start

Ne doji. :)

Ne znam za samohrane majke tj. ne bih generalizovao. Imas i medju njima zena za primer kao sto imas one druge (isto kao i kod onih koje su u braku/vezi).

pa kad doji :lol:

a znas kako ide trend a i nhih dole nece da obidje, samohrane majke, koje jure izmedju posla i vrtica ili skole da zbrize sebe i dete a onda prodju godine i kad shvate da su izasle iz tog kruga onda sednu same kuci i pijuckaju vino ili se sretnu njih tako par i piju zajedno a kad ih pitas nece ni da cuju za muskarce

Odvikle se od muskaraca :lol:...

Glavo luda, sve se mijenja
sta ce nama izmirenja
ako nije srce vruce
sve je nemoguce

I tko ne zeli da se mijenja
vole ga iz sazaljenja
pamti to za ubuduce
jer sad je nemoguce

Ref.
Promijenila riba more
rob cuvara, zvijerka gore
kozu zmija, duga boje
a ti samo tjeras svoje
i zavede me u bespuce
zivjeti je nemoguce
nemoguce znaj:)

ko ti to isprico ..:lol:

Ne doji. :)

Ne znam za samohrane majke tj. ne bih generalizovao. Imas i medju njima zena za primer kao sto imas one druge (isto kao i kod onih koje su u braku/vezi).

Odvikle se od muskaraca :lol:...

pa ima kazem neki mali pirocenat, i to su uvek jedne te iste
a ostale..eto sede tri kod mene u bastu prosleog leta, sve razvedene sa decom...znam ih godinama same, jedna je reka, da ne moze da zamisli da joj neko dise za vrat, ova druga kao ma nema volje ni zivaca vise za muskarce, mada mislim da ova jedna sad ima nekog ebaca...treca isto da ne cuje vise za muskarce sta ce joj to, nema vremena, kuca poso, deca...a one se redovno druze znaci kod neke se okupljaju bar jednom nedeljno pijuckaju vince i zezaju se...mislim lepo se druze al bez muskarca i seksa

inace sam u zadnjih godinu dana pricao jos sa tri intenzivno koje poznajem jako dobro i kojima verujem...isto i ove tri razvedene...ove dve su imale neke vezice al nije to to...ova jedna ne...al sve isto pricaju, a i rade, sede kuci i pijuckaju same ili svrati neka drugarica, internet i to je to...

Cek, cek...zar ne bese prica kako bi mogao da ****** te tri kada god hoces? Znaci nista od umakanja. :mrgreen:

nije bila prica da mogu niti da sam pokusao...jedino sam se sa ovom, sto je rekla da ne podnosi dah za vratom zezao i reko joj, odkud znas ako nisi probala..onda je ona u sali dobacila a mislis da treba da probam sa tobom da te uverim da ne podnosim?
sto je najzalosnije rekla da bi nekako i seks mogla da zamisli al ne da joj dise onda za vrat, sto znaci da je emotionalno prazna

pa ima kazem neki mali pirocenat, i to su uvek jedne te iste
a ostale..eto sede tri kod mene u bastu prosleog leta, sve razvedene sa decom...znam ih godinama same, jedna je reka, da ne moze da zamisli da joj neko dise za vrat, ova druga kao ma nema volje ni zivaca vise za muskarce, mada mislim da ova jedna sad ima nekog ebaca...treca isto da ne cuje vise za muskarce sta ce joj to, nema vremena, kuca poso, deca...a one se redovno druze znaci kod neke se okupljaju bar jednom nedeljno pijuckaju vince i zezaju se...mislim lepo se druze al bez muskarca i seksa

inace sam u zadnjih godinu dana pricao jos sa tri intenzivno koje poznajem jako dobro i kojima verujem...isto i ove tri razvedene...ove dve su imale neke vezice al nije to to...ova jedna ne...al sve isto pricaju, a i rade, sede kuci i pijuckaju same ili svrati neka drugarica, internet i to je to...
jeste, i ja kazem skoro isto onom ko me ne zanima:)
super je izgovor:aha:

Aj neka bude tako i nek´ sam ja zlopamtilo. :rumenko:

Sto nisi rekao da ces iskljucivo da je guzis i da ce njen vrat biti daleko od tvog daha? E moj ti... :mrgreen:

jeste, i ja kazem skoro isto onom ko me ne zanima:)
super je izgovor:aha:

da vam odgovorim na djuture, a vec sam reko, nisam ni pitao niti planiram da pitam...ko mrzi ceo muski rod zbog toga sto ih je muz ostavio zbog ljubavnice to nije za mene
samo nije tema dal bi ja njih jer sam se izjasnio odavno

alo prijatelju ti rece kao su razvedene zene ovakve onakve
a ja ti rekoh da su nekom takve a nekom nisu
bez namere da tebe spustam na bilo koji nacin, prosto na nekog nam radi na nekog ne..
pri tom, cesto ni sami nismo svesni ..dok nas neko ne osvesti:)
bogu hvala, dok covek reaguje i na koga, to je dokaz da je ziv:)

vidiš tipa oćeš da je tvoj
jel bude ono klasika...šalješ signal pa čekaš njega da on krene, il sama krećeš u akciju ?
blagodarim

tema jeste priglupa, pa ako presvetli pastiri misle da uznemiravam stado može lock i ban za rasterivača nedužnih korisnika

Cekam da srusi deset kamenih zidina koje drzim oko sebe ako mi se dopada...ako mi se ne dopada, onda mogu olako da flertujem, da se igram i da uzivam u toj igri...
...ako ne ume ili ne zeli da se igra ili ako nije voljan da se bavi mojim kamenjem u slucaju da mi se dopada, onda se samo lako nasmesim i nestanem...

Cekam da srusi deset kamenih zidina koje drzim oko sebe ako mi se dopada...ako mi se ne dopada, onda mogu olako da flertujem, da se igram i da uzivam u toj igri...
...ako ne ume ili ne zeli da se igra ili ako nije voljan da se bavi mojim kamenjem u slucaju da mi se dopada, onda se samo lako nasmesim i nestanem...

Pa tako propustas mnogo.

Back