gost 186421
Elita
- Poruka
- 16.871
I to mucajućiMa mozes reci i dve recenice bez smisla, ona ce te i dalje gutati ocima![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to mucajućiMa mozes reci i dve recenice bez smisla, ona ce te i dalje gutati ocima![]()
Ne pomaze. U pravu si. Ali zasto nepokazati osobi koja ti se svidja da ti se svidja.![]()
Verovatno stvar kulture i mentaliteta. Meni kad se neko svidja to i kazem ali eto naucih nesto i danas.Zato što je to najgore što možeš uraditi u 90% slučajeva. Bolje je reći da imaš sidu iako je nemaš, mislim da postoje veće šanse da budeš sa tom nekom osobom posle rečenice "imam sidu" nego "sviđaš mi se".
Zato što je to najgore što možeš uraditi u 90% slučajeva. Bolje je reći da imaš sidu iako je nemaš, mislim da postoje veće šanse da budeš sa tom nekom osobom posle rečenice "imam sidu" nego "sviđaš mi se".
Zato što je to najgore što možeš uraditi u 90% slučajeva. Bolje je reći da imaš sidu iako je nemaš, mislim da postoje veće šanse da budeš sa tom nekom osobom posle rečenice "imam sidu" nego "sviđaš mi se".
Verovatno stvar kulture i mentaliteta. Meni kad se neko svidja to i kazem ali eto naucih nesto i danas.![]()
Verovatno stvar kulture i mentaliteta. Meni kad se neko svidja to i kazem ali eto naucih nesto i danas.![]()
A ja se na primer kladim da 80-90% (naših) muškaraca nikada ne prilazi na taj način SVIĐAŠ MI SE ili nešto slično direktno, da direktnije ne može biti![]()
ne lupetaj gluposti
Čovek se uči svaki dan.
Normalno i da ne prilazi, pa, manipulacija im iz očiju viri i bez otvaranja i opuštanja, to moraš dobro da driblaš.
Kakav je to samo bio kontra-argument... Evo, oborio si me sa nogu.
ma da, u pravu si A...
bolje da bacm partiju karata i odem spavat nego da čitam umotvorine po forumu![]()
To "driblanje" je po meni čisto gubljenje vremena, a inače te što im "manipulacija iz očiju viri" normalnom muškarcu ne bi trebalo ni da budu ciljna grupa. Mada iskreno bez uvrede rekao bih da imaš neke nepotrebne predrasude, kojih ćeš se nekada sa osmehom sećati.
p.s. Direktnim pristupom ama baš ništa nećeš izgubiti, bar ti neće biti žao što nisi probao ....
Pa, dobro, nije problem, mogu ja da počnem da muvam i kornjače, veverice... Pošto nije baš široka lepeza ciljnih grupa... Ako kapiraš šta hoću da kažem...
Ništa meni ne fali ni bez nekog otvaranja, gde ne znaju na čemu su i sede kao na vatri... Bolje nego da žalim što sam bio fin.
ma da, u pravu si A...
bolje da bacm par karata i odem spavat nego da čitam umosmorine po forumu![]()
Ne želim da ti solim pamet, ali prosto hoću da ti kažem (moje mišljenje) da time što si fin i iskren (ne i iskorišten) ne gubiš ama baš ništa, sem osoba koje u tvom životu ni nemaju mesta .... ali ti naravno radi po svome (to je uvek najbolji način)!
mislim, da se ne lažemo, većina muškaraca su fer i korektni
istina, živa istina. uvik i u svakom trenutku žena može bit sigurna da želimo sex
Ne želim da ti solim pamet, ali prosto hoću da ti kažem (moje mišljenje) da time što si fin i iskren (ne i iskorišten) ne gubiš ama baš ništa, sem osoba koje u tvom životu ni nemaju mesta .... ali ti naravno radi po svome (to je uvek najbolji način)!
To mi nikada nije bilo jasno da ignorisanje pomaze. Cak naprotiv.
Da, jeste jednostavana i prakticna.Tvoja životne filozofija je jednostavna i nemaš je potrebe menjati, jer to što će te neka nabedjena budala iskulirati je samo tvoj dobitak (jedna budala manje u životu) ili u slučaju da se ne svidjaš čoveku, jbg dešava se ali što ti reče bar znaš na čemu si!
Vidis neverovatno ali pali. Samo sto nije tako kao sto mislite, ono nafurano dizem nos kao neke ribice, nego pravim se mutav tako da kazem kao ne primecujem. Pecam je, dok se ne otvori i onda lepo pridjem.