starost-kako se moze videti u horoskopu

Halo svima,

Nisam spremna na provokacije na Forumu i molim, da se drzite toga.

Ja isto ucim na kartama ljudi, koji su dugo ziveli i ne mogu na pamet reci: ovaj aspekt ce doneti dugi zivot a ovaj nece.

taote,

Sto se tice ponasanja, ja imam jako lepo ponasanje. Toliko da znas. Nisam navikla na takve osobe kao sto si ti, tako da ja takvima tesko znam dati pravi odgovor. Ja cu dati ovde jos dve karte i onda napustiti. Zbog mene mozes napadati nekoga drugog. Mene pusti na miru, jer ne znas moju situaciju. A nikad se ne zna, sta koga ceka.

Niko tebe ne provocira, a svi o sebi misle da imaju lepo ponašanje, a ni ja nisam navikla da mi neko "drži slovo" i uči me pameti. Ako baš hoćeš da se prepucavaš, to nije za ovde, već za pp.

Mnogi uče putem karata, i za to ima otvorena tema baš u tu svrhu, pa bi nam bilo od koristi da postaviš ove svojei na tu temu, jer tamo ima još karata drugih poznatih ljudi, pa nam je lakše da ih poredimo, ne moramo se premeštati sa jedne na drugu temu.

Inače među ljudima koji zajednički nešto uče, običaj je, da kada nešto mislimo da nije ispravno, kažemo na osnovu čega to mislimo, i šta mislimo da jeste ispravno.Na taj način pomažemo jedni drugima. a kada ti izraziš sumnju u neki tekst. a ne kažeš na osbovu čega, stvaraš konfuziju među ljudima koji žele stvarno nešto da nauče, a ne promovišu sebe.

Ovaj forum je do sada bio mirna oaza onih koji žele da sarađuju i nešto nauče. Već smo imali jednog takvog, koji je uvek u pravu, i ne prihvata tuđe argumente, a svoje ne objašnjava baš najjasnije. To je gubljenje vremena, i nikome ovde nije interesantno. :bye:

Poslednja izmena:
Nisam nikakav strucnjak za duzinu zivota, iako me to jako zanima.

Da vidim vladare 8.kuca i Saturn.

1. Katherine Hepburn (Bik):
vladar 8.kuce, Merkur u Biku - sa samo dobrim aspektima;

Saturn u Ribama (vodeni znak) u sekstilu sa Mesecom i Suncem u Biku (zemlja)
Saturn ima kvadrat sa Plutonom, vladarem njenog AC, tu bi covek na svasta pomislio (pre)

2. Greta Garbo (Devica):
vladar 8.kuce, Jupiter u Blizancima (zrak) u 1.kuci u kvadratu sa Merkurom u Devici (zemlja) i trokut sa Kironom u Vodoliji (zrak) u 10.kuci;

Saturn u Vodenjaku (zrak) u sekstilu sa Uranom u Jarcu (zemlja) u 8.kuci i u trigonu sa Plutonom u Blizancima (zrak) u 1.kuci.
Kod Grete Uran u 8.kuci ima kvadrat sa Suncem u 6.kuci: covek bi pomislio na naglu smrt. Moram videti, kako je umrla.

3. Anthony Quinn (Bik):
Vladar 8.kuce, Jupiter u Ribama (voda) u konjunkciji sa Venerom i Kironom u 11.kuci - sami dobri aspekti;

Saturn u Blizancima (zrak) u 2.kuci u kvadratu sa Venerom u Ribama (voda) i Marsom u Ovnu (vatra), u knjunkciji sa Plutonom u Raku (voda) i u sekstilu sa Suncem u Biku (zemlja) u 12.kuci.
Kazu da je Mars kvadrat Saturn najgori aspekt, a koliko znam on je imao lep zivot.

4. Barbar Cartland (Rak):
Vladar 8.kuce, Pluton u Blizancima (zrak) u 2.kuci u opoziciji sa Uranom u Strelcu, u 8.kuci: (da li je to pravi sat rodjenja?), ovde se svasta moglo dogoditi a nije.

Saturn u Jarcu (zemlja) u 9.kuci: ima samo opozicije. Njena karta je malo cudna i nista ne razumem.

5. Pablo Picasso (Bik):
Vladar 8.kuce, Uran u Devici (zemlja) u 2.kuci u trigonu sa Neptunom i Kironom u Biku (zemlja) u 10.kuci - dobri aspekti i dobar znak.

Saturn u Bku (zemlja) u 10.kuci u sekstilu sa Marsom u Raku (voda) u 12.kuci; u konjunkciji sa Neptunom u Biku (zemlja) u 10.kuci i u trokutu sa Tackom Srece u Devici (zemlja) u 2.kuci.
Sve skupa je jako dobro kod Pabla Pikasa.

Moj zakljucak: ako je vladar 8.kuce u samo dobrim aspektima a u 8.kuci nema losih planeta i losih aspekata, moze se ocekivati dugi zivot.

Cudno: ovi nasi Bikovi dugo zive. Ima ih vise takvih, a za sada imam dosta. Prepustam drugima da pogledaju, sta je tu jos vazno.

LP.

Back