Starmala deca

Sukhoi t-50

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.071
Šta mislite o starmaloj deci? Zašto su ona takva? Medju starmalima ima zaista pametne dece, ali ima mnogo više nabedjene. Kad je ovo drugo slučaj, da li mislite da su roditelji ti koji decu usmeravaju u tom pravcu? I da, ključno pitanje: kako se ovakva dečija ličnost kasnije razvija i formira, i u šta se pretvara kad odraste?

Šta mislite o starmaloj deci? Zašto su ona takva? Medju starmalima ima zaista pametne dece, ali ima mnogo više nabedjene. Kad je ovo drugo slučaj, da li mislite da su roditelji ti koji decu usmeravaju u tom pravcu? I da, ključno pitanje: kako se ovakva dečija ličnost kasnije razvija i formira, i u šta se pretvara kad odraste?

mislim da su starmala dca takva sama po sebi
videla sma milion primera istog vaspitanja, dvoje dece u porodici, jedno "starmalo", drugo regulare
takva deca obicno postanu malo drugaciji ljudi, ne nuzno i uspedsni, mada ih neretko krasi jaka inteligencija
ja volim takvu decu, simopa su mi, pokusavala sam da od sna napravim takvo celjade, jer je obecavao da naginje u tom pravcu, al ipak nije ispao takav
ne moze to na silu

Back