starost ljudske rase & zemlje

Obersturmfuehrer:
Бл:
Сами сте себе осудили на пропаст, нема потребе да ишта коментаришем секташи глупи

BL, kad dodjes pred Boga, on ce reci: Obersturmfuehrer je hteo da veruje u mene...ti si ga odbio...gori u paklu!

Јок , свако ће одговара за своја дела, а ти за своја.
: :? А и ниси неки верник ако сам те ја одбио :shock:

Бл:
Obersturmfuehrer:
ja zelim istiinu i vecni zivot, ali to mi nekako ne ide uz mrznjju prema ostatku sveta...

ПОНАВЉАМ ПО 100 ПУТ. НИЈЕ МРЖЊА ПРЕМА СВЕТУ И ЉУДИМА,ВЕЋ ПРЕМА ЊИХОВОМ ЈЕРЕТИЧКОМ УЧЕЊУ :?

bl vec sam odustao od neke rasprave, ali moram opet da te pitam> jel stwarno mmislis da su svi osim nas par miliona srba jeretici i da smo samo mi u pravu sto se tice religije, boga i filosofije zivota i vere?

a jos jedanput te pozivam da malo odgovoris na direktno pitanje ili temu/pa makar i copy/paste :(

Arnold_Layne:
auu koja kolicina gluposti u jednoj recenici. vecni zivot?? haha. pa sto onda zivimo ovaj??
Sveti Lenone kakve sve gluposti necu ovde cuti
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 8)

POPAJ1:
popaj 1:
Obersturmfuehrer:
da, naravno, mislim na ove nase hriscane - pravoslavce koji tvrde da je covek nastao 4000 god p.n.e...
:shock: idi napred fireru,ptanje je koliko nam je jos ostalo vremena za pokajanje i spasenje?a ,to je i formula da bi video hriscanstvo.pokajanje i izucavanje svetog pisma i svetih otaca.DA LI SI SI NEKADA BAREM RADI OPITA STAO PRED IKONU NPR.ODIGITRIJU I ZAMOLIO JE ZA POKAJANJE I DA PROSVETLI TAMU TVOGA UMA.jER KAD ZABORAVIMO HRISTA,KOJI JE SVETLOST,NAILAZI TAMA SA SVOJOM VOJSKOM .MOLI SE ,PRESVETOJ BOGORODICI,BRATE.
Oprosti te zbog loseg kucanja. :?

ovo vernichko me podseti na neki chlanak u nekim debilnim novinama... koji me je tako slatko nasmejo...

test: da li ste bili vanzemaljac u proshlom zivotu?

p1: da li imate krupne ochi (O: kao shto je poznato vanzemaljci imaju krupne ochi!)

p2: da li vam je vrat dug? (O: optepoznato je da vanzemaljci imaju dug vrat....)

... i tako... znamo da nas je isus spasio (???) jer je svetlost...a bez njega smo u tami...(i shta vec) kao shto znamo ;)

mada... ako si iz zabave pokrenuo temu, da im se smejesh u slobodno vreme... ma mogo si i na Politiku da odesh ;)

popaj 1:
Obersturmfuehrer:
da, naravno, mislim na ove nase hriscane - pravoslavce koji tvrde da je covek nastao 4000 god p.n.e...
:shock: idi napred fireru,ptanje je koliko nam je jos ostalo vremena za pokajanje i spasenje?a ,to je i formula da bi video hriscanstvo.pokajanje i izucavanje svetog pisma i svetih otaca.DA LI SI SI NEKADA BAREM RADI OPITA STAO PRED IKONU NPR.oDIGITRIJU I ZAMOLIO JE ZA POKAJANJE I DA PROSVETLI TAMU TVOGA UMA.jER KAD ZABORAVIMO hRISTA,KOJI JE SVETLOST,NAILAZI TAMA SA SVOJOM VOJSKOM .MOLI SE ,PRESVETOJ BOGORODICI,BRATE.

a zasto se ne uzdash u sebe?zasto morash da se molish 2. navodno facama hriscanstva?Bog bi trebao da je u svima nama,u svakom atomu....

Anonymous:
Izvini, molim te kojom metodom je moguce utvrditi starost predmeta koji su stari kako ti kazes par miliona godina? Naravno podrazumijeva se da je ta metoda jos validna....

Jooooooooj brukeeeeeeeee!!!!

Nije "milj." nego "hilj."!

Sorry, sorry,..., sorry!

E pa neka, tako mi i treba kad radim tri stvari odjednom. I još u ranim jutarnjim satima, negde oko četiri ujutru...

znate shto mi se svedja istok... mislim hindu, budha, shinto, zen...

znate shta oni kazu na ovo ili neko slichno pitanje?

neshto otprilike...
"neshi preci su verovali da je svet nastao... (da ne razglabam)" i nova saznanja uopshte ne odbacuju.

oni veruju da je metod c14 validan, jer je neko struchiji to dokazao...
a zapad... :(

Back