- Poruka
- 33.100
A možda je zapalio tamjan, kleknuo, bacio koju molitvicu da bude siguran da će se sutra probuditi i zaspao sa krstom? :shock:Obersturmfuehrer:da, verovatno upravo groznicavo kopa po svojim spisima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A možda je zapalio tamjan, kleknuo, bacio koju molitvicu da bude siguran da će se sutra probuditi i zaspao sa krstom? :shock:Obersturmfuehrer:da, verovatno upravo groznicavo kopa po svojim spisima...
Pogledaj mu tekst na BITI ZILOT..., na pretposlednjoj strani...Obersturmfuehrer:nema BL-a da se izjasni po ovom pitanju...
Бл:Сами сте себе осудили на пропаст, нема потребе да ишта коментаришем секташи глупи
Obersturmfuehrer:Бл:Сами сте себе осудили на пропаст, нема потребе да ишта коментаришем секташи глупи
BL, kad dodjes pred Boga, on ce reci: Obersturmfuehrer je hteo da veruje u mene...ti si ga odbio...gori u paklu!
Obersturmfuehrer:ja sam od onih sto su se kolebali- kolebljivci...
Obersturmfuehrer:ja zelim istiinu i vecni zivot, ali to mi nekako ne ide uz mrznjju prema ostatku sveta...
Бл:Obersturmfuehrer:ja zelim istiinu i vecni zivot, ali to mi nekako ne ide uz mrznjju prema ostatku sveta...
ПОНАВЉАМ ПО 100 ПУТ. НИЈЕ МРЖЊА ПРЕМА СВЕТУ И ЉУДИМА,ВЕЋ ПРЕМА ЊИХОВОМ ЈЕРЕТИЧКОМ УЧЕЊУ :?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 8)Arnold_Layne:auu koja kolicina gluposti u jednoj recenici. vecni zivot?? haha. pa sto onda zivimo ovaj??
Sveti Lenone kakve sve gluposti necu ovde cuti
POPAJ1:Oprosti te zbog loseg kucanja. :?popaj 1::shock: idi napred fireru,ptanje je koliko nam je jos ostalo vremena za pokajanje i spasenje?a ,to je i formula da bi video hriscanstvo.pokajanje i izucavanje svetog pisma i svetih otaca.DA LI SI SI NEKADA BAREM RADI OPITA STAO PRED IKONU NPR.ODIGITRIJU I ZAMOLIO JE ZA POKAJANJE I DA PROSVETLI TAMU TVOGA UMA.jER KAD ZABORAVIMO HRISTA,KOJI JE SVETLOST,NAILAZI TAMA SA SVOJOM VOJSKOM .MOLI SE ,PRESVETOJ BOGORODICI,BRATE.Obersturmfuehrer:da, naravno, mislim na ove nase hriscane - pravoslavce koji tvrde da je covek nastao 4000 god p.n.e...
popaj 1::shock: idi napred fireru,ptanje je koliko nam je jos ostalo vremena za pokajanje i spasenje?a ,to je i formula da bi video hriscanstvo.pokajanje i izucavanje svetog pisma i svetih otaca.DA LI SI SI NEKADA BAREM RADI OPITA STAO PRED IKONU NPR.oDIGITRIJU I ZAMOLIO JE ZA POKAJANJE I DA PROSVETLI TAMU TVOGA UMA.jER KAD ZABORAVIMO hRISTA,KOJI JE SVETLOST,NAILAZI TAMA SA SVOJOM VOJSKOM .MOLI SE ,PRESVETOJ BOGORODICI,BRATE.Obersturmfuehrer:da, naravno, mislim na ove nase hriscane - pravoslavce koji tvrde da je covek nastao 4000 god p.n.e...
Anonymous:Izvini, molim te kojom metodom je moguce utvrditi starost predmeta koji su stari kako ti kazes par miliona godina? Naravno podrazumijeva se da je ta metoda jos validna....