol:

Back