Staro drustvo

Na zalost slicna prica kao kod Oximorona, samo sa ''malo'' vise poginulih (u ratu, posle rata), a onaj koji je bio u komi nije se probudio...Zivot pise romane. Eh, a mi je neko rekao da ce, recimo Shuca, Ranka, biti ubijen, ili braca Fiskal, u ona lepa vremena, dok smo izlazili na Akademiju, isli po gostovanjima, ne bih mu verovala. Od '95, pa na dalje me vise nista ne cudi..Da necu znati da li je Spaske jos ziv u Italiji i a li su Vlada i Vanja u Holandiji ili Belgiji....Da se Hauk navukao na heroin samo tako, a svadjali smo se kad sam ja prvu cigaru zapalila...

Ne znam... nekako mi je sve sjebano po tom pitanju... moji su se cesto selili... nikad nisam uspeo da skupim neko "pravo" drustvo... taman kad se uklopim negde: selidba... i tako stalno... i uvek... i dunno... voleo bi da vidim 5 ljudi... dva iz srednje... i tri iz "mladih dana"... od njih najvise bi voleo da vidim Nenada... rodili smo se u razmaku od 10 dana... Imali isto ime... ziveli smo u istoj zgradi... bili nerazdvojni... a onda... the end... SCREW THIS ******* LIFE!

ja jos uvek uspevam da odrzim kontakte sa starim drustvom, samo jednu prijateljicu nikako ne mogu da uhvatim, pronadjem, nesto o njoj saznam.......... a mnogo bih volela.
nazalost sve njih vidjam veoma retko, par puta godisnje, jer sam se odselila, ali mejlici, i porukice mi mnogo znace.

Staro drustvo... auuu... uglavnom muzicari, samim tim cesti odlasci na kojekakve svirke, piva mnogo, drogirasmose... A sada su to uglavnom ozbiljni ljudi koji imaju svoje poslove, poneki lepu vezu, jedan nesrecnik se ozenio... ima i par onih sto pipaju devojcice mlade... i jedini ja visim na forumu... dakle uspeo sam...

Neki moji drugovi su uvek imali love
Neki moji drugovi su uvek imali sve
Oni koji nikad nisu, nikad nisu sanjali snove
Oni mi i danas kažu da Ću ostati veČno mlad

Neki moji drugovi su zauvek otišli odavde
Neki moji drugovi su otišli da život traže
Neki moji drugovi su otišli na neko vreme
Otišli na neko vreme, da se nikad ne vrate

Neki moji drugovi su odluČili da postanu tate
Neki moji drugovi su imali seljaČke svadbe
Neki moji drugovi su shvatili da mogu bez njih
Neki moji drugovi su neki moji drugovi ...

A ja još uvek prljam gradske ulice
Pitaj me kako mi je

ma loshe mi je...loshe mi je skroz...shto je najgore chini se da nikad nit je bilo bolje niti tje ikad biti bolje...kad pogledam iza sad mi je bolje nego tad...al i tad sam se osetjao isto kao i sad...

Jel ste imali drustvo u zgradi,kraju,gradu koje se razislo i svako je otisao svojim putem!:tick:
Jel bi zeleli da se stara ekipa ponovo vrati,i setite se svog detinjstva???:tick:
Ne znam,ali znam da sam sa njima provodio najlepse delove svog detinjstva! :tick:

Pozdrav za staro odeljenje iz osnovne skole,
i drustvo s letnjeg raspusta iz sela,
i sve druge ljude iz mog detinjstva!
POZZ:cao:

Jel ste ima li drustvo u zgradi,kraju,gradu koje se razislo i svako je otisao svojim putem!Jel bi zeleli da se stara ekipa ponovo vrati,i seti te se svog detinjstva???Ja bi to veoma zeleo,da mi se vrate moji drugovi,nekoliko njih je poginulo,dvoje su na drugoj strani sveta,za drugarice i en znam,ali znam da sam sa njima provodio najlepse delove svog detinjstva!Smrc,idu mi suze na oci kad se setim uspomena!

Svako od nas ima društvo koje se razišlo...to vreme mi ne nedostaje, jer svako vreme nosi svoje breme...život je tako predvideo da kad tad mora svako da krene nekim svojim putem...

Back