"Starost sperme"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Dionys

Iskusan
Poruka
5.135
Sokantno! Sopenhauer kaze da zenama nista toliko nije vazno kao ovo, tj. da je muskarac u starosti izmedju 30 i 35 godina, jer im je na umu najvise "produzenje vrste", a ne npr. izgled ili licnost, ponajmanje um muskarca. Da li su zene stvarno spremne da srozaju muzjaka na ovaj nivo da mu se mjeri samo "starost sperme"? Naravno, ima tu uticaja i keshovina $$$ ali kad bi neka zena imala novaca koliko ne moze ni da potrosi (ima i toga) da li bi, kao neke, isla u banku sperme i "kupila" sebi dijete pazeci malo na izgled ali prije svega na 30-35?

Ja sina imam tako da ne razmisljam o tome. A iskreno vec si pisao o zenama, radjanju, deci... tako da ti je to na pameti definitivno. Nek se izjasnjavaju one koje (ne) planiraju da radjaju.

uh super samo da ne mora vise zabava

Danas je sve obavezno: nemoj biti "zabavan", "sexy", "cool", nemoj voziti debelo auto, putovati po svijetu ... brijati dlakave dijelove tijela (koja muka za Balkance!) nemoj raditi stotinu drugih besmislica, i vec si out. Dakle, ili to moras raditi kao rob, ili si nula. Koja je razlika izmedju roba i nule?

Pardon!
Ne znam kako je bilo u vreme Sopenhauera, ali znam da je muskarcima (uglavnom) jako vazno da "zenka" bude mlada kada zele da se razmonazavaju, a sve vise cujem da je zenskoj strani bitan "genetski potencijal" buduceg tate njihovog deteta, tako da se ne bih iznenadila ako bi u bliskoj buducnosti postojala banka sperme u koju cete lepo uci, uzeti katalog i izabrati tatu, zdravog, visokog sa IQ ne ispod 160.

Ahaaa, znaci IQ se bere na drvecu... zato mame vise ne odgajaju djecu...

Hoce taj IQ, eno vec djecu od 3 god primaju u mensu, mnogo jaki testovi!

Kao "ova djevojcica kad odraste moci ce da ostvari sve svoje zelje". A sto kad odraste? :lol:

Sokantno! Sopenhauer kaze da zenama nista toliko nije vazno kao ovo, tj. da je muskarac u starosti izmedju 30 i 35 godina, jer im je na umu najvise "produzenje vrste", a ne npr. izgled ili licnost, ponajmanje um muskarca. Da li su zene stvarno spremne da srozaju muzjaka na ovaj nivo da mu se mjeri samo "starost sperme"? Naravno, ima tu uticaja i keshovina $$$ ali kad bi neka zena imala novaca koliko ne moze ni da potrosi (ima i toga) da li bi, kao neke, isla u banku sperme i "kupila" sebi dijete pazeci malo na izgled ali prije svega na 30-35?

to se odvija na nesvjesnom nivou, nagonskom ... to je jednostavno prirodni zakon ... kao i zivotinje ...

Jedino što ja vidim iz tvojih tema koje non-stop štancuješ, srećom neke se brišu, to je da si ti taj, koji srozava žene. Zašto ???

Zna se ko je uticao na Šopenhauera da tako razmišlja, a ko utiče na tebe?

Ne srozavam. Uzimam predstavu o idealnoj zeni iz svog licnog zivota. To sto ih danas vise nema, mozda je i problem... bolje je da sam i ja tu, nego da se u provaliju ide bez upozorenja? Bole oke?

Ja tebe vidim sad prvi put. Uclanjena prosle godine...

Укупно порука:
52.309

Порука дневно:
138,97

Pošto se ni jedan stručnjak ne javlja,
objasniću ja jednu staru zabludu.

Jajne ćelije se stvaraju još u embrionu žene,
pre no što je i rođena.

Stvori ih se par stotina i to je to.
Kasnije se one tokom života po jedna spuštaju za vreme plodnog perioda niz jajovode,
gde ih mogu presresti spermatozoidi.

Za razliku od njih
spermići su uvek novi i mladi.
Stvaraju ih muške polne žlezde
tokom čitavog života.

E sad dolazi do osnovne zabune.
Obično se kaže da muškarac može da pravi kvalitetno potomstvo kad hoće,
a žena najbolje u mladosti.

Upravo obrnuto !!!

Ženska jašca su uvek ona originalna,
stvorena još dok je žena bila embrion u majčinoj utrobi.

Muške polne ćelije su međutim
kopije kopija,
beskonačno deljenje već podeljenih ćelija.
Kao kad fotokopiju fotokopiramo,
pa tako više stotina puta.

Dakle momci,
slobodno bodite i starije,
ako su poželjne ..

A sto je to bitno da se ti izjasnis ko da se izjasni? Valjda svaka zena moze da odgovori da li joj je "starost sperme" najvaznija stvar u zivotu. Cemu skrivanje?

Danas je sve obavezno: nemoj biti "zabavan", "sexy", "cool", nemoj voziti debelo auto, putovati po svijetu ... brijati dlakave dijelove tijela (koja muka za Balkance!) nemoj raditi stotinu drugih besmislica, i vec si out. Dakle, ili to moras raditi kao rob, ili si nula. Koja je razlika izmedju roba i nule?

Ahaaa, znaci IQ se bere na drvecu... zato mame vise ne odgajaju djecu...

Hoce taj IQ, eno vec djecu od 3 god primaju u mensu, mnogo jaki testovi!

Kao "ova djevojcica kad odraste moci ce da ostvari sve svoje zelje". A sto kad odraste? :lol:

Lol, fino da si se i ti pojavila posto si jedna od "tih"! Znaci, ti si sebi kupila mladjeg?

Ne srozavam. Uzimam predstavu o idealnoj zeni iz svog licnog zivota. To sto ih danas vise nema, mozda je i problem... bolje je da sam i ja tu, nego da se u provaliju ide bez upozorenja? Bole oke?

Ja tebe vidim sad prvi put. Uclanjena prosle godine...

Укупно порука:
52.309

Порука дневно:
138,97

Svaka tema je licna generalizacija kao i verbalni konflikt sa korisnicima

lock

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back