STARLETE IZ RIJALITIJA...OGADICE NAM ZENE !

Iz profesionalnih razloga,moram po nekada da pogledam,i po neki rijaliti (oni to kao da se sprdaju,zovu sou).

Dakle,mogu mirne duse da kazem,kada ih sve vidim,te "ucesnice" (kako one sebe nazivaju),odnosno,one najvise

vole da se predstave,kao umetnice,koje imaju uvek neki "projekat" u izgledu,kada izadju iz rijalitija.Ali,predmet

ovoga moga izlaganja je,njihov spoljni izgled.O njihovim mentalnim sposobnostima,ne bih ovom prilikom.

Ono zbog cega sam zabrinut, sastoji se u tome,sto mislim,da ce muska mladj populacija,gledajuci ih,onakve.

napunjene silikonima.Sa grudima,za koje ne postoje mere,koje bi mogle da konstatuju njihovu velicinu.Bojim se,

da ce muskarcima da se ogadi,ceo zenski rod.Zaista,trebalo bi nesto preduzeti.Zene.! Ta divna stvorenja,zaista

nisu zaluzile,da ih neko na tako odvratan nacin karikira.Imam neodoljiv utisak,da kada bi neku od tih "starleta"

bocnuo iglom u te pepumpane grudi...da bi se cuo pucanj,kao kada se bocne gumeni prenaduvani decji balon :dash:!!!:dash:

U Srbiji se godišnje uradi blizu 1.000 plastičnih operacija povraćaja devičanstva.... intervencija košta 500.- evrića, mlada može 3-4 puta da bude devica, a mladoženja se neće groziti eventualnih poređenja sa drugima...Utisak je da se broj ovih intervencija povećao posle serije "Ranjeni orao" ...Mir Jam utiče svojim sladunjavim ljubavnim romanima i posle toliko decenija i budi savest i moral udavača ovog podneblja, a mnoge porodice su dobile nove, najčuvanije tajne :hahaha:...Lorde, bravo za odličnu temu!! Pozz

Žene su u današnjem vremenu postale ravne nekoj stvari koja je tu samo da bi se iskoristila i odbacila. Postale su predmetom želje i užitka. Gube svoje dostojanstvo i ljepotu.
Najveći problem je to što nam ideal žene nameće netko tko ne razumije što je žena u biti i kolika se ljepota krije u njoj. Svakodnevno smo bombardirani informacijama preko tv-a, reklama, časopisa sa slikama kako bi svaka žena trebala izgledati.
Sačuvati svoje dostojanstvo i ljepotu u današnjem vremenu je nešto što ovisi o svakoj ženi osobno. A i tko smo mi da sudimo tko će i kako živjet svoj život?

lea*;bt301749:
Žene su u današnjem vremenu postale ravne nekoj stvari koja je tu samo da bi se iskoristila i odbacila. Postale su predmetom želje i užitka. Gube svoje dostojanstvo i ljepotu.
Najveći problem je to što nam ideal žene nameće netko tko ne razumije što je žena u biti i kolika se ljepota krije u njoj. Svakodnevno smo bombardirani informacijama preko tv-a, reklama, časopisa sa slikama kako bi svaka žena trebala izgledati.
Sačuvati svoje dostojanstvo i ljepotu u današnjem vremenu je nešto što ovisi o svakoj ženi osobno. A i tko smo mi da sudimo tko će i kako živjet svoj život?
Iz ovog tvog komentara zaključujem na svoje zadovoljstvo, da ni žene sve ne razumeju ko su i šta su one ,čemu i čime se služe ,ali ne sporim da znale ili ne,sve su uspešne :ok::lol:...jer svet se množi i napreduje zar ne?:D
Ali baš to draž ovoj božanstvenoj komediji daje:D

Poslednja izmena:
....ako pod animalnim se podrazumeva životinjsko , a pod nagonom životinjsko teranje - onda je njihov biološki ritam taj koji ukida uživanje u takozvanom teranju , te ga svodi na puko razmnožavanje....a ono kod životinja ide ka samodržanju vrste , gde je partner potencijalna najbolja DNK kombinacija - ili bolje rečeno , optimalna u okruženju.....hoću da kažem da životinje u tom pogledu su racionalnije , uzdržanije pa i svrsishodnije - za razliku od čoveka , koji sex koristi za sticanje matrijalnih dobara , prevlasti , lečenje psihičkih problema , osvajanje i najmanje za smišljen i racionalan produžetak vrste........planetarna mnogoljudnost može da zahvali pukoj sirotinji i bedi , rekao bih , sve što je beda i svako drugo socijalno siromaštvo izraženije , sve je razmnožavanje ljudi bujnije......( mi se izuzimamo iz ove pojave - mi smo specijalan slučaj )...
....hoću da kažem , da u opisanim pojavama , koje nisu svojsvene samo za ženski svet , jer muška populacija tu ne zaostaje baš mnogo, samo se o tome ćuti , nema ničeg životinjskog - pre je đavolsko i manje više prostačko - naročito na našim prostorima , gde kulturno umetnička estrada prednjači ......imamo mnogo šoumena !....
....inače , sve je ovo pod uticajem jevrejštine , ta nebeska umetnička srpština osmislila , pa može se reći da : svaka masna , pocepana krpa , ima svoju zakrpu - tako da ne treba brinuti za muški, a ponajmanje ženski rod iz sveta šoumena !....a još manje treba brinuti za one koji su zabrinuti , zgroženi ili pak iznenađeni i uvređeni !.....mi zasigurno propadamo i bez svega ovog , tako da nema frke !

Poslednja izmena:

Back