Starost

Ne biram ^^ Volem i mlado i staro..sve ima svojih cari
Salu na stranu ne znam da li sam ovde vec odgovorila ali
..
Neke razlike od 10 pa nadalje godina posebno ako je devojka jos maloletna....nekako ne ide ..
al dobro..kako vam drago

Naravno,poznato je ono ''ljubav ne zna za godine'',ali ne mogu ja sad biti sa nekim dedom,ma koliko da ga volim.... :lol: Ja sam '89. god,i mislim da bih bila sa tipom koji je max stariji od mene 6 godina.To znači-'83. god,i nikad ne bih prešla tu granicu,ma koliko da sam zaljubljena u nekoga!Mada,moj favorit je '85. god.... :D :D :D

Gloomichitza:
Naravno,poznato je ono ''ljubav ne zna za godine'',ali ne mogu ja sad biti sa nekim dedom,ma koliko da ga volim.... :lol: Ja sam '89. god,i mislim da bih bila sa tipom koji je max stariji od mene 6 godina.To znači-'83. god,i nikad ne bih prešla tu granicu,ma koliko da sam zaljubljena u nekoga!Mada,moj favorit je '85. god.... :D :D :D

e da je 87 pa da ti ostasvim broj telefona:roll:

Ja sam imao divno iskustvo sa starijom devojkom. Upoznali smo se u parizu( hvala roditeljima sto su me poslali tamo da se barem na kratko skolujem). Ona je imala 22 a ja 18 ali smo se bas nasli. Imali smo iste poglede na svet i znala je gde je SRBIJA za razliku od vecine. Naravno vise nismo zajedno jer sam se ja vratio i mislim da to ne bi dobro funkcionisalo na daljinu, ali u tom trenutku bilo mi je lepo. Od nje mi je ostao samo prsten koji nosim oko vrata da me seca na nju(mali mi da bi ga stavio na bilo koji prst)

Back